Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (49)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Loreema, multumim mult de aprecieri. Si bine ai zis "pitica". Ma uitam ieri la ea si mi se parea ca a crescut atat de mare si imi vine sa o mananc toata.

Danina, eu nu imi fac griji ca nu o sa creasca, pentru ca sigur o sa fie inalta bebelina mea. Dar tare as vrea sa nu fie prea inalta pentru ca tare rau este. Eu cand am fost mica am suportat toate rautatile celorlati copii si nu as vrea ca si ea sa treaca prin ce am trecut eu.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Neata si LA MULTIM ANI ! SARBATORITILOR ZILEI!!!!

Duculeatza, tare rau imi pare ca n-am vazut si eu reportajul, si eu ii multumesc lui Dumnezeu mereu ca am un bebe sanatos, dupa ce noi si in burtica am fost tare speriati la un moment dat sa nu aiba spina bifida.. nu-mi dau seama cum e sa ai copilul bolnav, dar acum cateva zile cand a cazut si ea si s-a julit la nas rau de-i curgea sange si tati intrase in panica - am avut amandoi o zi in care nu puteam sa nu ne imaginam "cum ar fi fost daca Doamne fereste" ar fi patit altceva... si nu mai vreau sa trec prin asta. Nu stiu de ce le da Cel de Sus atata suferinta unor oameni, probabil ca fiindca stie ca se va termina cu bine.. sper..
Aissa am vazut eu ca pantalonii aia au ceva banuti in capatul franjului, dar uitasem ca-i anotimpul cireselor
Ramona sa dea Domnul sa fie doar un zvon... si imi pare rau ca ai fost afectata de episodul '86... mai mult nu indraznesc sa intreb Cu raguseala depinde si de altele, de pilda ieri maimuta mea a tipat non stop vreo ora pe afara de se chiombea lumea ca la urs, problema nu era tipatul, ci raguseala urletului, plus ca la sfarsit tusea... sper ca era doar fiindca se fortase... si sper sa nu aiba nimic nici puiul tau nici a mea...
Pufy, bafta la stapanit Bazucu'! Si ncii nu vreau sa ma gandesc la saracii sanii tai ce au de tras...
Moss, sa stii ca am vrut sa-ti zic, in unele poze maimutele seamana uluitor Si tu nu mai zice ca ai de dat jos nu stiu ce ca nu se vede... Doamne, pai dac-as arata macar cu 5 kg mai grasa ca tine ar fi un vis Nu stiu ce inaltime ai tu, insa eu gravida aveam 87 si dupa nastere imediat 80, si de atunci n-am mai dat decat vreo 4-5 kg da' nu ma las .. asa ca sunt un monstrulet
Multumim Ionella, Moss, Pufy, Ramona si celorlalte pt complimente.. mai pe noi ne tot bate matusi-mea la cap ca "ingras copilul prea tare, ea are un nepotel - finutul nostru - care a avut saracutul varicela si a mai slabit si tot i se pare ca a mea nu e normala.. eu stiu ca pe la 4 luni era slabuta si de atunci ma uit mereu prin grafice si e cam medie cu greutatea si inaltimea...
Va pup, o zi buna ca iar m-am lungit!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Ramona, sfatul meu este sa mergi azi cu fata la medic. Mai bine te duci cat mai rapid. Nu astepta pana mirecuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniver31 spune:

Nu exista scurgeri de radiatii la Cernobil
La solicitarea ziarului Libertatea, Comisia Nationala pentru Controlul Activitatilor Nucleare (CNCAN) a infirmat public existenta unei situatii de criza la centrala de la Cernobil. in urma mai multor mesaje care circulau pe Internet, referitoare la o presupusa scurgere de radiatii de la centrala nucleara, Libertatea a contactat CNCAN pentru a cere detalii. Ieri, Comisia a emis un comunicat care informeaza populatia sa stea linistita, intrucat informatiile sunt nefondate. CNACN mai precizeaza ca Romania si Ucraina au un tratat bilateral privind notificarea rapida a oricarei situatii de urgenta nucleara sau radiologica. Daca ar fi existat asa ceva, partea romana ar fi aflat imediat. Totul a plecat de la o serie de articole aparute in presa din Ucraina si Belarus, in care se facea referire la un accident radiologic care s-ar fi produs la Cernobil.

Asta a aparut in libertatea azi......
Ma gandeam ce inseamna si zvonurile astea!!!!!Sau mai mult frica ca poate fi adevarat si nu ai ce face....Tare nasol.

LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi si multi pupici.

Acum va las ca sunt harnicuta...ptiu ptiu sa nu imi fie de deochi!!!

PS Am vazut pozici cu domnisorele(in rochitele) si domnisori tareeeeeee frumosi/frumoase.Doamne ce repede mai cresc si copilasii nostri.

Oana.Nae si Danny(17 10 2004)

http:/community.webshots.com/user/b35noc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniver31 spune:

Doamne pe mine ma omoara adresa asta...dupa ce abia am reusit sa o fac()acum mai trebuie sa o scriu la fiecare postare.....si daca mai o si gresesc ...asta este!

Chiar este vreo setare de facut ca sa apara linkul singur??????HELP

http://community.webshots.com/user/b35noc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by daniver31

Doamne pe mine ma omoara adresa asta...dupa ce abia am reusit sa o fac()acum mai trebuie sa o scriu la fiecare postare.....si daca mai o si gresesc ...asta este!

Chiar este vreo setare de facut ca sa apara linkul singur??????HELP

http://community.webshots.com/user/b35noc

Te duci la Profil personal si ai acolo Semnatura: Copiezi adresa de la webshots acolo si ii dai Trimite (e un buton in partea de jos).
Apoi aici unde scrii rapunsul ai in partea de jos (deasupra la trimite raspuns) Selecteaza pentru a va introduce si semnatura.. Trebuie bifat.
Sper ca am reusit sa iti explic.

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salut mamici si pitici,

Si noi tot pe fuga suntem azi, dar am reusit in sfarsit sa punem pozici noi in albumul "Alma, 7 luni+" si va invitam sa le vizionati.
Poate reusesc sa revin mai incolo. Pupici tuturor,

Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit

Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Vad ca e liniste pe aici... probabil va plimbati... nu ca mine, mama denatura, tin copilu' in casa... O sa ies cu ea mai pe seara...

In sfarsit a iesit si dintele nr. 2. Ca o tot chinuia de ceva timp!

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Salutare!
N-am mai scris de mult si nic sa citesc n-am avut timp, am avut o saptamana cumplita, 3 zile am ajuns la 11 acasa de la lucru.

Sunt tare suparata, bebelina e bolnavioara. Ieri a fost cam molesita toata ziua, apoi azi noapte a facut febra 39,5. Dimineata nu avea decat 37,5 (i-am dat Panadol si supozitor cu Novocalmin). Acum nu vrea sa pape, e maraita tare si a facut diarie. Ma duc cu ea la dr. diseara.

Am fost si luni la dr. la control si era foarte bine, are la 7 luni jumate 8,300 g, Pc 43, Pt 44 si 73 cm.

Pupici
Raluca si Ioana Alexandra 10 oct.
http://community.webshots.com/user/rnico102

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by ellen
M-am uitat si eu la grafic, si mai bine nu ma uitam. Suntem peste grafic si la inaltime si la greutate, cu toate ca acolo scrie ca la 76 cm trebuie sa aiba min. 8.700 kg iar bebelina are doar 8.400 kg.
O sa fie tare inalta bebelina mea.

pe unde e graficul asta, ca eu n-am rabdare sa caut! pleeease...sa-mi spuna si mie cineva!

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput