tribestan, de unde?...
sotului i-a fost recomandat tratament cu tribestan (din bulgaria) ori homeopatic...
diagnosticul dupa ce a facut spermograma este: usoara oligoastenospermie...
homeopatc iese din calcul, el acum nu-i in tara si mai vine abia prin octombrie...eu insa voi fi cu el toata vara si ziceam ca poate prindem momentul prielnic...
iar medicamentul asta nu l-am gasit deloc...am incercat pe la cateva farmacii prin ploiesti, la una mi s-a spus ca nici macar nu-l gasesc in baza lor de date, ca urmare proabil a faptului ca nu-i omologat...
a mai folosit cineva asa ceva?...
si daca da, a dat rezultate?
sau ce alte tratamente mai se pot face, ma gandesc aici in special la cele naturiste...

eu in 2 saptamani plec din tara si mai vin la toamna...
poze cu noi
Raspunsuri
rocado spune:
Buna si noua ne-a fost recomandat.
Noi o sa facem un drum pana in Bulgaria, saptamana viitoare, daca vrei va luam si voua, dar sa stii ca este cam scump.
lumit spune:
Cat de scump poate fi, ai cumva idee? Cei de la farmaciile din Ploiesti nu au putut sa-mi spuna cam care ar fi pretul, de fapt nu stiau nimic despre tribestan.
poze cu noi
princess spune:
Va salut pe toti/toate de pe acest forum si am sa va raspund la acest subiect pt. ca si pe noi ne intereseaza ! Cautand informatii despre TRIBESTAN pe google , am descoperit ca acest medicament contine o planta numita TRIBULLUS TERRESTRIS ( cred ca asa se scrie ).Aceasta planta am reusit sa o gasesc pe un site cu produse naturiste din Romania , chiar sub aceasta denumire , drept pt. care am mers la o farmacie naturista si am intrebat de ea . Am dat comanda sa ni se aduca si ni s-a spus ca costa cam 175 000 lei.Nu stiu daca este chiar acelasi lucru cu medicamentul bulgaresc , dar eu atat am reusit sa aflu .Sper sa va fie de folos aceste informatii !
rocado spune:
Multumesc princessdar noua ne-a zis doc ca sunt echivalente pt ac. energizante (cica asta ar fii fe fapt acest tribestan sau tribeforte) si unele aici in Ro, dar se pare ca totusi doar cele provenite direct de la sursa sunt cu efect sporit.
Eu am scris la ei pe site si mi-au zis ca pot sa comand online si sa platesc cu credit card. Ma gandesc daca e mai ieftin sa fac un drum acolo sau sa imi deschid un card de valuta.
Pupici
Carmen.cita spune:
Princess, am incercat sa-ti dau un pm dar nu ai optiunea asta
, ma intereseaza si pe mine unde ai gasit tribestan, stiu ca nu se poate sa facem reclama la alte site-uri, dar poti sa-mi scrii si mie pe pm adresa site-ului? Te rog 
lumit spune:
eu am gasit tribestan www.balkan-shop.net/tribestan.htm" target="_blank">aici
numai ca e necesara carte de credit in €...
o cutie + transportul ajunge la 30.02€...
poze cu noi
princess spune:
Carmen.cita , eu sunt noua pe aici si nu prea ma pricep la optiuni , dar am incercat sa-ti dau adresa site -ului respectiv pa PM ,insa se pare ca "nu accepti mesaje private" .Imi pare rau!Oricum am activat si eu aceasta optiune acum.
Tin sa iti precizez ca eu nu am gasit medicamentul Tribestan ,ci doar informatii despre el , iar in RO am gasit sub forma de capsule planta pe care acesta o contine (Tribulus terrestris), in farmaciile naturiste.
kla78 spune:
buna fetelor!
am gasit si eu planta asta sub forma de capsule,vin 60 de caps. intr-o cutiuta,oare sa nu fie aceleasi efecte ca si tribestanul asta din bulgaria?voi stiti ceva????eu l-am gasit la 23€ in spania.
daca aflati ca e vreo diferenta intre ele spuneti-mi va rog si mie!!!
va pup