Mamici de ianuarie-februarie 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buna burtici,
Trebuie sa incep sa va zic asa ca vad ca incep sa creascca burticile nu ?
Bine ai venit Cristina !!
Burticute cat credeti ca e ceasul acum ? Vreo 3 jumate noaptea. Am fost acum o ora la baie si nu mai pot sa dorm. M-am fastacit vreo ora in pat , nici o sansa , asa ca am venit sa citesc . Cristina da si mie mi-a zis cineva ca de mancat cat mai putine conserve. Denisam , bine faci lapte cu cereale e excelent , pana nu demult era micul meu dejun preferat, de la o vreme am luat-o razna si nu pot sa mananc dimineata nimic. Iaurturile cu fructe erau deliciul meu. Crezi ca mai pot sa le vad ????. Ce mananc mai mult , e adevarat sunt fructe. Aseara am luat un laxativ sunt curioasa daca isi face efectul. E o chestie naturala, sunt niste pliculete care se dizlova in apa, si e de fapt o fibra care regleaza tranzitul intestinal., deci se poate lua si in caz de constipatie si in caz de diaree. Chiar sunt curioasa daca va avea efect la mine , ca deh, eu mi-s mai ciuda in privinta efectelor.
Catalina frumoasa burticica !!!
Va las acum , pe dimineata ! daca o sa ma mai pot trezi !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina1 spune:

Neata burticilor !
N-am dormit toata noaptea....M-au durut sanii si m-am perpelit pe toate partile..De-asta sunt asa matinala. In plus am visat ca naiba...
Voi ce faceti ? V-ati trezit ?

Cristina 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Eu sunt treaza...am dormit bine, dar am visat prostii...nu mai tin minte exact ce si cum...eu sunt in stare perfecta...bebe asteapta masa de dimineata si o sa-i bag niste salata de ciuperci si zacusca ca am o pofta....am o stare usoara de greata, dar deja m-am obisnuit cu ea..bine ca nu e mai rau...abia astept ziua de maine sa fac 7 sapt...Maraki tu ai facut azi...voi ce faceti fetelor?

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
6 +
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina1 spune:

Catalina , pe mine inca nu ma incearca greturile de dimineata cel putin nu inca...Aseara am mancat o conserva de peste si si-a facut greatza putin de cap dar nu asa tare....
Oricum nu cred ca o sa mai mananc peste !
Sper sa-i placa puiului tau zacusca !

Cristina 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

'Neata burticute!Mama mia ce matinale sunteti!
Eu azi dimineata am fost la analize pt.Torch. si dublu test!Rezultatele sunt gata numai in 17 iunie !!!!!!!!!!!!!!!!
Pe mine nu ma mai dor sanii:)sper ca-i totul ok!!!!Doar mi-e rau dimineata imediat dupa ce ma scol!!!Maine fac 9 saptamani!!!!!!
Aveti grija de voi!Pusi!
8+

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

CAtA ce fel de salata de ciuperci?
Cu maioneza cumva? Da-mi si mie reteta! Merci!pusi!
8+

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

neatza fetelor!!!!!!!!

noi suntem bine. de dim. am avut o tentativa de vomat, dar din cauza unui suc, pe cale l-am varsat in chiuveta.dar a trecut.

nici eu nu mananc dulciuri, nu simt nevoia. si inainte mancat o ciocolata pe zi.Nici carne nu prea mananc. Nimic din ce este prajit nu-mi sufera.nici macar nu le gatesc eu.
In schimb bag la fructe in mine, banane,kiwi, capsuni, caise, tot ce este bun.
dimineata beau o cana de lapte/ceai cu niste biscuiti, cornuri.
nu-mi plac cerealele, nu le pot manca.
dr. i-a zis sotului, ca eu sunt rasfatata fam. si mananc numai ce vreau si cat vreau.
ce sa va spun, am slabit 1 kg, nu m-am ingrasat. Dar nu disper, ca este timp si pt. a le pune pe mine.

scuze pt. listuta. greseala de tipar.
e rectificata, tot acolo.
o voi pune pe prima pagina, cand deschid un nou capitol.

hai ca ma bag putin la invatat.
scriu mai tarziu.

http://community.webshots.com/user/ioananemes

gio si bb 8+baby meter-11 ianuarie 2006

Mergi la inceput

Giova nici eu nu ma impac prea bine cu carnita...dar am sa-mi fac azi cipercute la gratar...bag la greu swaitzer...paine prajita, rosii, salate, lapte cu cacao si simplu...azi mi-am propus supa de rosii si maine ma duc la mama sa plec cu sarsanalele pline cu mazare noua!

Cafeluta
6 +
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Neata burticiliiiii!!!!

Bun venit la noile burticoase si multa sanatate.
Cata ti-am vazut burtica se vede frumos ca se formeaza, dar...sa sti ca eu te bat(glumesc)...a mea se vede mult mai mare, nu ca ar fi bebe mai mare dar am acolo fibromul care e deasupra uterului si din cauza lui este "balonul" meu mai mare.

Astazi am fost la medic si nu mi-au facut eco, doar o gramada de paper work si analize ca nici eu nu stiu ce mi-au facut acolo. Oricum peste vreo 10 zile o sa am rezultatele si o sa stiu atunci. La eco ca sa vada "vital signs"(asa le numesc ei) m-au programat saptamana viitoare pe 9 iunie si atunci chiar o sa-mi vad inimioara. Oricum e bine ca nu a fost astazi ca sotul nu a putut veni cu mine, si nu as fi vrut sa rateze momentul. Imi pare rau ca nu va pot spune mai multe despre bebelinul meu. Sunt cat de cat mai linistita ca a zis doctorita ca fibromul se pare ca nu va creste foarte mult pe timpul sarcinii ptr. ca deja este mare, ba chiar a zis ca e foarte posibil sa "intre la apa", iar dupa nastere chiar sa dispara. Asta ar fi chiar o minune. Mi-a zis ca e normal ca simt burta umflata in specila noaptea cica noapte creste bebelinul si tot atunci cica se misca si uterul de la dreapta la stanga, jos, sus, deci e normal sa ne simtim cand balonate, cand dezumflate.
Cu greturile stau bine, astazi am mancat ca nesimtita cu multa pofta pireu de cartofi cu masline si...castraveti murati. Si am fost OK. Apoi am mancat un fel de alune se numesc pistachios, care mie nu-mi placeau inainte, dar astazi au fost asa de bune ca o sa mai mananc si in celelalte zile. Fructe cand mananc, mananc cam 3 din fiecare dupa care ma umflu, dar sunt asa de bune cand le mananc ca nu ma pot opri doar la unul.
Maraki, R.R sper ca sunteti bine?
Giova si eu am avut secretia aia ca albus de ou dar ma consistenta si chiar am facut misto si am zis ca sunt la ovulatie. Dar a fost doar intr-o zi si am vazut-o doar o data cand am fost la baie. Nu e nimica rau este probabil normal si probabil suntem in per. in care se formeaza acel dop gelatinos...ca sa nu scapam bebelicu, hai ca am glumit sa te linistesti. Si sa sti ca trebuie sa-mi scimbi DPN cica nu e 15 ca e 13 jan 2006, nu vreau atunci, dar oricum poate sa vina si mai devreme si mai tarziu. tu trece-ma acolo cu 13 jan. 2006 si apoi oi vedea ce-o mai fi.
Scuze ca am scris cam mult.
Pupici la toate fetele si sa cresteti mari la burtici.

Florinini 8 fix

Mergi la inceput

Florinini ma bucur ca esti bine si oricum pe 9 iunie il vei vedea pe RECLAMA ILEGALA...cit priveste fibromul ce bine ar fi sa dispara cit mai repede cu totul...ai dreptate si eu ma simt cind umflata, cind desumflata iar burta e mai mare seara...sa stii ca 13 este cu noroc..eu m-am casatorit pe 13 septembrie si am avut rezultatul B-HCG tot pe 13...asa ca este de bine...apropo tot pe 13 iunie plec in Franta..

Cafeluta
6 +
Simburica

Mergi la inceput