Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (49)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Ramona am vazut si pozele cu cheliuta, e dulce foc. Sa va traiasca!

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut fetelor!

intru si eu un pic sa va salut!Stefan e tot mucos, nu foarte mucos, adica din cand in cand il vad ca-i cugr mucisorii din nas, sunt transparenti, curati, deci nu galbeni, ma gandesc ca nu e ceva grav.Sigum e din cauza vantului care ne-a prins pe strada zilele trecute Nu ma lasa sa-l curat, doar cand ii ajung sa-i curga afara reusesc cu greu mare sa-l sterg....
Nici nu stiu ce sa fac ca maine trebuia sa mergem la sora mea la tara si acum nu stiu daca sa mai mergem sau nu....ea ne asteapta...
Chestia este ca de aseara si mie a inceput sa imi curga nasul, sa am o stare asa de raceala si chiar sa ma usture un pic gatul...sper sa ne treaca la amandoi cat de repede....

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004)
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput

Am intrat si eu la graficul acela...mare lucru nu am inteles oricum, ceea ce am inteles eu este ca Stefan e undeva la mijloc, nici prea gras nici prea slab ni cu inaltimea la fel, deci e "ideal" Sanatos sa fie ca restul se modeleaza pe parcurs !

flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput

sa va mai spun din pozenle lui Stefan!Azi sa bagat cu totul sub patutul lui si nu a mai vrut sa iasa de acolo!tare mult ia placut!Apoi sa apucat sa traga de sertarele de la patut si sa scotoceasca pe acolo...gata, le-am lipit cu banda adeziva...nu stiu insa cat va tine
Noi suntem in plin santier, ne-am ingramadit cu toate intr-o camera, si imprimanta a ramas pe jos pe aici, sa dus si a inceput sa o butoneze...se taraste peste tot si trage de toate cele!!Da tare mi drag de el!

flori din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

ana_a - sanatate pt amandoi! Vezi ca sunt niste sisteme de prins sertarele sa nu le mai deschida bb. Eu am pt dulap si sunt f bune.

Pozici
Pozici noiFara par

Ramona & Loreema (6 sept 2004)

Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

georgiana - multumim pt aprecieri

Pozici
Pozici noiFara par

Ramona & Loreema (6 sept 2004)

Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_miti spune:

AM si eu o intrebare si poate ma ajutati cu un raspuns. Ce fel de lapte sa ii dau lui Alex ptr ca am trecut la Milumil 3 si mi se pare ca nu prea ii mai place si parca nici nu il satura?

As vrea sa ii dau lapte La Dorna (rosu sau albastru).....sau de vaca.....ce ziceti pentru care sa optez?

Va rog mult sa imi raspundeti......

ana-maria si Alexandru Andrei(7 oct.2004)http://www.cat.betasis.ro/puiu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_miti/my_photos

Mergi la inceput

ana_miti eu am zis ca o sa-i dau la Stefan lapte de vaca din comertz, nu imi place cel de LaDorna sau alte dastea, au termenul mult prea mare...6 luni...pentru o cutie de lapte...nu stiu... eu o sa-i dau din cel obijnuit.Acum tu fa cum crezi ca e mai bine.
Am citit chiar azi in cartea lui capraru ca de pe la 9-10 luni copilasii incep sa refuze laptele si ca nu trebuie insistat.Al meu inca bea cu placere Nan dar dupa un an am sa-i dau lapte obijnuit.

flori din gradina mea

Mergi la inceput

am vazut si eu o gramada de pozici cu fetite si baietei frumosi!
nu imi vine sa cred ce repede au crescut si cat de frumosi sau facut toti!
pupici la toata lumea!

flori din gradina mea

Mergi la inceput

Stefan este fff marait!Nu l-am mai vazut de mult asa!cred ca il dor si gingiile, trebuie sa iasa cei de sus... Azi a plans toata ziua si eu imi fac probleme ca ii curge nasucul...pai cum sa nu-i curga daca plange intruna si maraie?
A mancat si fff putin, dar multumitor zic eu, lapte dimineatza, un pic de pireu pe la amiaza, un mar pe la 17 si cam atat...
Sucul nu a vrut sa il bea nici azi nici ieri, cred ca sa plictisit de gust...am sa incerc alta combinatie.

flori din gradina mea

Mergi la inceput