Miresele anului 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

ralnied, nu accepta sub nici o forma " ajutorul " socrului ! Eu stiu prea bine ce inseamna faze de genul " Nu faceti nici o cununie acum, ca nu vreau eu... " si multe, prea multe alte rautati, din partea soacrei si a fiica-sii. Mi le si imaginez, fi-sa smiorcaindu-se si maica-sa zicand " Lasa ca rezolva mama... Nu va fi nici o cununie civila " ( asa cum voiam noi ). Si asa a fost...
Faceti un efort, strangeti banuti sau luati de la banca, dar nu acceptati ajutorul nimanui, ca vi se vor scoate ochii apoi. Si spune tu adevarul, ca voi ati si veti plati totul !

La " Cum l-ati cunoscut... " voi posta sapt. viitoare; va anunt cand.
Vichend placut tuturor !
Al meu nu's cum va fi: mergem impreuna cu socrii sa ma cunoasca bunicii puiului meu. Doamne-ajuta sa fie bine, ca sunt din astia care nu vor sa dormim impreuna... Dar i-am spus puiului: ori dormim impreuna ori mergi singur, iar eu ma duc si stau la mama pana te intorci. Nu accept in ruptul capului sa petrec vreo noapte fara el ! Plus ca mi-e frica de intuneric si acolo cica e bezna... Brr ! Si lupi, mistreti... No way ! Cu puiul meu in brate dorm si el cu mine ! Am zis !!!

Raza de soare

"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Sa stiti ca toate aveti dreptate in ceea ce-l priveste pe socrul meu... Dar stiti ce m-am gandit? Ca vine un moment cand toate se platesc pe lumea asta... Si atunci cine va iesi in pierdere? Sigur nu eu..

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Nu cred sa exsite restrictii, din pct de vedere civil, in ceea ce priveste ziua casatoriilor.
Stiu sigur ca in miercurile si vinerile de peste an, asa cum scrie la calendarul ortodox, nu s epot face nunti.
Cat priveste o nunta lunea, subscriu si eu cu o "participatiune"...la cununia civila a unor prieteni, toamana trecuta.

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Fetele, eu am plecat acasika.....va pupaceste fata si va doreste week-end plin de nebuneli alaturi de iubi ai vostri ...(si mie macar duminica, fiindca sambata e plecat cu treaba)
De luni, poate deschidem capitolul 8...
Sa va mearga bine, scumpelor!

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

va pup pe toate si va doresc un sfarsit de saptamana cu soare...

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

http://community.webshots.com/user/oananicoara
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;2/st/20060701/e/wedding/dt/7/k/084b/event.png

Mergi la inceput

la fel si voua, fetelor!
Distractie placuta!
Si mult soare!

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

noi maine zugravim bucataria, facem cumparaturi, si curatenie.

duminica e zi de relache

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

scriu si eu pe cand aproape toate fetele au plecat acasa.

am reusit sa-mi fac poze, sa duc lucrarea la spiralat, si m-am mai calmat putin.

maine plecam acasa la parinti, luni dim. la Sibiu sa ma inscriu.
deci ne vom auzi marti. joi voi pleca din nou la Sibiu.

de 2 zile mi-e foarte rau, azi m-a apucat o criza de plans nebun. de abia a reusit Clau sa ma calmeze.

RALNIED1 zic si eu ce zic fetele, e nunta voastra nu-ti lasa socrul sa ti-o strice.
de aceea o facem si noi cu banii nostri, sa nu se bage nimeni. Dar tot am si eu un capcaun de socru, nu chiar ca al tau, care se cam baga. Numai ca eu si Clau ii cam spunem si atunci nu prea are ce comenta.vedem pe fata lui ca nu-i convine, dar asta e.
Nunta lui fie-sa a facut-o cum a vrut-o.
pe a noastra o facem cum vrem noi.

http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 9+baby meter-11 ianuarie 2006

Mergi la inceput

Giova... eu una inca mai sunt pe aici pana la orele 20... Deci nu esti singura... Si merci pt incurajari!
Dar de ce ai plans azi??

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Sincera sa fiu nu stiu Ralnied.
sa fie din cauza sarcinii si a hormonilor? din cauza timpului? din cauza licentei?
sau vb. ralucai sa fie toate astea la un loc.
cert este ca, daca nu-mi convine ceva, ma apuc de plans.
Mi-e frica, ca maine mergem acasa la parinti si sa nu fac niste scene pe acolo.
Sunt persoane ca, soacra-mea, socru si cumnata, ma scot din minti cateodata.sper sa nu se intample acum, ca le spun tot ce am pe suflet.

hai ca am plecat si eu acasa.

pupici si weekend placut la toate.

http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 9+baby meter-11 ianuarie 2006

Mergi la inceput