Vrancea(7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Pai io vreau sa fac cinste dar cum?
Asteptati-ma ca la anu' in toamna sunt acasa! Si nu scapati de vizita!! Ai auzit Katalino?

Pupiloi, plec acasika...a fost o zi minunata, cu suspans dar minunata...nu va pot spune mai multe azi dar va spun eu maine...sau poimaine...

Weekend placut gagici!

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Salvati viata lui Mihaita Hogas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

quote:
Originally posted by flori76

Andru .M-am gandit acum la un aparat de ras Panasonic,dar mi-e teama ca se v-a irita...Nu stiu,efectiv is in deruta..Tata e genul caruia ii plac mult toate minunile ce tin de birou(agende,agendutze,pixuri-o adevarata pasiune,calculatoare..),dar durerea-i ca are cam de toate...si nu-mi vine nici o idee de ceva mai deosebit.Cezar a gasit pt tatal lui(care-i pasionat de gradina lui)o masina de tuns iarba Bosh si cred ca pt el am rezolvat-o.

Era un subiect despre cadouri pt acasa,dar nu-l gasesc,ma puteti ajuta?

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Asa cum am promis, mai intru pe la voi!
Flori, daca i-i plac asa de mult tatalui tau chestiile astea pt birou nu ai posibilitatea sa-i faci o agenda personalizata, sau un moucepad cu poza voatra de ex. sau sa-i iei o lampa de birou.....

Nu cred ca se va irita de la masina de ras....

Alta idee...o rama frumoasa si o fotografie cu voi care sa o tina pe birou! Am vazut in vara niste rame pt fotografii superbe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Motanik, pregatesti o surpriza?

Si eu as vrea sa ajung acasa, mai ales ca parintii fac presiuni. dar nu stiu. Acum abia am schimbat masina. Un drum ne ajunge la cel putin 6.000$. Noi vrem si vacanta. Nu stiu. Dar chiar imi doresc. Bine, eu imi doresc si sa traiesc in Singapore. Asta nu inseamna ca e posibil.

De fapt chiar as avea ce face in Focsani. Am de pupat un medic stomatolog...

La noi caldura mare. Astazi s-au anuntat 30C. Doar piscina ne mai poate salva. In casa e OK, dar nu se poate iesi la plimbare ziua. Si ca revansa seara cand iesi e un miros puternic de liliac. Aici e f raspandit ca arbust ornamental. Ador perioada liliacului.
Apoi o sa urmeze iasomia care miroase si mai tare.
Aici deoarece a fost oarecum rece abia acum 1-2 saptamani au inflorit castanii.Inca mai sunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Andreia .Deja,parca incep sa ma mai luminez...imi mai vin idei .Maine ies iar la cumparaturi

Fetele,noi numaram zilele la greu...Parca am innebunit,numai la plecare visam.Acum s-a marit gasca,suntem 11 persoane care plecam acasa cu vaporul,cred ca o sa fie fain.

Pupici si somn usor(eu stau de 4 ore cu sor'mea pe YM si abia acum am reusit ca o trimit la nani,ca e 2 in Ro si maine are de invatat).

Mergi la inceput

Flori Plecati cu vaporul? Suna bine. Si dupa vapor luat o maisna sau avionul. Ma gandesc ac din moment ce ati luat biletele nu avbeti rau de apa. Ca ar fi chinuitor!

Buna dimineata fetelor!

Mergi la inceput

SALUTICI!

Nu puteam sa spun ca aflasemd e la Gabriela Hogas ca vor aparea la Surprize...si de asta ma simteam asa de bine, eram fericita pt Mihaita! Au strans suma, ati vazut? Acum pot merge la operatie, Dumnezeu fie laudat ca nu si-a intors privirea de la acest copil frumos!

Ce faceti?
Noi tot in pijamale si acum! Avem o leneeee...Aseara am fost la niste prieteni, am venit tarziu, pe la 2...si azi dimineata nu am mai putut dormi dupa 10 dar am tot lenevit in pat. Vremea e cam inselatoare azi asa ca o sa lenevim in continuare toata ziua.

Va pupik, o zi superba si vb maine!

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Mergi la inceput

Iselin dupa vapor urmeaza plimbarea cu masinile pana in Ro.Abia astept!Daca avem rau de mare?Acum o sa vedem si noi Sa speram ca nu,oricum o sa luam pastile la noi...

Pupici...mi-e o lene...

Mergi la inceput

Danuta???Unde esti?Hai sa ne povestesti de Liviu

Mergi la inceput

Si eu...

A avut un magazin ceva reduceri astazi si mi-am luat o bluza sexoasa si lui bebe un hanorac.
Tati...nimic, ca nu aveau pe masura lui

Mergi la inceput

Neatza fetelor!

Ce faceti?

Eu la birou dupa weekend, stiti ca urasc ziua de luni..
Sambata am facut curatenie si am calcat la o tanti, de acum o sa ma duc in fiecare sambata cate 4 ore..Partea buna este ca e mai mult de dereticat prin casa..iar din 15 iulie pana in 1 sept vor pleca din tara, asa ca eu voi fi platita practic sa stau degeaba ca cine sa faca mizerie in casa daca nu e nimeni? Dar sunt deja obisnuita sa iau bani pe stat degeaba...de la biroul asta!!

Si Lari al meu mi-a facut o surpriza cat a fost plecata. M-a asteptat cu un pandispan facut cu ajutorul retetelor mele! Plus ca a facut si curatenie generala...am barbatel sa-mi traiasca!!

Ieri am avut musafiri, am facut iar pizza, am mancat chipsuri...cand oi incepe regimul ala??

Va pupa fata. Ah, sa nu uit, am sunat ieri la Liviu pe mobilul Danutzei. Era fericit ca fetele erau acolo, surpriza a prins bine!

Ana insa era suparata..obosita...vroia sa se termine mai repede...Liv e slabit, nu a reusit sa se dea jos din pat, dr a zis ca mai sta cel putin inca o saptamana...offf...Doamne ajuta sa mearga refacerea mai bine si sa fie rapida!

Voi ce imi povestiti azi? Cum ati petrecut weekendul?

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Mergi la inceput