Copilasi de ianuarie-februarie 2004 (76)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Ane, lasa fata in pace, ce treaba are lumea cu suzeta ei? eu ce sa zic, ca Matei suge ... degetul
iaca is cupiii pereche faina, ea cu suzeta, el cu degetul
febra poate o fi de la dinti, sau poate de la soare ... nu stiu. daca nu-i trece mergeti la doc mai degraba

io tocmai am aflat ca sotulica va avea concediu cel mai sigur in august, adica atunci cind sint preturile cele mai mari si aglomeratia pe masura. na, asta e, acu mai fac si mofturi, dupa ce ca s-a angajat aci abia in martie si nici nu visam vacanta.
mie de concediu cel mai mult imi place luna iunie. nu-i groaznic de cald si nici foarte aglomerat, iar preturile nu ajung aberante.

va dorim o zi minunata

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO, Mateiutz
know your mind, love your body

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

'Neata!

Ane, si Rares adoarme cu suzeta si nu ma stresez din cauza asta. Oricum dupa ce adoarme o lasa jos si nu o mai ia decat daca il dor maselele, ca s-o roada. Eu il las sa se dezvete singurel, cand va intelege ce si cum.
In plus afara o folosesc ca "fermoar" pt. gurita ca sa nu bage diverse prostii in gura, mai bine cu suzeta.

Anca, eu am inceput sa visez la concediu macar la inceputul lui setpembrie. Sa vedem daca s-o putea din partea lui tati.

Emilly, ! Uite un pt. nenea cu camionul. Ce nesimtit!!!

Elena, bun revenit!!! Poate ne mai povestesti cate ceva si despre Erica scumpica.

In sfarsit Rares face si el "Pa" cu manuta. Pana acum zicea doar din gurita, dar de doua zile da in nadejde si din manuta.
De azi ii dau si eu lui Rares suc de gref si-i place nevoie mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna dimineata tuturor,

Nu stiu ce e cu vremea asta ca numa iunie zici ca nui.Azi am facut caldura in casa.
La noi problema cu olita a fost o perioada aproape rezolvata pana cand l-am lasat sa se joace cu telefonul fix(din ala fara antena) si si-a lovit putzurelu si de atunci nu mai vrea sa stea pe olita.Il las sa mai treaca o perioada si dupa aia iar incercam.
Stau ca pe ghimpi, doi nepotei de-ai mei au varicela si Dragos s-a intalnit cu amandoi. Unul a facut a doua zi dupa 1 iunie si ne-am intalnit la Mc Donald's iar o alta nepotica a facut ieri dupa ce am fost la serbare la gradi. Noi din 3 iulie vrem sa mergem la mare sper sa putem pleca.
Pentru mamicile cu copilasi mofturosi la mancare - am fost la medic(la altul , nu la cel la care ma duc de obicei ) ieri pentru ca Dragos tuseste si i-am povestit si despre faptul ca nu mananca. A spus sa-i dau timp de o luna 10 picaturi de ulei de catina pe zi . A spus ca ajuta la sistemul imunitar, face pofta de mancare are fier si vitamina C.
Avem si un record deja pe ziua de azi a mancat paine cu pateu. El nu mai manca paine unsa cu ceva de pe la un an, de pateu sau ficat nici sa nu povestim.

Dupa cum am promis am pus si poze noi cu Dragos.

O zi minunata plina de bucurii

Cristina siDragos (31.01.2004)
http://community.webshots.com/user/Cristinanemes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Adriana Rares e un scump - unde s-a bronzat asa?

P.s. Iau pe rand albumele ca daca nu a mers net-ul nu i-am mai vazut de mult pe puisori

Pupici

Cristina siDragos (31.01.2004)
http://community.webshots.com/user/Cristinanemes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Fetelor multumesc mult de raspunsuri m-am mai linistit credeam ca sunt eu aia defecta.....mai nou toata lumea imi sare in cap ca de ce nu am invatato pana acum pe olita????.....si sa nu va inchipuiti ca-mi reproseaza familia , nu , mamicile din parc

Monica, chiar cas perechia potrivita unu cu suzeta unu cu destu

La dr. inca nu am fost, ne ducem dupamiaza.....vad ca e bine dipusa si nu a mai facut febra, dar oricum ma duc sa stiu si eu de la cea facut febra.

La noi e o caldura de mori 35 de grade bine ca incasa e racoare si deocamdata nu-s nevoita sau dau drumul la AC.

Ma duc sa-i pregatesc papaica....menicu de azi: mazare si ciperci cu pui.

Anita si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ane2

Monica, chiar cas perechia potrivita unu cu suzeta unu cu destu

Anca poate?
hihihihi ... ai uitat cum o cheama pe cuscra-ta?

gasca MAO, Mateiutz

Mergi la inceput

nici Matei n-are nici o treaba cu oala.
i-am zis ca daca ii vine sa faca kk sa imi arate oala.
dar:
- nu vrea sa stea in fundul gol pe oala. dezbracat sta, in fundul gol, nu
- face kk si apoi imi arata oala
mai lucram la asta. eu pe tantile din parc nu le mai bag de mult in seama.

gasca MAO, Mateiutz

Mergi la inceput

Anca neuronu asta ce sa-i fac......de, asera am stat pana la 5 dim sa supraveghez fata.....nu ca nici eu nu-s normala ....da is cam paranoica daca nu e mama cu mine

Na ca am intrat si noi in greva foamei , mazare nu vrea mi-a luat 2 linguri supa care a inceput sa scuipe..i-am facut acum crema de fructe cu suc de portocala.....mi-a luat o lingura si gata.....acum i-am pus si eu farfuria in fata sa manace singura si vad ca asa vrea.....mai are un pic si termina farfuria

Anita
si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Salutari mamicilor si piticilor !

In sfirsit a scapat si Mihnea de febra si a inceput sa manince putin mai bine decit in ultimele zile .

Pina la 1 an si 2 luni si el adormea cu suzeta in gura .Incercam sa il mai pacalesc , dar el se ducea singur si o cauta ,apoi venea cu ea tocaind si punea capul pe perna .A uitat de ea prin martie cind a fost foarte racit si ii ieseau si primele maselute .Atunci urla daca incercam sa-i mai dau suzeta . Acum o mai vede prin casa ,o mai pune in gurita , vine si-mi arata ,iar daca ii spun ca e "ccc" o arunca .

In ceea ce priveste olita , a existat o perioada cind minca stind pe ea si uitindu-se la reclame .Altfel ar fi trebuit sa alerg cu lingurita dupa el prin toata casa.Acum se ridica de pe ea imediat ce a terminat de facut si fuge de mine ,in funduletul gol ,ca sa nu ii mai pun pampersul.

In rest e foarte zbintuit si se catara peste tot.Taica-su a spus ca il va face alpinist .Se urca pe scaun fara nici o problema , de acolo pe masa sau pe pervazul geamului.Daca s-ar putea ar sta in cada la apa toata ziua . Acum a inceput sa ii placa si dusul si se amuza stropindu-ne pe noi .Cred ca am prin album o fotografie sugestiva . Sunt tare curioasa ce ar face la mare !

GABI , 23 sapt . si MIHNEA

http://community.webshots.com/user/gabiarama

Mergi la inceput

Mamicile din parc hai sa zic ca le mai inteleg, de sunt mai in varsta alea lea.....da ce ma dat pe spate a fost o fata noua care a venit sa lucreze la sotul meu in bar .... o rusoaica de 33 de ani care are si ea o fetita de 2 ani.....din prima ma luat, ca de ce-i dau ceai?...ca-i mai sanatoasa apa....de ce inca o mai tin cu pampers?????....ce, am asa bani sa arunc pe pampersi????......de parca ar fi fost problema ei...... ca de ce o lasa toata casa sa cotrobaie ???? si multe multe altele........si la sfarsit mi-o arunca ca vai de capu la copilu asta ca noi nu suntem parinti buni.....i-am raspuns si eu frumos ca nu am asteptat sa vina ea de la popleaca din deal sa-mi dea mie sfaturi cum sa-mi cresc copilu.

Rusoiaca asat mi-a pus capac ......imi venea so strang de gat.....noroc cu sotu meu ca altfel nu stiu daca m-ai scapa din mainele mele.

Anita
si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput