Miresele anului 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by ioana07
Ei...asta-i buna...ma alatur si eu "grupului fetelor ghinioniste" Aveti cuvantul meu ca eu nu-mi aduc aminte sa fi fost la mare in vre-un an si sa nu se nimereasca exact in perioada asta..."delicata"
Si in iulie cand credeti ca pica zilele alea?!? Corect...exact cand am nunta...adica pe 30... Deci...cine e castigator la puncte?!?

Ioana... spune-ne si nou: tu cum vei proceda in aceasta situatie?
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Fetelor, am numarat si eu 40 de zile inainte de 23 aprilie 2006, si postul cred ca incepe de pe 14 martie, care pica intr-o marti(nu e musai sa inceapa tot dintr-o duminica, nu?)...socotind d epe 14 martie inclusiv, cele 40 de zile se termina exact pe 22 aprilie. Asa si trebuie, ca practic, pe 23 nu mai tii post, nu?
Numarati si voi, poate nu am socotit eu bine..sau, cum se face???

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

Mergi la inceput

ralnied1, am uitat sa-ti spun, te-am trecut pe listuta, pagina 1, daca esti curioasa
..asa...macar provizoriu

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

da eu sunt cea care ia injectii pt. fixarea sarcinii.
si dr. a zis ca sa mai iau in continuare, ca e mai bine.
cel putin inca 2 sapt. sigur.
dar ce ma fac fetelor, ca trebuie sa le fac pe la Sibiu, si chiar nu cunosc pe nimeni acolo.

am vb. cu profu. ma baga in licenta, dar m-a luat asa de tare incat nu l-am intrebat ce nota imi da pe lucrare.
ce sa fac? sa-l mai sun odata?
mi-e groaza.
dar daca e mica nota?
cele care ati dat licenta, nu pot afla nota, numai de la el?

http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 8+baby meter-11 ianuarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

quote:
Originally posted by ralnied1

quote:
Originally posted by ioana07
Ei...asta-i buna...ma alatur si eu "grupului fetelor ghinioniste" Aveti cuvantul meu ca eu nu-mi aduc aminte sa fi fost la mare in vre-un an si sa nu se nimereasca exact in perioada asta..."delicata"
Si in iulie cand credeti ca pica zilele alea?!? Corect...exact cand am nunta...adica pe 30... Deci...cine e castigator la puncte?!?

Ioana... spune-ne si nou: tu cum vei proceda in aceasta situatie?
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

E si maine o zi!!!

Pai nu am ce sa fac... Anticonceptionale nu vreu si nici nu am voie sa iau... Asa ca... Ma rog doar sa-mi vina mai repede pt ca la mine primele doua zile sunt critice... daca trec de astea...m-am scos...
Dar...ce sa zic...macar de-ar fi asta singura problema...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by krelia

ralnied1, am uitat sa-ti spun, te-am trecut pe listuta, pagina 1, daca esti curioasa
..asa...macar provizoriu

26 august 2006

Saru'mana!

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by krelia

Fetelor, am numarat si eu 40 de zile inainte de 23 aprilie 2006, si postul cred ca incepe de pe 14 martie, care pica intr-o marti(nu e musai sa inceapa tot dintr-o duminica, nu?)...socotind d epe 14 martie inclusiv, cele 40 de zile se termina exact pe 22 aprilie. Asa si trebuie, ca practic, pe 23 nu mai tii post, nu?
Numarati si voi, poate nu am socotit eu bine..sau, cum se face???

26 august 2006

Mii de scuze... Sunt eu cam ametita...
Deci Postul are 7 sapt si, din cate stiu, in mod normal, luni este prima zi de post... Stiti de ce am gresit eu?
Sa va explic: anul acesta, postul a inceput pe 14 martie... Eu voiam sa fac cununia civila pe 12 si era exact sambata dinainte si stiam ca o sapt inainte si una dupa post nu se fac petreceri, nunti etc... Si de aceea am facut pe 5 martie...
OFFF.... stau cu calndarul in fata si nu mai inteleg nimic. Deci daca la anul Pastele cade pe 23 aprilie, 7 sapt in urma inseamna ca prima zi de post este 6 martie. Rezulta ca 12-13, cum ziceti voi, e in Post... Acum ramane de vazut cu sambata aia de 4 martie, care ar fi in saptamana anterioara Postului...
Voi ati inteles ceva? Ca eu...ma pierd deja in cuvinte... Sa fie de la oboseala?

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralnied1
Mii de scuze... Sunt eu cam ametita...
Deci Postul are 7 sapt si, din cate stiu, in mod normal, luni este prima zi de post... Stiti de ce am gresit eu?
Sa va explic: anul acesta, postul a inceput pe 14 martie... Eu voiam sa fac cununia civila pe 12 si era exact sambata dinainte si stiam ca o sapt inainte si una dupa post nu se fac petreceri, nunti etc... Si de aceea am facut pe 5 martie...
OFFF.... stau cu calndarul in fata si nu mai inteleg nimic. Deci daca la anul Pastele cade pe 23 aprilie, 7 sapt in urma inseamna ca prima zi de post este 6 martie. Rezulta ca 12-13, cum ziceti voi, e in Post... Acum ramane de vazut cu sambata aia de 4 martie, care ar fi in saptamana anterioara Postului...
Voi ati inteles ceva? Ca eu...ma pierd deja in cuvinte... Sa fie de la oboseala?

E si maine o zi!!!

Pe mine m-ai zapacit de tot ...pna la urm apsotul asta tine 7 saptamani sau 40 de zile???
ca...daca tine 40 de zile atunci, postul incepe de pe 14 martie si se termina in a 40-a zi, pe 22 aprilie.
daca tine 7 saptamani, adica 49 de zile...si zici tu ca incepe de pe 6 martie..atunci a 49-a zi cade fix in duminica pastelui....
hm...si eram buna bey, la matematica...serios...

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

tac, krelia, tac.
da eu ce vina am ca tie nu ti-au dat astia drumul la apa?

imi cer scuze ca am sugerat ideea cu anticonceptionalele. eu iau si mie imi fac bine, si......

pentru mine nu conteaza daca sunt in acea perioada. o mut eventual si gata.

am fost duminica si mi-am rezervat restaurantul, meniul cu antreu rece, antreu cald, peste cu cartofi natur, sarmale cu mamaliguta , branza, smantana si ardei, friptura de porc si pui, cafea si paine - maxim 600.000

imbracamintea la scaune 4.000.000

aranjamentul salii cu baloane cam 8.000.000

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Aideti mai fetelor, ca m-ati ametit de tot. Pai eu tocmai i-am zis lui iubi ca gata, schimbam data nuntii pentru 5.03 si acum imi ziceti ca nu, ca nu merge nici cu o sapt. inainte de Pasti. Da' de ce nu merge fratilor, explicati-mi si mie, ca o iau razna...Gata, eu JUR ca nu mai schimb nici o data de nunta, chit ca trebuie sa fac religioasa la catolici pentru asta...
P.S. Am postat un subiect la "cabinetul Psi" poate ma ajutati si pe mine cu un sfat...thx!

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput