Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 35

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Mishulina, draga mea, nu e chiar asa de rau, bine ca totusi trompa e permeabila, si instilatiile cred ca o s-o ajute... cat despre sot, exista multe tratamente naturiste care pot imbunatati mobilitatea (ca la nr. sta f. bine). Bine ca ati identificat problemele si cu tratament veti avea o strategie 'de atac'.

Alexia, evolutia ta a fost spectaculoasa, dupa ce ti s-a spus ba ca ai folicul, ba ca nu ai... iata ovulatia a avut loc si endometrul tau e super! Luna asta sa stii ca numaram impreuna, am avut si eu cel mai probabil sambata ovulatia iar astazi ziua 15 aveam un endometru de 9 (cam subtire, dar asta e... cu asta defilez...).

Va pup si sa auzim numai vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Dragalashelor, am deschis Cap. 36! Fiti binevenite!

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

Misu ma bucur mult pt tine ca sansele cresc.
POt sa-ti spun ca instilatiile sunt dureroase, dar nu insuportabile.
Au dreptate fetele, doc T nu are incredere in instilatii si nici nu este de acord cu ele, substantele folosite distrug cilii.
Eu sunt un caz fericit, n-au fost distrusi, dar daca el spune asa, oricum eu n-am facut decit 2 instilatii.
Oricum, acum eu zic sa faceti dragoste ca la carte, sansele cresc si dupa HSG pt ca substanta care a trecut pe acolo a mai curatat cite ceva.
Te am in suflet mereu, pt ca...fara sa faci eforturi mari m-ai scos dintr-o stare groaznica.
Eu...cum ma stii, joi am facut pregnylul si acum astept, azi este ziua 5o de amenoree si de ieri am dureri de burtica care seamana cu cele de la ciclu, dar n-a venit(desi pe mine cum incepea sa ma doara venea), sinii nu ma mai dor,probabil ca si pregnylul a avut un rol in asta.

Pt. fetele care n-au facut inca stimulare- nu intotdeauna rezultatele sunt cele asteptate de medic si binenteles de noi. Eu- ca exemplu, 5 aprilie laparoscopie, 18 aprilie ciclu menstrual- 20,21,22,23,24- clomifen, o pastila pe zi, ziua 12 ovulatie si de atunci nimic, ziua 36 posibila ovulatie, ziua 45 - folicul 28/30 si pregnyl- deci stimulare nu gluma si ciclul se lasa asteptat, am ajuns la performanta de 5o zile amenoree.
Elena

Mergi la inceput