Cei din zodia Gemeni, uniti-va!! (5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Loreg spune:

Aloooooooooooo! nu mai e nimeni aici? ce faceti...? eu intrasem ca sa-mi cer scuze pt ca v-am negllijat in ultimul timp..si ma gandeam ca va gasesc cel mult pe pagina a2-a ...si cand colo.,...abia v-am gasit! RUSINICAAAAAAAA!
Fetelor...imi cer scuze pt ca n-am mai scris de-atata timp...insa am avut o perioada fff aglomerata la servici si n-am mai intrat pe net...dar acum ca am net acasa...totul va fi bine!
Vreau sa spun "BUN VENIT" tuturor noilor gemanute...si...astept sa va vad la treaba - pt ca noi trebuie sa scriem la fel de mult pe cat vorbim (ca la asta ne pricepem cel mai bine, NU!?)
Hai..si treziti-va din amorteala...
- la gemanute!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Buna dimineata gemanutelor.
Ma primiti si pe mine in clubul vostru?
Sunt si eu o geamana nascuta pe 26.05.1973 si sunt o aspiranta la statutul de mamica.
Pupici si multumesc anticipat.

ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

hmmmmmmmm vad ca s-a luat o pppppaaaaaaauuuuuuzzzzzzaaaaa pe aici ...oricum as vrea sa ma inscriu in clubul gemenilor pentru ca.......sunt si eu o geamana nascuta pe 13 iunie 1982

Mihaela si bb Amalia
POZICI CU NOI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">AMALIA...o poveste cu aventuri

"Singur, omul este ceva imperfect, ii trebuie un al doilea ca sa fie fericit." PASCAL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boobooricu spune:

Buna gemenilor ! Raportam si noi..Elena si bebita ei, Juliana..22.05.1981 respectiv 24.05.2005..Vai de CAPUL LUI TATI!HEHE

elena
http://photos.yahoo.com/boobooricu2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Elena, ne intalnim si aici?

la toate gemanutzele! Nu mai spune nimieni nimic? (ca sa vedeti ce rea e lumea: cica noi am fi o zodie de vorbarete! )

Laura

Mergi la inceput

De faci laura? Da suntem aMDOUA GEMENE.EU SI BEBITA...O SA O TINEM INTRO SERBATOARE IN MAI..SCUZE DACA LIPSESC NISTE LITERE..MA TINE DE MANA .VREA EA SA SCRIE...HMMMM..SI NU MA LASA DELOC SINGURA CA II IESE AL DOILEA DINTISOR SI O VREA PE MAMI..SARACUTA DE EA..AI CITIT MESAJUL MEU DESPRE OLITA?

elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Offf...greu e sa fii mic! Da' cine o sa aiba doi dintisori cu care sa muste tot???
Am citit despre olita; nu cred insa ca e bine sa pui copilul de la 2 luni. De fapt, pana nu sta el singur, bine, in fundulet.

Scuze, trebuie sa merg la copilul meu, care ma striga deja de ceva vreme. Ti-am trimis un email. L-ai primit?

Laura

Mergi la inceput

Buna gemenelor!
Ce faceti ? nu mai raporteaza nimeni?Rusinika sa stiti!Noi ar trebui sa fim pline de vita si vorbarete, cica astea suynt trasaturile care ne caracterizeza!
Va pup!
Sa ne auzim cu bine!

elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

quote:
Originally posted by mihaela amalia

hmmmmmmmm vad ca s-a luat o pppppaaaaaaauuuuuuzzzzzzaaaaa pe aici ...oricum as vrea sa ma inscriu in clubul gemenilor pentru ca.......sunt si eu o geamana nascuta pe 13 iunie 1982

Mihaela si bb Amalia
POZICI CU NOI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">AMALIA...o poveste cu aventuri

"Singur, omul este ceva imperfect, ii trebuie un al doilea ca sa fie fericit." PASCAL

Se pare ca nimeni nu se mai ocupa de subiectul asta.De pa data de 26/10....nici in ziua de azi nu apar in lista de gemanute.Asta e.Cred ca a cam murit subiectul gemenelor...

Mihaela si bb Amalia

POZICI CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare fetelor.
Stiu ca ar trebui sa-mi fie rusine ca nu am trecut de mult pe aici, dar asta e.
Ce nouatati mai aveti? Bun venit tuturor gemanutelor.
Va doresc sa aveti o duminica frumoasa si va astept cu nouatati.

Mergi la inceput