Mamici de iulie-august 2005 (41)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Monica-Elena, e de pupat sotul tau si frumos din partea lui ca ii spune in fata si te sustine. soacra mea a aruncat, intr-o doara, ca si ea ar putea veni sa ne ajute cu bb( adica ce, numai mama?) si i-am spus ca ne descurcam. apoi, sotul meu a comentat, cind eram numai noi: pai sigur, sa mai stai sa faci de mincare si pt ea si sa-i fierb cafeaua dimineata inainte sa plec!socrela mea nu face nimic acasa( socrul ii face cafeaua, micul dejun, de gatit bunica-soacra ei!, spalat si curatenie femeie etc).numai de fumat fumeaza singura...mi-ar fi de un mare ajutor.
dar nu i-a zis nimic in fata, i-a multumit doar si i-a spus ca suntem ok, ne descurcam...baiat bun (de-aia l-am luat si eu, ca e bun, nu pot sa ma supar).
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Irina, foarte, foarte frumos ce ai scris. Mi-au dat lacrimile ... Ce minunat. Multumesc pt sentimentul asta; uitasem de el astazi ...

Oana C si 33+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Nem...la Kidex am vazut fix 4 amarate de carucioare in rest vreo 10 standuri cu hainute si jucarii si multe haine, saluri indiene..habar n-am de ce erau amestecati...in nici un caz nu e de mers...pt ca nu ai ce sa iei...in afara de cateva salopete.

AniS si bebelina mea dulce 30+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele fiindca vorbiti de soacre ..eu zic ca sunt norocoasa .De cand cu amenajarile din casa si cu camera lui bebe eu dorm la ea..si ..ma rasfata f tare,,..azi mi-a facut prajituri cu visine...am ramas si eu surprinsa..ea oricum a fost f buna de la inceput..dar acum e prima data cand stau mai mult cu ea.
Cat despre sot...e cel mai dulce..ma ajuta si m-a ajutat enorm..de fapt asa ar trebuii sa fie toti taticii.

Altceva ...a nascut nasa mea..are un baietel de 3 400 ...sanatos..ea se simte asa si asa..a facut cezariana si a avut si fibrom si ..am inteles ca a durut cam tare din cauza asta.

Cat depre mine inca nu am idee daca imi e frica sa nu de travaliu..nastere..sau poate refuz sa ma gandesc..si incerc sa las de la sine starea emotionala de atunci, cand va veni momentul sa nasc.

AniS si bebelina mea dulce 30+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Mey,fetele,tareeee mult ati mai scris azi!!!!
Irina-scumpa,m-ai facut sa plang de nu ma mai puteam opri.Este super poezia!
Denisam-Felicitari pt. BB si sa dea D-zeu sa fie sanatos si tu la fel!!!
Oana-nu-ti mai face atat sange rau,ca-i transmiti bebitzei,ia oamenii asa cum sunt si gata! Bine ca sunt ai tai alaturi de tine ,ca asta e tot ce conteaza.
Eu nu stiu cum ne vor ajuta ai nostri-sincera sa fiu nu asteptam la mare lucru- pt. ca sunt superstitiosi si nu vor lua nimik inainte de nastere.Oricum eu vreau sa o pun moasa pe sora mea,care este studenta in anul 1 la medicina,si deci nu are nici un venit,si parintii mei vor suporta toate cheltuielile aferente.Insa lucurile nu conteaza atat de mult ,conteaza sa-l iubeasca si atat.Si mama m-a ajutat pana acum,pt ca au fost perioade cand mi-a fost rau si nu puteam sa gatesc asa ca a venit ea.
A mea soacra sunt convinsa ca ne va ajuta-eu sunt printre putinele norocoase care s-a inteles fff bine cu soacra.
De ex. noi de pasti am fost plecati 3 zile la Calimanesti si eu nu am pregatit nimik,deci cand ajungeam acasa nu aveam nimic de mancare.Ei bine ,cand am ajuns acasa si am deschis usa la bucatarie-SURPRIZA- am gasit o farfurie de oua rosii,flancata de 2 cozonaci,iar frigiderul plin de toate bunataile aferente-drob,salata de boeuf,sarmale etc.Deci a fost o surpriza ffff placuta!
Dar cum am mai spus ,noi de la inceput n-am contat pe nimeni,ne-am facut chiar un fond de rezera-daca ne-or da ceva in plus cu atat mai bine daca nu,nu.
Somn usor la burtici si bebei!

de la Anda si buburuza din burtica 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Fetele, eu stiu ca vreti sa vedeti bebei cat mai repede dar ar fi tare haios sa nu fiu eu prima, cum spunea si Gabi dilatatia nu inseamna neaparat apropierea nasterii si nici pierderea dopului gelatinos.
Deocamdata ma simt foarte bine, cu neplacerile de zi cu zi cauzate de starea avansata a sarcinii, in rest totul bun sub soare.

Irina mi-a placut mult cum ai scris, sa stai linistita ca nu am mai facut nimic, , i-am spus sotului sa o lasam mai moale, va trebui sa apelam la planul B - hahaha.

Am vazut ca vorbeati de soacre, a mea e super, ambii socrii sunt tare de treaba, m-au acceptat de la bun inceput.Ma gandeam ca o sa zica ceva ca sunt din alta tara, mai ales o tara saraca, dar nu au fost probleme de genul asta.
Ma iubesc tare mult si fac o gramada de lucruri pentru noi si pt bebe.
Oana si eu sunt de parere ca nu are rost sa iti bati capul, ma bucur ca puteti sa ii oferiti voi bebelui tot ce are nevoie, si cum spuneau si fetele incearca sa te detasezi.Nu merita sa te stresezi.
Si noi i-am luat la bebe multe chestii chiar daca am si primit multe.

Adriana si Aidan 35+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Am intrat si eu inainte de nani sa va pup. Noi suntem binisor. Maine sper sa mergem la dr. daca ne confirma dimineata programarea sa vedem cand ne face tanti dr cezariana, sa mai vedem cat a crescut bebe Andrei.
Ma cam doare/apasa jos in zona pubiana probabil de la greutate si stat pe scaun. Ufff si mai am de pus la punct atatea si ma gandesc deja la ce nebunie va fi inspital si ce primitivisme...
Despre soacra pana acum nu prea am avut treaba sa vedem de aici incolo cum va fi daca nu...distanta nene!!
Vi se intareste si voua burta??? Ba se simte bebe miscand acolo si se umfla dar se si intareste asa nu stiu cum sa explic.

Noapte buna!

Ioana
sapt.34
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Zina frumoasa burtica si mare , imi place ca acum mai toate fetele au poze sa vedem burticile.Pentru cine nu are, sa puneti sa vedem

Adriana si Aidan 35+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Did U miss me?I'm back!
Eu vad ca mai am net inca,am sunat si au zis ca in 3-4zile lucratoare il taie si de abia atunci pot sa ma schimb la alta companie!Cred ca voi avea pana marti ca luni e zi libera-e Bank Holiday(un fel de SRL pe vremuri)!Tati nu e liber nici luni-cand facem 6 ani de casnicie(facusem atatea planuriNu se stie daca o sa aiba liber nici macar duminicaVedem noi cand sarbatorim!
Asa ca mai imi fac si eu veacul pe aici cu voi pana imi opresc astia netul!
Si eu am cam terminat cu munca,dar ma intreaba:daca mai avem nevoie de tine mai poti veni cand te chemam?
Si la noi la orele prenatale ne-au zis ca pozitia de nani pt bb trebuie sa fie pe spate cu capusorul intr-o parte si la alta repriza de nani sa ii intoarcem capul in partea opusa fata de cum a dormit ultima data!Si sa nu folosim pernuta decat de la 1 an!Si sa nu folosim nici un fel de pernuta care se pune sub spatele bb!(ca sunt de tot felul)
Kulta-m-am uitat iar la preturile la laptic gata preparat,costa intre .85 si 1.10 o cutiuta de 200ml,iar o cutie de 500ml costa 1.65!Asa ca am sa dau o fuga la voi sa cumpar
Irina-te-am ales mesagerul meu ca am vazut ca aveai nr la profil-sper ca nu te superi.Am mai zis eu acum o sapt ca imi schimb providerul si ca as vrea un nr de tel connex-dar nu mi-a raspuns nimeni si de aia l-am luat pe al tau

si pestiuc iubit&saltaret de 35s

http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

In legatura cu socrii!La putina vreme dupa casatorie(eu m-am mutat la socrii dupa nunta,am stat un an,a plecat sotul in Irl primul si eu m-am dus inapoi la mama)stateam la cafea cu socrul care incepe sa fabuleze:ce bine ar fi daca vecina de alaturi ar vinde apartamentul!Iar eu intreb de ce ar fi bine?Pt cine? El raspunde:pt noi,l-am cumpara noi si am sparge aici pe hol si am face intrare din casa de aici catre apt celalalt si am anula o usa de afara!Dar eu zic:dar ce nu va ajunge apt asta,de mai vreti unul?(eu deja vedeam negru de nervi-sa faca el planuri unde sa locuim noi,ma si vedeam sclava Isaura forever)Iar el imi raspunde candid:pai nu pt noi pt voi sa stam impreuna!Raspunsul meu a fost:nu am spus niciodata ca vom locui impreuna cu dvs(socrii) si nici cu parintii mei nu as locui!Pt ca nu avem de ales locuim cu dvs,dar nu ne-ar placea(mie si sotului) sa locuim cu socrii!El s-a fastacit tot si a zis-aaa,eu am crezut ca vreti sa locuim impreuna!
In rest sunt ok,cu pareri cam invechite si super cicalitor(dnul stie tot)- el,ea chipurile mai emancipata(santajista emotional-baga lacrimi la greu sa ma santajeze,dar nu mai tine figura)!M-au ajutat financiar de cate ori a fost nevoie si nu au mai vrut banii inapoi!Nu aveam bani de avion cand am venit aici-ea mi-a dat si nu i-a mai vrut inapoi!
Ne-a trimis tot familionul pachet cu lucrusoare de bb(de la parintii mei,socrii,nasi,etc).Mi-au luat si pompa de sani chiar-e de la Chicco,vroiam Avent Isis sa imi cumpar eu,dar acum nu mai imi iau.Oare e buna de la Chicco?Nu se stie daca am nevoie de pompa,dar au zis ca sa am acolo sa fie daca imi trebuie!Ca doar cu atat pot sa ne ajute si ei cu maruntisuri-asa zic ei!Abia astept sa vina pachetul!
Adriana-mai avem putin

si pestiuc iubit&saltaret de 35s

http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput