Miresele anului 2005 (16)
Raspunsuri - Pagina 7
alexia28 spune:
Moiraine7, Lory04, Miezure, Irina_2507, Ankl, Shoricutza, Roxygeo, AndreeaCristina , CASA DE PIATRA SA FITI FERICITE SI SA VA IASA TOTUL ASA CUM VA DORITI!
Un pupic pentru fiecare
kopilash spune:
bibyrox!!!iubita aici am fost mami dar de multe ori m-am multumit doar cu cititul mesajelor scrise de voi(sa-mi fie rusinica).
ete si eu pe aici sunt in pregatiri fierbinti...alegam...na invartim..dupa flori,dupa meniu,dupa sucuri,si ce mai avem nevoie ca nici nu mai stiu.
azi am fost si am dat comanda la o florarie de pe strada academiei..nu mi-a luat foarte multi bani..cam pe undeva de la mijloc fata de preturile actuale..insa am fost foarte multumita de cum s-au purtat cu mine si ce modele aveau in catalog.asa ca am dat comanda pentru sapt viitoare..
fetelor!!!mai am practic o saptamana si ma casatoresc!!!!!!!!!!!!!!!!!
emotiiiii...garla,cu basculanta..nush ce o sa fac pe masura ce se apropie ziua respectiva.
acum ma chinui sa pun cap la cap planul zilei..sa vad cine unde se duce,pe cine ia,unde ne intalnim,cine se duce dupa flori...etc etc.si ma chinui sa asez oaspetii la masa ..cine cu cine sta si cine cu cine nu are voie sa stea...
multa bataie de cap pentru o singura zi!serios!!
pupici la fete
koilash
ps:ma rog la Dumnezeu sa am si eu vreme frumoasa!
pisu_miau spune:
Heya!
Casa de piatra tuturor celor care se casatoresc maine si multa fericire!
In legatura cu a folosi prea mult roz...asta este, fiecare cu stilul sau de nunta, cu genul sau de invitati, cu preferintele si posibilitatile proprii.
Ceea ce voiam eu sa spun este ca site-ul gesica se aprovizoneaza chiar din sam expo, si ca acolo puteti gasi materialele mai ieftin, sau chiar si mai bune....cu sau fara frunze
bibyrox, te intrebai de unde am atata putere...de la iubire, de acolo mi se trage, pentru ca iubirea adevarata iti da puteri inimaginabile.
Oricum nu ar putea sa ma afecteze nici un fel de vorbe aruncate pe un site, oricare ar fi acela. Daca m-ar deranja unele chestiuni "online" atunci ce as mai face in viata reala, in confruntarile "face to face"
Sper ca nu am suparat pe nimeni pe aici si...pupici!
Nunti de vis si case de piatra!
Pisu_Miau
http://photos.yahoo.com/cocopishika
Alinus25 spune:
CASA DE PIATRA tuturor miresicilor de maine!
Sa aveti o nunta ca-n povesti si sa fiti cele mai fericite!
V-am pupacit!
ratusca1977 spune:
Roxygeo, AndreeaCristina petrecere frumoasa maine, CASA DE PIATRA, sa fiti iubite si fericite.
http://compage.totalnet.ro/edy/
Steluta spune:
CASA DE PIATRA pentru miresicile acestui weekend!!!
Moiraine7, Lory04, Miezure, Irina_2507, Ankl, Shoricutza, Roxygeo, AndreeaCristina
Sa fiti iubite! Si asteptam detalii!!
Steluta.
cadina spune:
Moiraine7, Lory04, Miezure, Irina_2507, Ankl, Shoricutza, Roxygeo, Andreea Cristina
Fetelor sa fiti fericite, casa de piatra, vreme minunata si sa fie una din cele mai frumoase zile din viata voastra!!!!!!!
katie spune:
la toata lumea si multi
Fetelor, eu am o maaaaareeeee problema...
Am inceput cu impartitul invitatiilor si daca nu am nici o problema in ce priveste familia si prietenii, cu colegii sunt in mare dilema. Lucrez intr-o firma cu multi angajati si cu personal tesa numeros, iar persoanele cu care ma vad zilnic pt. ca lucram in aceeasi cladire sunt vreo 30. La inceput ma gandeam sa dau invitatii la toata lumea, ca sa nu am nici o problema. De venit sigur oricum nu vin decat colegele mele de birou, dar voiam sa nu fac pe nimeni sa se simta prost ca unuia ii dau invitatie si aluia care sta toata ziua cu el nu-i dau. Dar cu cat se apropie momentul, realizez ca sunt persoane pe care chiar nu le vreau la mine la nunta, indiferent de pozitia pe care o au in firma. Nu prea cred eu ca vin, da mai stii? Or veni tocmai astea care nu-mi fac nici o placere, dar chiar nu vreau sa ofensez pe nimeni si sa creez o mica tensiune intre unii si altii...
Sper sa intelegeti ce vreau sa spun si sa ma sfatuiti ce sa fac, ca ma gandesc zilnic la asta, si ma razgandesc si tot asa...
Daca ati trecut prin asa ceva, va rog
floricika spune:
Fetele drage, mi-am gasit sandalute rosii!!!Sunt superbe, cu strasuri pe ele, de printesa!!! Le-am luat de la magazinul Il Passo de pe Calea Victoriei. Recomand cu caldura magazinul celor care vor sa isi cumpere sandalute deosebite si ce e mai important, UNICAT.Eu am dat pe sandalutele mele 4.000.000 si aveau si sandalute pentru mireasa dar din pacate erau mari de mine. Eu mai caut, ca au magazin si in Unirea, si in Constanta, Brasov, Iasi....
Bibyroxx du-te pe Lipscani, am vazut diadema cu pietricele roz!!
Si acum si o veste proasta: bunica lui trage sa moara...Probabil Dumneeu asa a vrut sa fie.
http://photos.yahoo.com/flory1008
Alinus25 spune:
Katie, draga mea, si la noi in firma suntem multi angajati, in jur de vreo 25. Eu am dat la fiecare in parte invitatie, pentru ca am avut multe invitatii si sunt sigura ca nu vor veni decat vreo 5. Asa s-a intamplat la fiecare nunta.
Alti colegi au dat o invitatie pentru fiecare serviciu, iar la cei care erau mai apropiati la fiecare coleg in parte.
Tu decizi cum vei proceda. Bafta multa!
Pupici