Pestisori... pestisori... (11)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

Dana sanatate multa si sa treaca totul repede si cu bine.
Loredana, pe mine nu ma deranjeaza e-mail-urile tale, dimpotriva, unele sunt bestiale.
Noi am facut miercuri vaccinul de 1 an si a facut iar febra mare si i-am pus supozitor si-l doare piciorul (dupa ce ca ii ies si maselele) si uite asa ne chinuim.

Dar, lasa ca ne facem noi mari ca luni facem un an!!!
Andu se pregateste de serbarea abecedarului si uite asa trece si el in clasa a 2 a.

Si tot asa constat ca imbatranesc si nu reusesc sa slabesc si nu mai am cu ce sa ma imbrac ca am tot zis ca nu-mi mai cumpar pana nu-mi revin cu greutatea dar de revenit nici gand. E, sunt un pic in depresie din aceste motive enumerate mai sus dar imi trece ca nu am de ales.

va pup si o zi buna si un we placut daca nu mai "discutam". poate o iesii si soarele asta odata ca m-am saturat de atatea ploi iar eu sunt un om meteo-dependent. cred ca de asta e totusi depresia. sau or fii hormonii?? hai ca am luat-o razna...

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)POZE NOI, EXCURSIE
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

vanessa - ma bucur ca-ti plac

off io nu inteleg de ce te deprima toate cele ... esti tanara, frumoasa, ai 2 copii minunati, dar absolut minunati ... din cate ai lasat sa se'nteleaga ai un sot minunat ... da'le'ncolo de kg ... tu sa fi sanatoasa

hai fruntea sus ... ca iese soarele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Dana multa sanatate sotului si treceti cu bine si cat mai repede peste perioada de recuperare, care urmeaza.

Nici eu nu prea am timp... am mult de lucru... nici nu zici ca as fi in CIC... lucrez la fel ca inainte plus bb pe cap...

Week-end placut la toata lumea... cand am timp mai scriu... promit.

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamunti spune:

Crismir,Vanessa,Elyanne merci
Maruta cind fusesi mai la birou?Si ti-a placut zici?Ma bucur.O sa ne intilnim noi cind ajung acasa.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photosEric Gabriel[url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

danamunti - da mi-a placut tare mult ... era o liniste ... si Ralu e simpatica ... bun eu o stiu mai mult din ce mi se spune
si aveti biroul asa de aproape ... la o aruncatura de bat de noi ... asa ca fie ca veniti voi, fie ca venim noi ... sau vin doar eu (dar daca afla Lumi ca vin singurica la voi ma mananca) ... sigur ne vedem ...
si multa sanatate sotului ... cum te descurci ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orhidee spune:

Buna ziua tuturor Pestisorilor,

DANAMUNTI iti doresc numai bine si incredere ca totul se va termina cu bine. Numai ganduri pozitive, ca doar femeia este baza familiei, ea este liantul.

VANESSA, sa stii ca si eu am zile bune si zile mai putin bune, dar ca sa-mi ridic moralul stii ce fac, pun o muzica buna si fac cativa pasii prin casa pe muzica si-mi revin... Nu intotdeauna tine figura, dar incerc.

CRISMIR, nu te grabi sa-ti creasca baiatul bucura-te si savureaza fiecare moment si zambet, fiecare boroboata. Cand sunt mai mari nu mai sunt asa simpatici, iti e mai greu sa-i iei in brate, ei nu mai vor sa fie luati in brate, baga motive precum ca "eu sunt mare mami, acum!". Ce sa-ti spun, vor sa arate, cel putin fata mea, vrea sa para ca ea nu mai este un "bebe".

ELYANNE, posteaza "reteta" energiei tale, poate o folosesc si eu!!!

EMILLY, inseamna ca ai avut spor, sa stii ca si eu uit de sarbatori, chiar daca am caledarul pe perete, daca nu-mi da o prietena pe YM un mesaj ca sa ma "atentioneze", rareori verific calendarul ortodox. Dar nu-i problema cand nu stii nu se pune la socoteala.

MARUTA, cum te simti la volan, eu eram o dura. Noroc cu fata mea ca imi amintea de gropi, mami, iar ai dat intr-o groapa!!!

NALLY, ce faci ne-ai uitat?

Va doresc tuturor o dupa amiaza placuta, aici ploua cu "cats and dogs".. si fata mea zice odata, mama de ce zic ei ca ploua cu caini si pisici? Iara eu ii zic mama ei nu stiu ce inseamna a ploua cu galeata, ca nu au auzit de galeti!!!

Cu mult drag, Orhidee

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelia_branzan/my_photos

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Maruta

danamunti - da mi-a placut tare mult ... era o liniste ... si Ralu e simpatica ... bun eu o stiu mai mult din ce mi se spune
si aveti biroul asa de aproape ... la o aruncatura de bat de noi ... asa ca fie ca veniti voi, fie ca venim noi ... sau vin doar eu (dar daca afla Lumi ca vin singurica la voi ma mananca) ... sigur ne vedem ...
si multa sanatate sotului ... cum te descurci ?

E pai daca sintem aproape poate ne vedem mai des.Ma descurc cu sotul ca am mai avut o experienta acum 2 ani.Asa ca sint pregatita pt ce urmeaza.Trebuie sa merg cu el peste tot:baie,spital ca trebuie sa-l ajut sa-i ridic piciorul.De luni incepe o recuperare cu un aparat special.Ce sa facem,acum tragem sa se recupere el cit mai bine.I-am zis ca daca e la botez o sa-l punem in mijloc pe scaun si noi dansam in jurul lui.Il mai fac si pe el sa rida ca prea e trist asa.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photosEric Gabriel[url]

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by orhidee

Buna ziua tuturor Pestisorilor,

DANAMUNTI iti doresc numai bine si incredere ca totul se va termina cu bine. Numai ganduri pozitive, ca doar femeia este baza familiei, ea este liantul.

Da ai dreptate!Merci mult!Trebuie sa ma inarmez cu forte noi ca acum am grija de doi nu de unul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna fetele!

Dana cum se mai simte sotul tau? Tu mai poti?

Fetele nu va suparati pe mine dar nu am rabdare sa citesc din urma! Am o stare de tot plansul si n-am stare sa si inteleg randurile scrise! Parca ma uit prin geam la monitor!

Nu stiu de ce am starea asta dar sper sa imi treaca cat mai repede!

Va pupic dulce ma duc la culcare asa poate trece mai repde timpul si nu mai am ganduri aiurea!

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

BUNA PESTISORI, PESTISORI!
In sfarsit reusesc sa citesc ce ati mai scris si sa mearga netul mai repede ca sa pot scrie si eu...
Va sarut pe toate si bun venit Orhidee!
Eu sunt bine , nu am starea pe care a re Nally, am avut-o cam pana ieri, dar mi-am revenit...nu stiu cum dar e bine ca s-a intamplat....
Danuta, multa sanatate sotului tau si tie putere sa ai grija de el si de baiat...Recuperare usoara!

Maruta , ai grija la colegii de trafic...

Felis, pe unde bantui?Cand ai examen azi sau ai avut sambata trecuta, nu mai stiu, am uitat , m-am ramolit?Mihaita sper ca e bine?

Emilly, tu ce mai faci?Gaza ta?Ce bunatati culinare ai mai facut, ca vinete nu ai vrut sa ne dai?

Crismir, Robert cum mai sta cu mersul in premergator sau a luat-o singur....V-ati bronzat?

Despre Fulguletz ce mai stiti?

Hai ca azi muncesc si trebuie sa cam plek...
Va imbratisez cu drag, scuze daca nu am pomenit pe cineva si va doresc wk-end plakut!

Dana

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput