Mamici de iulie-august 2005 (41)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Multumesc fetelor pentru lamuriri cu privire la oreion.
Eu n-am facut cand am fost mica si imi este teama pentru bebe. Oricum pana marti cand ma duc la dr. stau mai linistita datorita voua.

Oana_C, de cand am ramas insarcinata socrii ne dau aproape in fiecare luna bani. Noi incercam sa-i refuzam dar imi spun ca pentru copil. Luna viitoare ne iau patut. Vor si saltea dar nu prea se gaseste la ei in oras asa ca luam noi. Desi mai au doi nepoti de la fratele sotului sunt foarte bucurosi ca or sa mai aiba un nepot.

Eu inca n-am luat nimic pentru bebe. Astept sa intru in concediu sa ma apuc de cumparaturi. Mai am 2 saptamani de serviciu si gata. De-abia astept sa scap de stres.

acusor 28+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/eavoicu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Am uitat!
Adriana, de-abia astept sa se deschide si la noi lista cu mamici cu tine. Am niste emotii..... Ma gandesc ca nici eu nu mai am foarte mult.

Pupici

acusor 28+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/eavoicu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Hai ca de cand am scris mesajul trecut au trecut cateva ore, noroc ca salvasem mesajul altfel... pentru ca mi-a cazut netul... Si acum am probleme cu RDS-ul, dar noroc ca nu am renuntat la Romtelecom, ca acum mi-as fi smuls parul din cap!!!

Oana C, intr-adevar spinoasa problema... Este frustrant intr-adevar cand vezi ca toti se bat cu pumnii in piept ca fac si dreg si a doua zi uita ce-au spus... Poate ca este mai bine sa stergi din memorie faptul ca ti-au promis marea cu sarea si sa te bazezi numai pe fortele proprii!!! Oricum, asa cum spunea si Gabi, ar fi bine sa te detasezi de ei si sa incerci sa nu te bazezi prea mult pe ce promit pentru ca s-ar putea sa fii foarte dezamagita!! Dar de ce nu organizati voi un baby shower unde sa-i invitati pe toti din familionul lui, cu bogati cu saraci la un loc???? Pentru ca se procedeaza in SUA!!! Asa as fi organizat si eu un baby shower ... dar la noi nu se practica din pacate...

DENISA, ma bucur muuuult de tot sa aud ca visul tau s-a indeplinit, multa sanatate si ai mare grija de tine!!! sarcina usoara iti doresc si fara peripetii!!!!! - Inseamna ca lasati Hawaiiul pentru mai tarziu...

Andre_ea, bebelusha mea vad ca sta mai mult pe stanga si isi impinge funduletzul mai mult in coastele mele, am niste dureri... greu de descris in cuvinte... La un moment dat s-a mutat pe dreapta am simtit foarte tare cum lovea ficatul, niste dureri de scurta durata dar de mare intensitate, si ma mai lovea si la ovar cred, pentru ca ma durea in dreapta jos... Dar este a mea si o iubesc oricum, cand ma doare tare o mai dojenesc, dar pe un ton bland... ca nu pot sa ma supar pe ea...

Adriana, amr-ul tau se scurteaza pe zi ce trece vad... Stai linistita, Aidan va sti el cand sa ceara afara... nu cred ca se va grabi!!! Oricum, stai si tu mai linistita si nu uita ca grabeste nasterea!!!! Asa ca eu zic sa fiti mai cumintei daca nu vreti sa-l faceti pe Aidan sa iasa mai repede... shturlubaticilor!!!!

Mamini, mey... cum adica "uitati" ce ati inceput???!!!!

Pupici,

Irina si bebe 29 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Oana C, nu-mi vine sa cred ca ai deschis subiectul despre soacre, esti chiar pe sufletul meu .
Glumesc, pe mine nu problema materiala ma framanta (socrii mei sunt pensionari, nu ma astept la chestii nemaipomenite si stiu ca ar face orice pentru noi - sotul meu e singur la parinti, dar a mai avut un frate...). Sunt oameni tare cumsecade, dar putin cam incapabili sa se ridice la nivelul pretentiilor mele (asta e vina mea, nu-i asa?). La mine e faptul ca Sara e prima nepoata de ambele parti, deja ma obosesc sfaturile pe care le voi primi . Pe mama am obisnuit-o de-a lungul timpului cu firea mea sucita, sper ca nu va sari prea mult calul(desi nu bag mana in foc), insa cu soacra mea nu-mi permit (sau nu ar trebui sa-mi permit, intrucat sunt sigura ca voi rabufni). Ea se cam plictiseste, abia astepta un nepot, ma tem ca va fi prea mult timp pe capul meu .
Daca va spun ce mi-a zis zilele trecute, va cruciti nu alta. M-a intrebat cu ce vom scoate fetita din spital (o intrebare pertinenta de altfel, dar nu stiu ce-o chinuie pe ea grija). Si pentru ca eu nu ma gandisem la asta, m-am enervat. I-am raspuns ca in marsupiu (vreau sa iau din acela 3 pozitii). A facut ochii cat cepele, cred ca nici nu a auzit de asa ceva. Si mi-a spus ca ea recomanda varianta cu plapumioara care se obisnuieste din cele mai vechi timpuri. Auziti, voi! Plapumioara in luna iulie la 40 grade .
Drept e ca nici varianta cu marsupiu nu e viabila, dar a fost o chestie spontana, n-am avut timp sa ma gandesc.
Asa ca fiecare cu socrii ei, eu zic totusi sa mi tina Dumnezeu, ca-s oameni buni, eu sunt aia dilie .

Sa auzim numai de bine.
32+ si din burtica Sara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Hai sa va dau sa cititi ceva de suflet... este pentru toate burticile, atat de dragi mie!!!

A fost odata. un copil ce trebuia sa se nasca.
Intr-o zi, copilul l-a intrebat pe Dumnezeu :
" Mi s-a spus ca vrei sa ma trimiti pe Pamint miine, dar cum am sa reusesc
sa traiesc acolo, asa de mic si neajutorat?"
Dumnezeu a raspuns:
" Din multi Ingeri, am ales unul pentru Tine. Te va astepta si va avea grija
de tine"

"Dar - spuse copilul - Aici in Rai nu fac altceva decit sa zimbesc si sa
cint. De atit am nevoie ca sa fiu fericit!"
Dumnezeu spuse:
" Ingerul tau va cinta pentru tine in fiecare zi. Si vei simti Iubirea
Ingerului pentru tine si vei fi fericit".

" Si, - spuse copilul- cum am sa pot fi capabil sa inteleg cind oamenii vor
vorbi cu mine, daca nu cunosc limba oamenilor?"
" E foarte simplu - spuse Dumnezeu- Ingerul tau iti va spune cele mai
frumoase si dulci cuvinte pe care le vei auzi vreodata, si cu multa rabdare
si grija, Ingerul tau te va invata cum sa vorbesti".

Copilul privi in sus catre Dumnezeu spunind:
" Si ce voi face cind voi vrea sa vorbesc cu tine?"
Dumnezeu zimbind catre copil spuse:
"Ingerul iti va impreuna miinile si te va invata cum sa te rogi"

Copilul spuse:
" Am auzit ca pe Pamint sint oameni rai, cine ma va proteja?"
Dumnezeu isi puse bratul sau in jurul copilului si spuse:
" Ingerul tau te va apara, chiar daca va trebui sa-si riste viata pentru
asta".

Copilul trist:
" Dar voi fi intotdeauna suparat, pentru ca nu te voi mai vedea"
Dumnezeu imbratisindu-l pe copil:
" Ingerul tau iti va vorbi mereu despre mine, te va invata drumul inapoi
catre mine, chiar daca eu voi fi mereu linga tine"

In acel moment, era multa Pace in Rai, dar deja vocile de pe Pamint se
faceau auzite.

In graba, copilul il intreba incet pe Dumnezeu:
" Oh, Doamne, daca tot trebuie sa plec acum, te rog spune-mi numele
Ingerului meu"
Dumnezeu raspunse:
" Numele Ingerului tau nu are importanta. ii vei spune simplu MAMA !"

Pupici multi,

Irina si bebe 29 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Irina, multumesc frumos pt. ganduri si urari. Da, asa e cu Hawaii, ramane pt 2007 din pacate, dar nu renunt, ca la anul vreau sa mergem in Romania cu bebe, asa ca e ok, acuma samburica e cel mai important!.
Doamne Ajuta sa fie bine pt toate sisa fie sanatosi, cu restul ne vom descurca noi, nu-i asa

Denisa
5+
http://lilypie.com/days/060126/1/22/1/ 10/.png[/img
BEBIK [url]
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZenaO spune:

Mona... am ras!
Si soacra-mea are fixurile ei, ca si mama de altfel, dar le zambesc si tot ca mine fac. Asa era pe vremea lor...i-am spus azi mamei de sfarcurile alea care se pun pe san, a facut niste ochii...si cica: Ce-s prostiile alea? si inca o chestie: are tel. doctoritei pediatru care a avut grija de mine si de frate-miu! Va dati seama, o fi o dna in varsta, la pensie, nu cred ca mai e la curent cu noutatile din medicina...nu, ca s-o chem acasa cand vin cu bebe si ma invata ea tot ce trebuie sa stiu, ca acum a devenit un fel de moasa privata la domiciliu ...
In alta ordine de idei, in sfarsit ne-a pus tati cateva poze. Le vedeti?

Zina si bb Matei 30 sapt.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Salut,

Oana am vazut ce ai scris. Eu zic incerci sa-i implici cat de putin, in sensul ca daca ai observat ca numai gura e de ei, atunci mai bine eviti si sfaturile cand or incepe sa curga. Poate totusi n-or sa fie asa de bagaciosi. Eu cred ca e foarte important sa nu lasi asta sa va afecteze si relatia dintre voi 2....ca se mai intampla. Din pacate asta cere multa diplomatie din partea ta, si tu cred ca numai de asta n-o sa-ti arda dupa ce nasti. O sa fie bine, nu te necaji. Decat sa-ti dea si dupa aia sa pretinda tot felul de chestii, mai bine le luati voi.

Char ca ne apropiem de termen. Adriana, ma gandeam ca nici eu nu sunt mult dupa tine. Cine stie? si bb-le meu e destul de jos. Pe mine inca nu m-au controlat intern sa vada daca e ceva dilatatie. Si ma duc la dr abia peste o saptamana. O sa fiu in 35 de sapt complete atunci. Iti tin pumnii sa fie repede si usor...cum descria Gabi de prietena ei.

Irina, frumoasa poezia!

Denisa, ma bucur mult ca esti din nou insarcinata! Multa bafta de data asta si ai grija de tine. Ce doctor ai? La ce spital e afiliat?

Va pup,
, 34s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZenaO spune:

Hai, ma Irinuca! ma faci sa bocesc asa de culcare!?

Zina si bb Matei 30 sapt.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Fetele, multumesc pt raspunsuri. Si parintii sotului sint f de treaba, dar de cind ne-am cumparat casa asta noua, nu stim ce au, parca le-a sarit tzandara. Nu ii mai intelegem deloc in ceea ce fac/spun.
Chestia e ca ne-am mutat fff aproape de ei, intr-o zona f scumpa si ma gindesc ca poate soacra crede ca o sa-i aduc copilul in fiecare zi sau sintem la fel de bogati ca ei si nu ne mai trebuie nimic. Nici prin cap nu-mi trece sa-mi duc fetita acolo, mai ales ca ea este fumatoare inraita, iar daca ei nu ii este foame, nimeni nu maninca. Nici aici, acasa, nu vreau sa o chem sa aiba grija de bebelusa; mi-o si imaginez toata ziua afara, in spatele casei, fumind si cu fetita linga ea ... O sa o chem pe mama pe la sfirsitul anului; cel putin stiu ca va fi cineva care o sa aiba grija cum trebuie de fetita.

Irina, nu am de ce sa organizez baby shower. Ca asa cum fac mereu, vin, maninca, beau, se distreaza si pleaca ... Fara nimic. Baby shower ar fi ca o alta petrecere pt ei, fara sa aduca nika pt bebe sau pt casa noua. Am si discutat asta cu sotul. Cred ca asa se face in "inalta societate" de unde sint ei...

Nici nu ma mai stresez cu asta. Dar va veni ziua cind le-o voi intoarce si ii voi face sa se simta asa cum ma simt eu acum. Sper sa ma intelegeti corect. Nu e pentru mine. Este pentru fetita noastra pe care deja o iubesc fff mult. Iar daca ei nu se gindesc ca ea merita ceva, inseamna ca nu o apreciaza. Si cine stie cum vor gindi si mai incolo ...

Asa cum a spus si Gabi, o sa ne detasam de ei cit mai mult; deja ei s-au detasat de noi, asa ca o sa fie mai usor din partea noastra.
Cit despre vazut fetita dupa ce o aducem acasa de la spital ... sa imi consult agenda, sa vad cind am liber sau cind sintem odihniti pt ei ...

Oana C si 33+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos

Mergi la inceput