Bebelusi si copilasi de mai - iunie 2004 (46)
Raspunsuri - Pagina 2
Bebe Beca spune:
Cami, multumesc pentru sugestii. Cred ca am scis in acelasi timp mesajul.
Apropo de cazare la mare, in tara noastra preturile sunt explodate. In august mergem in Turcia si am platit pentru o vila cu trei dormitoare, bucatarie utilata complet, baie, piscina, etc 600 E pentru 10 nopti, toata vila. Adica 370000lei persoana pentru 10 nopti... in plin sezon...
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
anacami spune:
Waw, noi am platit acum 2 saptamani (in extra-sezon)in jur de 200.000 lei/ noapte/ persoana la o vila din Mamaia, fara nici o masa (nici mic dejun), nu stiu daca avea 3*.Masa am luat-o la restaurant, nu aveam bucatarie (aveam doar un incalzitor pentru laptele lui Sebastian). Initial ne-am luat bilete la hotel, dar cand am ajuns acolo ne-au spus ca suntem primii turisti si ca ne ofera cazare in vila alaturata.Ce-i drept, "camera" era formata din dormitor+living +baie foarte mare+debarale.
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni
mephala30 spune:
Ioana, ce preturi faine ai gasit in Mamaia si Eforie?
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Bebe Beca spune:
Carmen,mie mi-a placut vila Alexandra din Eforie Nord. Este o vila super faina, 4*, cu niste camere tare frumoase. Nu reusesc insa sa dau de ei, pentru a obtine preturile. Prin agentii, o camera costa in jur de 1000000lei. www.vila-alexandra.ro
In Constanta am gasit o vila cu camere la 700 000 lei sau apartament la 1150000, vila Delfinariu A.
Astea au conditii de cazare foarte bune.
Oferte sunt la plaja.ro, pentru tot litoralul.
Sambata este botezul fetitei fratelui meu si nu stiu ce sa iau cadou... sugestii?
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
pd spune:
Ioana, noi am fost week-endul trecut la mare si am stat in Eforie Nord la Pensiunea Colonial, am fost multumiti de conditii, e de 3 stele. O camera dubla cu aer conditionat si frigider este 800.000 lei si una fara aer conditionat si frigider, doar cu televizor este 700.000 lei. Pe terasa pensiunii se poate comanda si masa. Noi am luat platit de aici printr-o agentie, dar cred ca daca platesti direct la ei e mai ieftin. Daca esti interesata iti pot da un nr. de telefon.
Irinusha, sunt si eu interesata de o intalnire cu voi, undeva intr-un parc.
Despre cremele de protectie, pot sa spun ca noi am folosit cu FP 30 (la recomandarea doctorului), dar cred ca data viitoare voi lua una cu FP mai mic, pentru ca am avut impresia ca la pielea Cristinei nu e necesar un factor chiar asa mare.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
http://community.webshots.com/user/cristina040614
monet spune:
fetelor, voi vorbiti de mers la mare, uau, ce fain! noi am venit de nici o luna din vacanta noastra la plaja si iar am pofta - sa va spun sincer, am pofta sa stau si sa nu fac nimic - as putea sa trag cu ochiul sa vad ce face liuta in jurul meu, da' atit:). chiar ma uit sa vad cum am putea sa mai tragem o excursie scurta de 3-4 zile la atlantic, da'-s preturile exorbitante unde vreau eu:0 - pina la urma, tot gasesc eu ceva.
ce poze faine, grate si madutzucu!! pupici la puiuti!
bebebeca, io am folosit crema cu spf 30 pentru lia si-n ultimele doua zile cu 10 - si era soare intens de ecuator! nu e ea inchisa la piele, dar s-a bronzat uniform si fara arsuri, bineinteles. cum am zis, am tinut-o doar intre 8 si 10am si 4 si 6 pm. in rest, daca eram pe-afara, avea bluzita.
mai vin, fug ca mi-i foame, va invidiez pe toate, siluetelor, da' nu-mi pot opri foamea!:)
mona,
lia (24.04.2004) si simburelu' mic (18+)
www.seansimon.com/aruba2005.htm" target="_blank">VACANTA
site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia
vanessa ionescu spune:
intru repede, repede ca doarme Cata si trebuie sa ma duc sa-l iau si pe Andutu de la scoala.
Nicoleta, cand am citit pataniile tale cu calc m-a pufnit rasul si mi-am amintit de o colega de facultate care dupa cxe am terminat scoala s-a angajat jurista la o banca. A dat banca faliment, s-a dus la alta, a dat si aia faliment, s-a dus la BIR care a dat si ea faliment. Cand a ajuns la a 4 banca se uitau aia la ea ca la o sperietoare de ciori si in prima faza nu au avut curaj s-o angajeze. Vad ca de data asta nu a dat faliment. Asa si tu cu calculatoarele.
Vreau si eu intalnirea din Bucuresti cand va hotarati.
Noi mergem la mare de pe 9 iulie in Mamaia daca mai e cineva prin zona in perioada aia...
Cand era Andu mic si l-am dus prima data la mare (2 ani ca nu am avut curaj mai repede) i-am luat o crema cu FP 30 (el e foarte alb chiar straveziu). Dar nu ne-a dat prin cap sa-i reducem la cateva zile FP. Si l-am dat 10 zile numai cu deaia. Nu pot sa va zic ca atunci cand am venit acasa noi eram negri negrii iar el era mai alb decat la plecare de nu ne-a crezut nimeni ca am avut si copilul cu noi. Cata e mai colorat la piele (de la soacra-mea e gena) asa ca nu mai fac prostia pe care am facut-o cu Alexandru.
Hai ca fug la scoala sa-mi recuperez copilul care mai are 2 saptamani de scoala si intra in vacanta. Acum se pregateste de serbarea abecedarului.
Apropo de cele 75 de mamici de pe lista de care zicea cineva, e atat de lunga lista.... Poate daca au facut si bebeii unora dintre voi (ca al meu mai are 11 zile) anul, ce ar fii daca nu va deranjeaza sa mai taiem din chestiile cu dintisorii macar? Nu va suparati pe mine dar cand intrii pe prima pagina te plictisesti pana ajungi la mesaje.
Pa ca am un copil de recuperat.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)POZE NOI
POZE
Mamica_de_mai spune:
Listuta pentru intalnire
Marti, 28 iunie
1. Irinusha + Cris
2. Mada + Ana
3. Laureta + Inisa
4. Iuliana + Rares
5. Paloma + Cristina
6. Madisor+ Clara
Miercuri, 29 iunie
1. Irinusha + Cris
2. Mada + Ana
3. Nally + Sebi
4. Laureta + Inisa
5. Iuliana + Rares
6. Paloma + Cristina
7. Madisor+ Clara
Joi, 30 iunie
1. Irinusha + Cris
2. Mada + Ana
3. Nally + Sebi
4. Laureta + Inisa
5. Iuliana + Rares
6. Paloma + Cristina
7. Madisor+ Clara
Propune locul:
- lacul Herastrau (Irinusha)?
- Parc IOR Nally & Laureta (din motive de transport) + ca e foarte frumos si locuri suficiente de joaca pentru copii
Ca sa gasim o zi potrivita ptr. toate, va rog sa va treceti in ziua care va convine cel mai mult - folositi nick-ul de "Mamica_de_mai". Ziua cu cele mai multe "participante" va castiga :) Va rog sa propuneti si cateva "locations" bune. 
Multumesc de participare! :)
Mamica a 32 de printese
si 41 cavaleri 
Irinusha spune:
Buna fetiliiiiiiii! Pupici la bb-ici si copilasi! 
Io fusei faptasa listutei :) ... acum sper ca o umpleti si gasim o zi buna ... ca vad ca avem deja 5 puse pe barfe :) ... mai departe asa fetelor! Si cele din Bucuresti, mai dati de stire si fetelor care nu mai intra asa des: Nally, Iuliana, Laurina, Maria, etc.
Madutzo, faine pozele. Dar ce vazui? Ai tuns-o pe zulufata mica!!!
... nu-mi vine sa cred. Recunosc ca-i mai frumoasa asa, dar parca mi-e dor de carliontii ei frumosi ...
Carnet am (daca nu ma da Boby la o parte ... ce o face de obicei), masina o imprumut de la tata (deja duc tratative cu el :)) si ce-i si mai fain, avem integrate si doua locuri/scaune de bb-i ... parca-i ptr. noi facuta :) E un Crysler (am scris bine?) si-s dati dracu' americanii astia ... noroc ca-i facuta in Austria ;) Asa ca s-a rezolvat problemutza asta.
Nicoleta, succes la recuparet munca pe calculator! :) Stiu ce nasol e ... la noi s-a dus doar cel de acasa si tot a fost groaznic. Dar l-a facut Boby ... de la el scriu si sunt tare incantata ca am si acasa internet :)
Ioana, sugestie: un lantic cu un pendant (ingeras) sau bratarica. Daca nu aduce deja nasa. Si petrecere faina!
Mona, wow!!! Ce te mai invidiez!!! :) A miscat samburelul!!!! Inseamna ca nu mai ai greturi, asa-i? Si m-am uitat la semnatura ... sa nu-mi vina sa cred ca esti deja la jumatate ... inca putin si ai sa ai doua comori mici :) Ui, ca incep sa bocesc!!! :![]()
Al meu copil doarme ... l-am adormit cu metoda Boby, adica mi-am luat cartea, el a primit biberonul cu ceai si ne-am bagat in pat. A baut aproape tot biberonul ranjand din cand in cand la mine, dupa care s-a pus pe foit ... s-a foit ce s-a foit pana cand s-a bagat cu capul in perna de la speteaza de am zis ca a adormit. Dar de unde, cand ma uit la el, statea in fund si ma pandea cu un mare zambet pe buze, de genul: Te-am prins, credeai ca dorm? A fost incantat ca e bagat in seama, s-a catarat pe mine, si-a bagat mana in parul meu si a adormit asa ... mor de dragul lui, ca-i un iubaret mic si rasfatat :) Astept sa se scoale sa-i dau sa pape si sa plecam la joaca. Sper ca-i place ca mananca ca noi: ostropel de pui cu pireu.
Altfel nimic nou ... astept concediu si sa ma intalnesc cu voi ... daca ati stii de cand pandesc momentul ... ca va tot invidiam aici ca voi puteti si eu nu. Na, ca acum pot si eu, sac!!! :) Asa ca treceti de completati listuta!!!
VA pupic si va doresc o zi faina! Azi vine mama ... ieri am luat 2,5 kg de sparangel si imi e groaza ca azi trebuie sa-l curat :) ... dar sa vedeti ce bun e ... [pofta) ... gata, ca iar aberez!
Va pup!!!
Irinusha &
Cris (03.05.04)
poze , pozilici si
poze de vacanta
Madisor spune:
Buna seara fetele mel dragi!
Eu asta seara am o stare mai proasta... poate e oboseala... da' trec eu si peste asta...
Irinusha, ce ma bucur ca propui o intalneala... Si ce bine ca pica in vacantza copiilor... Nu stiu exact in care zi o sa pot... Ma voi orienta, in functzie, de ce spunetzi si voi... Sau de ziua castigatoare... Totzi copiii mici au momente cand dorm in genunchi, nu-i bai,... Se dezvatza ei cu timpul.
Nu mai pot sa scriu... Tocmai am aflat ca are si Vlad test, in afara de Cori care are 2 (mate si geogra) maine... Of, of, abia astept vacantza!
Va pup!
Madalina
http://community.webshots.com/user/madalina160