Copilasi de ianuarie-februarie 2004 (76)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Tatiana, lasa ca facem cheta .
Sa fie intr-un ceas bun, sanatosi si cel putin un baiat, macar sa aiba si tati o alinare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Aneee!!!!! cum e mincarica de vinete cu pui ca suna tareeeee bine...mercic tare mult!!!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela hogas spune:

Dragi prieteni,

Am descoperit acest subiect care se potriveste de minune baietelului meu - Mihai Alexandru - care s-a nascut pe 24 ianuarie 2004. Din pacate nu voi putea sa scriu foarte mult lunile acestea dar sper din tot sufletul sa revin cat de curand de indata ce Mihaita se va simti mai bine.

O rog pe Oana B sa il adauge si pe Mihaita al meu pe listuta de aici. Multumesc frumos.

Cu drag,
Gabriela

Salvati viata lui Mihaita !
http://www.hogas.go.ro/
http://ajutati-lpemihaita.pnet.ro/
http://pws.cablespeed.com/~minut/mh/index.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Ziua buna!

Aseara am scris un ditamai mesajul si cand sa-l trimit cazuse netul.

Ane, si eu vreau reteta de mancarica!!!

Diana, ce bineeeeeeeeeee!!! De acum va asteptam mai des si cu poze noi cu Mircea.

Emilly, am auzit de femei care au ramas gravide si in prima zi de ciclu!!!
Ultima data eu i-am facut lui Rares ciorbita de fasole verde: o ceapa taiata marunt, un morcov dat pe razatoare, putin ardei gras se calesc in ulei, apoi adaugi apa si le fierbi bine. Adaugi fasolea verde (eu am folosit la borcan, gata fiarta) si mai fierbi un pic. Apoi pui suc de rosii (sau o rosie fara coaja), adaugi un pic de cimbru. Se drege cu smantana si ou batut. La sfarsit pui patrunjel tocat f. marunt, sare. Am fiert piept de pui separat si apoi l-am taiat bucatele si l-am amestecat cu ciorbita.
Cand i-am dat sa pape am pus si painica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Hop si noi!
La multi ani pentru 1 iunie tuturor copiilor!
Felicitari pentru gemeni, Tatiana! Asta era teama mea cea mai mare, sa nu am gemeni, dar eu am scapat!
Emilly, ovulatul in ziua a 8-a e mai probabil decat in ziua a 23 ca la mine!! Pentru linistea ta nu strica sa-ti faci un test de sarcina.
Adriana, am vorbit cu vecina pentru bona, nici ea nu credea ca ar veni atat de departe doamna, insa a ramas ca o va intreba. Insa eu ieri am fost plecata la Pitesti, iar azi n-am reusit sa dau de ea, cum aflu ceva iti spun.

Noi am fost mai lenesi la postat in ultima vreme, insa de citit v-am citit cu regularitate. Deocamdata suntem in expectativa, dupa calculele mele ar mai fi vreo 10-11 zile pana la termen, dupa ecograf ar fi vreo 2 saptamani jumate...dar teoretic se poate intampla oricand! Insa nu mi se pare ca bbitza mea ar fi prea grabita, asa ca eu sper sa mai stea la caldurica macar o saptamana!

Mickyyy (39 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Gabriela, bine ati venit!!
inspirata de Ane cu mincarea ei, eu am facut azi mincarica de dovlecei cu pui si usturoi pt. Mati
am fiert un dovlecel, apoi impreuna cu piept de pui fiert si taiat bucati l-am pus intr-o craticioara cu o lingurita de unt. am lasat sa se moaie bine si am adaugat usturoi. a iesit o nebunie.
io-s nervoasa si stresata asa ca azi va pup asa rapid

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO, Mateiutz
know your mind, love your body

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Co. spune:

Gabriela te pupacim cu drag!!!!!!!

Mamici de fetite am o intrebare...voi cand le-ati pus cercelusi in urechi???? Am vorbit si cu Tatiana si ea imi spunea ca i-a pus Clarei in maternitate, si eu intentionez sa merg sa caut o pereche micuti si frumu ca sa ii pun acolo, dar am auzit si pareri cum ca daca cumva se infecteaza nu are imunitate s.a.m.d.....

Pupici,

Ioana & Co.
Daryus & bb mica din burtica 36s (Darianna)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_N spune:

Hopa si noi dupa o pauza mare (nu ca am fi fost noi active si inainte.. da parca mai scriam 1 rand 2 )

Prezente speram mai mult de acum inainte

Andreea mea e f bine : dinti 6 masele 4 .. caninii ne chinuie ca si restu
Mergem .. de fapt rectificam: alergam ca de mers mai pai.. ea asa stie sa o zbugheasca repede, repede.. si deja avem genunchi juliti si coatele la fel. Afara alergam dupa tot ce misca, culegem toate frunzele de pe jos si le vrem si pe cele din copaci...
Mancam bine.. mai putin cand a fost cald cand prefera paine cu branzica si rosii ...
Lapte , iaurturi sa curga daca s-ar putea... dimineata 8 200ml lapte, ora 10 150 ml iaurt fructe... la somnu de pranz lapteeeeeeee 200ml, la 18-1830 iaurt sau budinca cu lapte.. la 20:30 maxim 21 nani u 250-300ml lapte cu cereale...
Mancare papam de 1 data.. hai si de 2 ori pe zi.. Lla 12 ciorbitza (daca are chef) si la 16 papam si noi cum trebuie preferata ei este : paste cu sos de rosii cu usturoi in care amestec eu carne, sau branzica, sau peste...
Astazi o sa pape mancarica de legume cu peste ...
Intre mese mai papa: paine, biscuiti, ce are ea chef...
Ceai bea aproape 1 l (nu exagerez) pe zi...

Cuvinte... ca ai vostri... in plus ma exastereaza cu "ce-i" si cu explicatii multe daca s-ar putea...
Parca vb mai putine cuvinte inteligibile acusa decat acu 1 luna ... sau mi se pare ...

In rest cu bune si rele.. am fost si racite, si cu enterocolita, dar au trecut

Felicitari noilor viitoare mamici...
Pupici mamicilor active si copilasilor frumosi si destepti

Cristiana si BB Andreea
Poze1
Poze2
Poze3
Poze4
Poze5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Ce ziceti de treaba cu radiatiile? O fi adevarat sau nu o fi? Stam in casa pana se lamuresc lucrurile??? Chiar m-au bagat de tot in ceata. Eu nu stiu de ce tind sa cred ca nu e adevarat, dar ....cine mai stie??

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Monica, eu una am sa ma comport normal.
am vazut ca parerile sint impartite. si in casa daca stam nu tinem geamul deschis?

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO, Mateiutz
know your mind, love your body

Mergi la inceput