Mamici de ianuarie-februarie 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

Merci Utocatalina si Denisam!
Cata ti-am vazut samburelul !E un scump!

Pupici

8+

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Catalina sa iti traiasca samburelul sa ajunga un bebelin frumos si sanatosAi spus ca intre punctisoare este puiul dar vreau sa stiu ce este forma aia de cerc? Si la mine este dar nu stiu ce reprezinta mai exactSpecial m-am ridicat din pat ca sa vad pozica si ce au mai scris feteleEu de la ora 16.00 nu mai sant buna de nimic Tot este bine ca mananc
Diana eu i-au pe langa acid folic, vitamine si IOD Aici se da iod in primele saptamani de sarcina.Daca ti-a recomandat dr. trebuie sa iei.
Fetelor voi stiati ca din cauza gravidiei ni se ingrasa parul mai repede? Am citit la mamici nov-dec. Am observat ca dupa ce ma spal, la 3 zile arata parul de parca nu l-am spalat de o sapt
Tatiana sa nu ma uiti Arunca o privire in albumul meu pls. si scrie daca asa se vedea si la tine in primele sapt de sarcina
Noapte buna fetelor si simptome usoare

6+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Maraki, forma de cerc eu stiu ca este sacul si intre punctuletze este embrionu', cel putin mie asa mi s-a explicat anul trecut la o eco de 5 sapt si 5 zile..
Noapte buna si stai linistita!

Denisa
5+
http://lilypie.com/days/060126/1/22/1/ 10/.png[/img
BEBIK [url]
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Nu Denisa, stii la ce ma refeream? La embrion e asa ca o codita iar la capat este ca un cerculetcand ai timp sa te uiti atenta, de fapt sapt viitoare o sa vezi si samburelul tau

6+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Tatiana felicitari pt gemeni !!!!!!!
Ai parinti gemeni in familie ?
Si eu pe de o parte mi-as dori gemeni dar mi-e frica de complicatii, ca nu o sa aiba loc amandoi in burtica, nastere prematura. Tatal meu are o sora geamana asa ca nu se stie...... Cum la eco nu am fost inca...... Sotul meu ar fii foarte fericit.
Catalina am reusit si eu sa-l vad pe samburica al tau, dupa multe ¨¨sapaturi¨¨ ca nu m-am putut dezmetici unde e ¨¨cafeluta¨¨
Maine ma duc sa imi scoata sange pt analize. Azi am avut dureri toata ziua in partea de jos, ca si cum as fii racit. La inceput numai in dreapta acum in ambele . De la ce o fii ???? Stau ca pe ace de grija .....
Noapte buna tuturor !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Tatiana,

Multe felicitari si multa sanatate ptr. tine si cei 2 bebelini scumpi. Sa-ti de-a Dumnezeu forta si puterea sa duci totul cu bine si bebelinii sa fie sanatosi si frumosi.
Si eu imi doresc sa ma 2, dar cred ca ar fi imposibil sa-i duc la capat, nu stiu cum va fi cu unul, data fiind situatia in care ma aflu, am un fibrom uterin mare de vreo 12 cm, deci riscuri exista destule. Dar nu vreau sa ma gandesc la nimic altceva decat la faptul ca bebele meu o sa fie bine si o sa reusesc sa-l duc cat mai aproape de due date.

Cata,
Sa-ti traiasca bebelinu si sa fie sanatos. Ce bine ca esti cat de cat linistita, ca i-ai vazut si auzit bataile inimii. Este ceva unic care nu poate fi exprimat in cuvinte, ori cat de mult ai incrca cuvintele parca nu definesc indeajuns sentimentul. Felicitari si multa sanatate la amandoi si de ce nu si la tatic.

Eu maine merg la prima vizita sa vad cum stau(astazi la voi)oricum sper sa fie bine si sa aud cuvinte de incurajare din partea doctoritei ca riscurile la care ma supun pot fi controlate si ca ma lasa sa duc bebele la capat sau macar aproape de acea data. Zic asta din cauza bocancului ala de fibrom care il am si care cred ca ocupa cam mult loc din spatiul bebeului, noroc ca e in afara uterului, iar daca e sa creasca o sa apese probabil si pe organele din jur. Sper ca bebele meu sa fie destul de puternic sa se lupte cu mutantul ala si sa-si faca locutul lui acolo sa se poata dezvolta bine si sanatos. Sa-mi tine-ti pumnii sa fie totul bine si cu mine. Daca fac eco si o sa-mi faca poza(desi e scumpa aici, cam 300$) o sa o pun sa o vedeti si voi. Nu sunt sigura cum va fi ca aici e diferit decat in Ro la prima vizita cand esti gravi. Oi vedea si cu Dumnezeu inainte ca numai El are grija de noi toate si de bebelinii nostri samburei.

R.R, ca si celelalte fete as zic e sa fi foarte atenta si sa fugi la medic in momentul in care vezi ca vine mai rosu. Mie asa mi-a zis doctorita ca in mom. in care incep sa sangerez sa fug la urgenta si nu oricum ci cu ambulanta. Ai mare grija si roaga-te sa fie bine. Sper sa fie doar ceva trecator.

Fetelor eu nu am greturi, decat ceva foarte vag, in schimb ma dor sani de parca sunt niste mere coapte, am mancat astazi mai binisor, dar burta e umflata de zici ca as avea 4 luni si se si vede. Asta poate si din cauza fibromului ala...

Va pupic pe toate
Florinini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Fetelor am uitat sa va spun ca maine o sa am fix 8 saptamani de la UM si 5 sapatamani si 5 zile de la conceptie.

Florinini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina1 spune:

Gravidutelor , felicitari ! Sa fiti feicite si implinite !
Si eu sunt o proaspata graviduta ! Am aflat asta duminica trecuta si prima mea reactie a fost sa izbucnesc in plans. Cred ca...de fericire !
Dupa calculele mele bebelusul meu se va naste pe 4 februarie 2006.
Asa ca....treceti-ma si pe mine pe listutza ! Nu vreau sa lipsesc !
Va pup si va urez ca bebelusii vostri sa fie sanatosi si cei mai frumosi , si cei mai scumpi , si cei mai cuminti , si cei mai dulci ....etc , asa cum o sa fie bebelusul meu !
Sarcina usoara pentru fiecare !

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Maraki forma aia de cerc daca am inteles bine de la doctor este vezica urinara!Si mie mi se ingrasa pariul cu mult mai repede! Florinini bafta azi la eco si eu sper sa fie foarte bine, cere si tu poza sa o vedem please!Cristina bine ai venit si sarcina usoara!Fetelor aseara am dormit prost, m-am trezit as=zi noapte cu o stare de rau, greata...era sa vars, am fugit in bucatarie si am bagat niste lamaie...a fost mai bine, dar tot prost am dormit prost, azi cred ca voi dormi pe mine si am pina la 19:00 de stat...uf...in rest sunt bine si asa sper sa fim toate...va pupic dulce!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
6 +
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by Giova
Mamici de ian-feb 2006 (1)
Mamici de ian-feb 2006 (2)
Mamici de ianuarie-februarie 2006 (3)

Soro, vezi ca uitashi sa pui "linkurili"

Cristina1, felicitari, sa fiti sanatosi...si apropos....te asteptam si pe la miresici 2006...daca mai este valabil, desigur.....

Semnat: spionu' sovietic

Krelia...viitoare printzesita
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

Mergi la inceput