Mamici de Noiembrie -Decembrie 2005(12)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IrinucaR spune:

anda77, am auzit si eu ca ti se poate lungi laba piciorului, din cauza ca ti se schimba centrul de greutate al corpului.

xandra28, stiu cum e cu lipsa de chef
Si am o gramada de lucru si de invatat...

Pe mine m-a durut un pic burtica ca la ciclu... dar mi-a trecut... Oare o fi tot de la intinderea tuturor?! Sper sa nu se mai repete...

Pupici si weekend placut!!!

IrinucaR 16+

www.irinucasisoru.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Eu la asta cu durerile degeaba va zic ca nu ma doare nimic ca nu-s de-o "seama" cu voi si acolo peste 3-4 saptamani nu stiu cum va fi.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna fetelor!
Vreau sa va spun ca in ultimile zile nu am avut timp sa mai scriu , pentru ca am fost ocupata cu finu care are azi 5 zile(azi l-am scos din spital).Pina la momentul asta mi-era frica si sa ma uit la un copil asa de mic, dar stind aproape de el si de mama lui timp de citeva zile,mi-a trecut.Copilul mi se pare OK,nu foarte greu de ingrijit, dar ce mi se pare tragic e ce se intimpla mamei in primele zile.E a 5 zi dupa o cezariana super reusita, si e foarte sensibila din punct de vedere emotional ,plinge mereu(desi cu totii am stat pe linga ea ), e frica de moare sa puna mina pe copil;si ma ingrozeste cum se reface org. dupa nastere(perioada pina la revenirea CM,)furia laptelui, etc...dupa cate am vazut eu zilele astea noi care mai avem ceva timp, am face bine sa ne bucuram de burticile noastre(mici sau mari),sa fim mindre de odraslele noastre chiar daca nu le putem prezenta prietenilor, si sa ne ingrijim cit putem pentru ca cum ne tinem asa ne avem.
Acum sa ma inscriu si eu in tabelul `gazelelor`:
-cand am aflat ca am ramas gravida aveam:1.50m-72kg-37(nr)
-la 15 sapt. aveam:1.50m-66kg-37
-acum la 18sapt.+3zile am:1.50-67kg-37.5(spre 38)
Cu durerile ii multumesc lui Dumnezeu ca ma ferit in comparatie cu ce prostii am facut eu(am ridicat greutati),si multe altele.
Sper sa putem ramine in ECHIPA COMPLETA pina la soroc, sa nu mai plece nimeni.Mai fetelor dar prima fata cu gemeni,n-a mai scris?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Neata' fetelor!

Mirabilis- sa ne dai vestea cea mare despre bebe!

Fetelor si pe mine ma mai apuca chefu' de munca din cind in cind, dar asa, mai rarut, in schimb, totul este relatat la bebe.
Toata viata am fost o comunista convinsa - in adevaratul sens al cuvintului- pentru mine serviciul a fost pe primul plan si apoi restul, intotdeauna am fost cea care a lucrat peste program cind a fost nevoie, intotdeauna am suplinit colegii care si-au luat concedii, am sarit peste concediul meu de odihna din cauza volumului de munca, etc.
Nici eu nu ma mai recunosc! Pina mai lunile trecute mi-am petrecut weekend-uri, seri tarzii pe la serviciu,nu am mai avut un concediu de nu mai stiu cind (doar o zi-doua pe la sf. de sapt. plecate din oras)din cauza serviciului, tot am amintat " ca nu este timpul acum, ca nu are cine sa-mi tina locul, etc" nu mai stiam de nimic altceva, imi si placea,e-adevarat, si uite ca acum se compenseaza toate orele petrecute pe aici asa ca "imi scot parleala". Am ramas jumatate din citi eram initial fiindca nu a mai fost de lucru si acum este mult mai lejer pentru mine, deci sarcina s-a nimerit la fix ptr. ca nu sint stresata cu munca; lucrez intr-o comp. micuta unde tin contab. HR, tot ce tine de ad-tiv. payroll, acte, hartogarie,etc. si unde colectivul este super! (majoritatea barbati, toti programatori). Doar la inchiderile de luna mai stau putin peste program, in rest, nu mai este nevoie (deocamdata).
Sa nu credeti ca nu-mi fac procese de constiinta, im fac, dar degeaba, nu mai am sporul dinainte, asta-i sigur, mai ales de cind
m-am lasat si de baut cafea, energia mea a scazut considerabil.
Ma bucur ca mai sint si altele ca mine, am crezut ca sarcina m-a facut o nesimtita, dar cred ca de fapt este firesc sa-ti schimbi prioritatile, in fond, un serviciu mai gasesti, dar lunile acestea in care trebuie sa-ti concentrezi toata atentia asupra bb-ului, alimentatiei,odihnei,etc. nu se mai intorc, nu?

& sufletel 13+ ( maine facem 14s!!!) ura!!!

Ina

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Mergi la inceput

Ah, am uitat, eu am pus pe mine 2,5 kg. ceea ce mi se pare putin raportat la modul cum devorez citeodata mincarea (ma apuca rar, dar si cind ma apuca...) E-adevarat,nu maninc mult,dar des, la vreo 4-5 ore si mai strecor si sucuri de rosii intre mese sau fructe sau ceaiuri fara cofeina si apa cit cuprinde.

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

fetelor,
hai sa raspund si eu la apel: am inceput sarcina asta cu 64 de kile (cu 8 in plus peste normalul meu de dinainte de lia, 8kg de care n-am reusit sa scap:)) si acuma, dupa 18 saptamini si 2 zile:), am 72kg!!! cred ca eu bat recordul. vreau sa mentionez ca, cu lia, am avut un total de 26kg acumulate in cele 9 luni de sarcina. sper cu toata inima ca de data asta sa nu exagerez chiar asa!:)
sa aveti un weekend fain, dienuta, tu ai bazin personal? ce fain! se pare ca si aici va fi vreme buna, o sa facem un picnic probabil in jurul casei ca noi locuim parca-am fi in padure:), o sa invitam niste prieteni.
eu chiar nu am pofta de lucru, vin la servici parca ma taie cineva, si de-abia astept sa pot pleca in fiecare zi:)
va pupicesc si fiti cuminti, toate!

mona, lia (24.04.2004) si simburelu' mic (18+)
www.seansimon.com/aruba2005.htm" target="_blank">VACANTA

site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Buna! M-am intors de la doctor, dar din pacate nu s-a vazut sexul...asta e, dar bebe e sanatos, jucaus (se vedea cum da din picioruse si cum isi ducea mana la cap..) si de dimensiuni normale. Cam atat, dar eu ma gandesc sa fac o eco 3d pe la 18 sapt. Puteti sa-mi recomandati si mie niste clinici, sa-mi spuneti niste preturi, va rog...
A, si daca stiti un doctor care face ecografii mai detaliate. Doctorul meu e bun, dar...nu-mi da prea multe amanunte...Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doinna spune:

Buna fetelor!
Ma bucur ca sunteti bine si optimiste.Si eu sunt OK,greturile au mai inceput sa treaca si bine mai este.Ieri am fost la doctor(am o doctorita romanca,tare draguta este)nu era o problema vorbita in engleza dar parca faptul ca vorbim romaneste ma face sa ma simt mai bine.Oricum,pina pe 1 iulie trebuia sa ma hotarasc daca vreau sa fac testul ptr Sindromul Down,stiu ca voi ati vorbit mult despre asta,dar va rog sa-mi spuneti pina la urma ce ati hotarit,l-ati facut?
si inca ceva,pe 13 iunie merg la prima ecografieo sa am in jur de 14 saptamani,credeti ca am vre-o sansa sa se vada sexul?(nu stiu daca v-am spus dar eu tare imi doresc o fetita,am un baietel de 2 ani si tare mi-ar place o pereche).
Cam atit ptr acumva multumesc si va doresc un weekend minunat!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

Ce mai faceti fetelor?

Vreau sa va zic ca am avut o surpriza destul de neplacuta: am tot amanat sa ma programez pentru eco morfo si 3D si cand am dat telefon la Sanador pentru o programare la dr. Herghelegiu mi-au zis ca sunt locurile ocupate pana la sfarsitul lui septembrie!!!!!!!! Pana la urma, am reusit o programare la mijlocul lui iulie, la Medlife.
In rest, am intrat deja intr-o panica nebuna: mi-am luat concediu de luni si marti vin muncitorii ca renovam toata casa. Mi-e groaza. Si sotul e plecat 4 zile pe saptamana in delegatii. Gata, va tuc de noapte buna si ma bucur tare mult pentru fetele care deja au aflat ce sex au comorutele lor.
13+ (maine 14 uraaaaaaaaaaaaa!)

Mergi la inceput

mirabilis impoprtant este ca-i bebe sanatos si jucaus; felicitari!

Doinna eu una mi-am facut testul ptr. SD dar nu am inca rezultatele, ma duc la dr. la sf. lunii iunie..in ceea ce priveste sexul bb-ului, cred ca este mult prea devreme la 14 s. dar cine stie...bafta!

Bubamara avem aceleasi date de um si dpn si ce coincidenta, si noi ne renovam toata casa, ne-am mutat la mijlocul lunii feb. intr-o casa mare si avem mult de lucru, vrem sa o redecoram de la A-Z , deocamdata am schimbat baia de sus (WC, cada, chiuveta) si am facut dormitorul nostru dar mai avem inca 6 camere plus bucataria, baia de jos, baia din subsol, subsolul, garajul de vopsit...mult de lucru, dar noi sa fim santosi. La inceput m-a luat si pe mine groaza, dar acum m-am obisnuit cu ideea si incerc sa nu ma stresez cu gindul ca lucrarile noastre vor continua poate ani fiindca avem si servicii amindoi si pe mine nu se mai poate conta, nu mai fac nimic (in afara de gatit, curatenie, cumparaturi, etc.)

Fetelor, un sfarsit de saptamina placut, linistit, si sa ne "revedem" luni numai cu vesti bune!

Pupicei!

Ina

Mergi la inceput