La cat timp dupa un avort spontan, urmat de un chiuretaj pot ramane insarcinata?
A.S s-a produs in sapt. a 5-a. La ecografia transvaginala nu se mai vedea nici o urma de sarcina, dar medicul mi-a recomandat totusi chiuretajul ca sa fie sigur ca intr-adevar nu mai sunt resturi care sa-mi creeze probleme. Dupa interventie mi-aspus ca nu a mai gasit nimic, sarcina se eliminase si el doar mi-a oprit sangerarea.
Menstruatia mi-a revenit fix la 28 de zile de la interventie si acum vreau sa stiu cat de repede pot incerca sa raman iar
.
Mai am o ultima intrebare: ati fost sau sunteti vreuna duntre voi paciente ale D-lui Dr. IONESCU de la POLIZU?
MULTUMESC
Eu dupa o intrerupere de sarcina oprita in evolutie la doua luni am avut ciclu cam la o luna apoi am facut o desfundare de trompe si dupa al doilea ciclu am ramas insarcinata.Eu aveam deja doua sarcini oprite din evolutie si cum am ramas insarcinata am inceput tratament pentru mentinere pana pe la 7 luni si am nascut o mandrete de baiat care are acum 4 ani jumate.Pentru linistea ta lasa sa mai treaca un ciclu si apoiu la treaba.
andreeat
Dupa un chiuretaj uterin pentru un avort spontan sau la cerere se recomanada 4-6 saptamani de repaus sexual.
Avand in vedere ca iti doresti un copil, eu te sfatuiesc sa lasi sa treaca 2 cicluri menstruale si dupa aceasta perioada sa incercati sa concepeti copilul.
Intre timp fa analize ca sa vezi cum stai cu sanatatea si apoi la recomandarea ginecologului tau mai faceti investigatii de specialitate.
Sa ne anuntati cand sunteti graviduta! :)
Va multumesc din suflet pentru raspunsuri si sfaturi. Cand o sa am noutati
, am sa va anunt. Sper sa fie cat mai repede
Salut!
Ce bine ca ai pus intrebarea ,ca daca nu o puneam eu!si eu am pierdut sarcina la 11 saptamani-sarcina oprita in evolutie, am facut chiuretaj si dupa aia gineco mi-a dat bomba: nu sarcina timp de 6 luni!
Mi se pare fffffffffffff mult! Vreau bb cat mai repede!
Dupa 2 menstruatii mi se pare mai acceptabil.
Merci
diana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;32/st/20060107/dt/7/k/f0b1/preg.png