Cei din zodia Gemeni, uniti-va!! (5)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

quote:
Originally posted by mihaela amalia

Andreea....numai ca in seara asta nu prea mai am timp....tre' sa imi apara sotul din moment in moment...o lasam pe maine...

... Ok ... astept....

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Ok ... logic si normal e sa incep eu....

1. Comunic cu o mare deschidere de spirit si ascult parerea altuia... asta e una din calitatile pt care sunt mandra...
Singurul lucru cu care nu sunt de acord e faza cu inselatoria

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

1.De comunicat comunic usor si ascult si parerile celorlalti doar ca nu intotdeauna le iau in seama.

2.Pe mine cuvantul studiu nu ma caracterizeaza.

3.Cred ca e caracteristic tendinta spere exagerare nu neparat inselatorie.
Eu cred ca mai degraba suntem persoane impulsive decat persoane care gandesc mult.

Astea sunt comentariile mele.
Voi ce ziceti?

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Hello everybody!

Abia acum am bagat eu de seama ca exista si topic-ul asta pe aici... Scuze, "nou venit", ce si vreti, in plus sunt si mireasa anul asta, asa ca am stat mai mult pe la ele.
Sunt si eu o Geamana de 23 mai, cu ascendent in Capricorn.
Eu zic ca pe mine personal nu ma caracterizeaza deloc superficialitea, din contra, sunt o fire extrem de meticuloasa, iar instabilitatea nici atat, nu-mi prea plac schimbarile, desi ma adaptez usor ma si atasez usor de locuri si oameni.
Cat despre siretenie, cred ca o doza de siretenie avem toti in noi... (sa nu dati cu roshii).
Parerea mea e ca Gemenii sunt o zodie foarte complexa (de, de aia sunt gemeni), si greu o sa intalnesti 2 gemeni asemanatori.
Gemenele si promit ca mai vin pe la voi (daca ma primiti)

Miresica de 15 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Buna gemanute...am trecut si eu sa va salut, ca nu am timp sa ma analizez pt ca sunt in sesiune si am o groaza de invatat...Va pup.

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Andreutzo da' ce le studiashi mai mama! Intr-o seara mai libera o sa va pun si eu niste "citate" despre zodia noastra.
Pana una alta...COMUNIC! Daaaa...cu toata lumea despre orice si oricand! Imi plac oamenii, imi place sa cred in ei(chiar daca de multe ori sunt dezamagita)...imi place sa calatoresc si o fac extrem de des(poate de aici nestatornicia), sa cunosc cat mai multe despre orice lucru. In schimb, partile "negative" sunt nemarginita nevoie de a asculta si ajuta. O sa dati cu roshii...dar nu trebuie. Eu nu o vad ca pe un lucru negativ, dar cei apropiati mie asa spun. Si pana la urma asa e...din prea mult ajutor de multe ori ma aleg cu tradari si reprosuri si indiferenta. Dar eu asa sunt si nu vreau/nu pot sa ma schimb!
Succes la examene Corina!
Va pup si ne auzim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Si eu, si eu...
Pe 22 mai 1980.
Sper sa-mi fie de ajutor si sa fie o prognoza buna pentru noi, anul asta am nunta pe 15 iulie. Alynutza, am vazut ca si tu tot atunci. Gemenii astia...
Numai noroc tuturor doresc!!
Cat despre caracterizare, eu nu prea ma incadrez foarte bine la ce se spune despre Gemeni, de vina o fi si faptul ca sunt cam la granita, intre Taur si Gemeni, dar diplomata sunt, asta recunosc, si in unele chestiuni sunt superficiala, dar nu e o regula.Sunt incapatanata, vreau sa stiu totul si sa fac totul, asta e de la Gemeni, iar de exprimat ideile...that's me!
Azi am descoperit subiectul acesta, altfel veneam eu mai de mult aici.
Va mai vizitez zilele urmatoare, mai caut si eu caracterizari despre zodie si va spun.
O seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Haideti sa o luam "de la capat".Am deschis eu un www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69212" target="_blank">alt capitol ...Liliac nu a mai dat nici un semn de viata...asa ca m-am gandit sa iau eu taurul de coarne

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput