Bebelusi de noiembrie-decembrie 04 (51)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

buna fetele!

Onitza, la multi ani , sanatate si numai bine lui bb Paul
ad_rianna sanatate la micu Tudor, puiu mic..i-a luat sange...micii de ei, cat mai sufera...sanatate multa si rapida refacere
Felis, cred ca mi-a scapt ceva, de ce sa fie lumea furioasa pe tine, iubita chiar n-am inteles...tu care esti o dulce...pupicei lui Mihaita

sunteti tare harnicutze...la scris si nu numai...
ei, cum ati distrat puiutii ieri??? noi am fost in Mall unde era o nebuneala...am facut si niste pozici...o sa vi le pun. dar sa va povestesc ce-am vazut si m-a dezgustat...un grup de fetite de la o gradi, imbracate frumooooos, faceau un mic program artistic, in fata la TinaR, educatoarea, o tanti cica le dirija, sa faca nush ce stelute...mey fetelor...da ce tipa la ele, micile, de fapt racnea..."capul sus"..."un' te uiti Gavrila"..."jos, stai jos..." numa program artistic nu era...erau stresate micile, parintii cu filmatu'...emotionati...si zaluda aia le inebunea...si ce m-a enervat e ca le striga dupa numele de familie...mi se pare aiurea, sunt mici, trebuie sa le vorbesti familiar, sa nu tipi...astfel raman timorati...deh...o sa am grija cand va fi sa vina vremea de gradi...

Azi Vladut a papat pepene galben cu caise mixate...nu credeam ca o sa pape, mi-am zis chiar ca le voi manca eu...dar i-au placut...poate ii mai inmoaie scaunul, ca e jale...
Va pupicim

mami si vladut(15 nov.2004)
cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

I sa vedeti aici proba de COPIL ATOMIC: ii dadeam Mariei sa manance: castronelul cu branza de vaci intr-o mana, canita cu suc pe masa, lingurita in cealalata mana, ea sprijinita in fund, pe perne... dupa primele lingurite isi baga mainile in canita cu suc si o varsa pe canapea ; nu apuc sa sterg sucul ca in secunda 2 imi da peste mana cu castronelul si toata baleguta de branza se revarsa pe canapea, peste suc, pe telecomanda, pe mine si implicit pe Maria care era f incantata . pana ma intind dupa carpa sa curat,isi baga manutele in balega si incepe sa "framante", dupa care si le pune in cap si incepe sa se frece cu ele la ochi toata baleguta cazand pe salopeta de parca mai era nevoie... dupa care am continuat sa ii dau ce mai ramasese in castronel dar numai in timp ce ea "framanta" baleguta de pe canapea
In final, dupa ce termin de introdus in gura ce mai ramasese, dau sa ma ridic dupa carpa faza la care ea izbucnetse in ras si stranuta cu tot ce mai avea in gura pe mine... acum sughita... iar in toata sufrageria e o mare branza... stafidele lipsesc

POZELE MAMARUTZEI!!!
http://f2.pg.photos.yahoo.com/tataruraluca
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

In primul rand, Felis, draga mea, fii linistita si nu-ti mai face atatea probleme. Decizia pe care ai luat-o este demna de tot respectul, avand in vedere circumstantele.

Cat despre listuta, banuiam eu ca a salvat-o For2nity pe undeva

Iepurasu, bine ai revenit, poate ne vizitezi mai des de acum incolo!

Adriana, asa e, e tare greu sa-i vezi pe micuti chinuiti, eu iti tin pumnii sa iasa analizele bine.

Simina, Mihnea doarme asa: de la 21.30 la 7, apoi de la 8.30 la 9.30, apoi de la 12 la 12.30, apoi de la 14.30 la 17 si un pic.

Mai, bunicile astea mi-au rasfatat baiatul de tot, il tin numai in brate in lipsa mea, imi vine sa le , dar nu ma pot intelege cu ele, si din pacate nu le pot controla!

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Program de somn Vladut:
seara de la 9.30-10 pana la 6.30-7.00 cu o pauza de papa pe la 2.30-3.00
de la 8-9.30; 9.45 dimneata
pe la 12 asa cam juma de ora, nu mai mult
dupa masa de pranz la 14.00-15.30, rareori 16.00
pe la 19 tot o juma de ceas
in total vreo 13-14 ore...e mult, e putin???? el e un copil tare energic si nu vrea sa piarda vremea dormind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Raluca....
Cred ca toate o sa avem parte de asemenea scene!

Ele, as putea sa ajung si in parcul de la rondou daca ne stabilim o intalneala. Trimite-mi un mail cu nr. tau, daca vrei.

Ma poate ajuta cineva? Cum sa va arat niste poze de pe yahoo?

Cookie si bb Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Cookie nu folosesti mess??? trimite-mi adresa de yahoo pe PM si dupa vorbim pe mess; si te ajut si cu pozele de pe yahoo.

Pupici

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Iepurasule,bine ai revenit.Schimba-ti semnatura ca cica esti gravida in saptamana 34!!!Ce vremuri…

Ad_rianna,nu mai plange,nici Radu nu da semne de mers de-a busilea sau alte alea.Nici in funduletz nu sta decat sprijinit.Si are 8600g,e un dolofan.Eu zic sa nu ne comparam copiii ce progrese fac,doar stim ca fiecare bebe are ritmul lui.

Ele,si eu stiu ca efectul Calgelului se simte imediat.Daca zici ca se potoleste dupa un sfert de ora inseamna ca n-are nici o legatura cu Calgelul.Poate agitatia nu e de la dinti,nici eu nu stiu ce sa mai cred si ce sa ma mai fac cu maraitul meu.

Da’ Ionela_Roxana si cucuietele ei ce or mai face,mai fetelor?Ca de mult timp n-a mai aparut pe aici.

Raluca Gabriela,si la noi e circ mare la masa,Radu face mare mizerie si are o placere deosebita sa-si bage manutzele in mancare si pe urma sa-si dea pe la ochi,prin par…dar eu sunt multumita ca mananca.Cred ca e timpul sa-i iau scaun de masa ca asa nu se mai poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

aime, roserb pupicei si multumim. abia astept sa-i vad analizele insa dureaza vreo saptamana pana sunt gata. acu mi-a intrat un ghimpe si vreau sa o duc si pe biencuta sa o vada medicul acela ca am prea neglijat-o si cine stie...

raluca...stii ce cred eu? sa nu dai dar cred ca se vor mai intampla faze de genul asta. eu am patit deja de vreo doua ori asa ceva

lui tudor i-a schimbat ieri laptele: de la NAN-HA la NAN-ALFARE. si problema e ca nu stiu ce e cu laptele asta, am deschis un subiect www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50311" target="_blank">aici, daca stiti ceva...

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna fetelor...iata apar si eu dupa 1 saptamana in acre am tras chiulul.M-am intalnit cu Vio,Monica si am aflat ca unele ati avut necazuri:Miche,Felis,imi pare rau ca ati avut necazuri!Onitza,si tei multa sanatate lui Paul.
For2nity,eu vin la Mamaia cred in 8 Iulie,pana pe 14.Mai e cineva pe acolo?????
Noi suntem bine,Mariuca e relativ cumintica,dar tot nu mananca.Ce sa-i fac?Am luat-o si cu binele,si cu rau,am facut si ca toate animalutele,doar o deschide gurita..De unde.Mai nou imi da si peste mana,asa ca sunt un car de nervi.In ritmul asta,cum sa ia in greutate?Am avut o seara in care nu a vrut nici san,s-a culcat nemancata.A doua zi a luat si sanul,dar ma inceput sa-i dau si lapte praf,pentru astfel de situatii.De atunci mananca si san si lapte praf(maxim 60ml pe zi,momentan)Oricum in August cel mai tarziu trebuie sa termin cu sanul daca plec la servici.
Nu am reusit sa citesc din urma,dar de acum revin si eu cu mesaje zilnic,sa nu mai pierd "contactul".
Azi mergem la vaccin,asa ca sa ne tineti pumnii...Mi-e cam frica!Mai ales ca i-am stricat termometrul si nu i-am luat altul si mi-e teama sa nu faca febra......etc.stiti voi
Pupici si poate intru pe seara.

POZE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

asta era mesaj mai vechi,de dimineata,dar abia acum am reusit sa-l trimit.Am facut vaccinul,a plans dar acum e vesela,nu e maraita.Bineinteles ca am cumparat termometru asa ca o sa vad si daca are febra,eu sper ca nu.
in rest,nu a luat nimic in greutate in 2 saptamani.Nu mai stiu ce sa fac,sunt disperata.O sa caut un doctor la Bucuresti sa vedem ce zice.nu arata a copil slab,dar e si foarte mica in inaltime,asa ca nu se vede ca are doar 6.500 kg.Sunt tare necajita!...si idiotii astia nu spun nimic,nici macar nu se alarmeaza.
o noapte linistita

POZE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput