Robi ..bafta in sesiune!
Roxana ..de la Huggies am luat este pachet de 10 sau 12 buc.Ce mincacios este suedezu!
Si Luca cerseste..asa din priviri...
Da chiar Roxana, cum face Patrick, vine singurel pe 2 picioruse in bucatarie si se matzaie sa primeasca sau cum? Danut intinde mana cand e in scaunel si ii dau sa linga cate ceva ce mi se pare permis, aseara i-am dat un fir de praz, l-a lins un pic da n-a muscat. Sa-i dau pufuleti? Da nu se lipesc de cerul gurii si se ineaca? Io-s terorizata ca se ineaca si nu vreau sa ajung Doamne Fereste sa-i fac "sipiar", si el se sperie cand se ineaca, si plange, si eu si .. eh, e o intreaga tevatura aici. Ma gandesc ca si cu rostogolitu, tinutul capului, statul in fund, ridicatul in fund, m-am tot agitat si tot in ritmul lui le-a facut. Acum merge dus de subrate, altii merg singurei...ce pot sa fac? Nu mare lucru, nu? Altii au cativa dintisori, maselute, el nu. Nu pot sa controlez nici asta. Altii rod si fara dinti, el nu, ....pot sa incerc sa-l mai stimulez cu chestii nepericuloase gen branza dulce, compot, banane, legume bine fierte, dar covrigei, paine, mere, pufuleti parca ma tem...sa nu
Am uitat...ieri am mai vazut copii superbi..Ilinca mofturoasa si Ionut.. Ce ochi are Ilinica..frumosi ca si ai mamei ei...
Mey fetelor..Luca o cam terorizeaza pe marry Poppins..nu are stare nici un minut...si vrea sa si stea cineva sa se joace cu el...voi cum ii mai calmati?
poftiti la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50555" target="_blank">bebelusi de iulie-august 2004 (71)