Miresele anului 2005 (16)
Raspunsuri - Pagina 18
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by pumi
Mersic pentru raspunsuri! Vreau sa mai stiu macar daca strada jiului este cea din bucurestii noi, pentru ca eu alta nu mai stiu.
Pumi, aia e zona.
Fetelor, stie cineva dintre cele care au fost pe-acolo, ce program au cei de la Niro si Sam Expo? As vrea sa merg sambata cu ubi dar nu stiu daca nu cumva e inchis.
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
bibyrox spune:
Alinus iubita nu merita sa pui la suflet !!! Nu mai fi supi si incearca sa treci cu vederea... se mai intampla poate si din neatentie sa spui ceva nepotrivit fara sa te gandesti ca ai putea jigni sau chiar sunt unii oameni care o spun special numai pentru a-si sustine cu tarie parerea fara sa-i intereseze de altii. Asa ca... cum bine ma sfatuia o prietena iti spun si eu tie: Nu mai pune la suflet, pune in ... alta parte si dai jos la fitness!
te-am inveselit putin??? Hai recunoaste!
Ingerasul meu scump vezi ca Niro se inchide devreme chiar si in restul saptamanii nu numai Sambata... Deci bine ar fi sa va duceti cat de dimineata puteti. In general pe la ora 2 e aproape gol.
Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy
Album poze
Nunta noastra
Alinus25 spune:
Bibyrox, iubita ai fost o scumpa Mi-a placut faza cu fitnessu ... la care eu bineinteles ca nu servesc ... din pacate
Nu pot sa spun ca m-am suparat, pur si simplu nu mi-a picat bine, mai ales avand in vedere faptu' ca nu-i prima oara cand se intampla faze de genu asta' ... iar acum nu m-am mai putut abtine
Ei, las ca nu sunt eu asa suparacioasa ...
Pupici
alehiam spune:
quote:
Originally posted by anangel_lexiquote:
Originally posted by pumi
Mersic pentru raspunsuri! Vreau sa mai stiu macar daca strada jiului este cea din bucurestii noi, pentru ca eu alta nu mai stiu.
Pumi, aia e zona.
Fetelor, stie cineva dintre cele care au fost pe-acolo, ce program au cei de la Niro si Sam Expo? As vrea sa merg sambata cu ubi dar nu stiu daca nu cumva e inchis.
stai linistita, este deschis si sambata si mai nou cica ar fi si duminica unele chestii de pe acolo deschise... asa ca spor la cumparaturi...
http://community.webshots.com/user/malynskaya
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;116/st/20050709/e/Wedding/dt/8/k/f633/event.png
olguttza spune:
Bun gasit, mandrelor-mireselor!
Revenii si io, dupa aproape o saptamana de pauza, timp in care s-a produs inevitabilu', a murit bunica'mea....Si iar port negru . C'est la vie!
In alta ordine de idei, mai avem doar cateva invitatii de dat, mai avem de luat pantofii lu sotzu si...maruntzishurile pentru party-urile de-acasa. Azi imi luai si dresur'le (cu adeziv) si ma calmai .
Casa de piatra miresicilor de weekendu asta si ala care vine!
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
ioana07 spune:
quote:
Originally posted by olguttza
Revenii si io, dupa aproape o saptamana de pauza, timp in care s-a produs inevitabilu', a murit bunica'mea....Si iar port negru . C'est la vie!
In alta ordine de idei, mai avem doar cateva invitatii de dat, mai avem de luat pantofii lu sotzu si...maruntzishurile pentru party-urile de-acasa. Azi imi luai si dresur'le (cu adeziv) si ma calmai .
Offf... Domnul sa va dea putere sa treceti peste...
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
Cata_pufy spune:
Buna fetelor! Am si eu o intrebare dar nus tiu daca ma poate ajuta cineva: am vazut in Buzau (aduse din Bucuresti) un set superb de 2 pahare si cutit si paleta de taiat tortul speciale cu maner super decorat (si la pahare),special pt nunta.Intrebarea este: ati vazut pe undeva in Bucuresti? Ma gandesc ca le pot lua mai ieftin,tipa de la Buzau le aduce la comanda si le da cu 1 mil lei.Sper sa pot gasi in Bucuresti ceva mai ieftin dar nu am idee unde sa caut.
Va multumesc anticipat daca stiti ceva de asta,
Pupici
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by olguttza
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga
Olgutzza, sincere condoleante pentru bunica ta. Nu te lasa influentata de tristetea hainelor negre, gandeste-te ca bunica ta, de acolo de unde e, nu vrea sa te vada trista. Spor la pregatiri si multa putere!
bibyrox spune:
Olgutza chiar ma intrebam pe unde ai disparut...
Sincere condoleante!!! Stiu cum te simti ca si bunicul meu a murit acum 3 luni... Trebuie sa ne citeasca preotul sa stii pentru ca este ruda apropiata.
Te pup
Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy
Album poze
Nunta noastra
pisu_miau spune:
Loredana ma bucur ca v-ati simtit bine si sunt ok cei de la restaurant, insa nu mi-ai zis cate persoane au fost in sala de sus. Nu mi-ai zis cati oameni au incaput in sala si daca ati avut suficient spatiu de dans.
plllsss nu ma uita cu inf asta!
Pupici bucurosi .
Mi-am cumparat si eu astazi satin roz pentru rochiilor celor sase d-re de onoare mari , panglicile de satin pt cocardele naturale, cosuletul de cocarde, voal chiffon pt rochitele celor doua flowergirls, lumanarele fluture cu glitter, confetti. Am luat si servetele superbe imprimate fix cu florile in care vom avea noi aranjamentele, unde mai pui ca sunt si pe culorile nuntii noastre. Am luat si tull pt drapaje, flori de saten tot pentru drapaje .
Pisu_Miau