Copilasi de oct-noi-dec 2003 (59)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Nu pot sa scriu acum, am o fetita gramada pe mine , dar:LAURA, E "MAINE" DEJA, ASADAR......unde umbli cucoana, ne lasi asa in suspans...vreau sa stiu !!!!!!!!!!!!Astept vesti , hai mai repede ca am ceva banuieli ca trebuie sa te felicitam.Mey, nu ai citit zilele trecute cand am scris ca te-am visat ca imi ziceai ca o sa vina bb2, ca e baietel si ca o sa-l cheme Mihai ?
Asa ca.....

Mergi la inceput

Fetelor, mai stiti ceva de Elena ?
Cum o fi puiul ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Mdaaaa testul e negativ..cred ca intirzierea periodului e din cauza steriletului scos cu 2 luni inainte si plus starea de la raceala, toate astea dublate de imaginatia mea tare pozitiva si uite asa ...o sa mai vedem. Haha sotzul a luat-o foarte personal ca adica cum nu sunt dom'le ca doar si-a facut treaba bine mai mai ce ti-e si cu barbatii astia cu aere de machoAsa ca de azi am lasat fitzele mele de gravidutza inchiputa si m-am pus pe cura de slabire..pai ceeee imi luasem lumea in cap Hai cine se alatura la o cursa contra kg?Chiar asa Elena zi-ne ce e cu tine!!! Cume Alvarica? Ma gindeam de citeva zile la voi. Poate o mai prind eu pe mesenger si mai vb, va spun si voua.Super mami pai de galagioasa ce sunt cu dorimta mea de bb 2 vad ca ma viseaza toata lumeaCind o vrea Domnu de Sus de acum.Va pupVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Laura poate totusi cine stie, eu am facut teste cateve zile bune si la un moment dat a iesit pozitiv.
Incepusem prea devreme sa le fac, desi pe test scria ca apare rezultatul super repede. Da nu mai aveam rabdare si cumparam cate unul in fiecare zi. Asa ca....pana nu vine cine trebuie sa vina....nu zi hop.
Si eu te-am visat inainte sa incepem discutia asta, cand erai tu in Romania.
Haios tati asta al vostru, spune-i omului sa profite de perioada asta. Tati in perioada in care ne straduiam si noi sa facem un bebe era toata ziua cu un ranjet....eu sunt tare perseverenta si hotarata Am a big intrebare. Nu stiu pe ce a apasat domisoara mea ca mi-a trimis toolbarul (cred ca asa-i zice, bara albastra care e la baza monitorului) sus, deasuprea icoanelor. M-a damblagit rau, ca nu vad nimic pe unde e.
Cum o pun jos la locul ei, stie careva?Pup
Alexandra si monstrulica care ma trage de maini si tipa la mine sa plec de la calc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare,
Eu am vorbit cu Elena, acum cateva zlle, Alvarica era mai bine ca nu mai avea febra, dar mucisorii tot ii curgeau si era pe antibiotic.
Trimitem pupicei multi micutului.
Laura, imi pare rau ca n-a fost sa fie. Dar, lasa, Dzeu iti da un bb cand considera el ca e mai bine.
Nu mai pot sa stau,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna fetelor!!!

Ce frumos povestiti de bb2, imi dau lacrimile de emotii!!!Eu mai astept pana la toamna-iarna, si ma apuc, adica ne apucam!!!Mi-e dor sa simt miscarile bebelusului, ce sa zic mi-e dor de sarcina propriu-zis.

De marti il duc pe Alex la cresa, luni ducem toate actele si mergem la pediatra. Eu sper ca totul va fi bine, si nu vom avea probleme la cresa.

Alex a inceput sa zica cate ceva, mana la mana, manan la mananc, nas, mer la mergem, bec.
Cand iesim afara, alerg ca nebuna dupa el, cand vreau sa-l "ghidez" cam pe unde s-o ia, se aseaza si tipa "pa,pa,pa".

Weekend placut in continuare!!!!

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Uraaaa! Am vazut ca v-a zis Vikinga, ca vine bb2 la noi. Sunt tare fericita. Acum mi-e tare dor de zilele cand scriam pe aici, graviduta cu Martijn. Nu stiu de ce n-am mai scris, pana la urma. Acum sunt cam geloasa pe voi ca va impartasiti diverse.

Va aduc si eu situatia noastra la zi: Martijn are 1 an si 8 luni aproape, zice doar "mama", "tata", "papa" (tata in olandeza), "ia" cand imi da ceva....aaa, si "bau" si isi pune acum si manutele la ochi.

Cred ca e alergic la ceva, ca are ceva pe piele pe fatza un pic, dar mai mult pe maini si picioare. Joi ajung cu el la un pediatru, si oi vedea ce-mi zice. Inca are sub 10 kg, si nu mananca mai nimic. Nu mananca nimic gatit de mine (azi a mancat aproape o feliuta intreaga de carnita cu noi la masa), si nu mai mananca nici din borcanele. Vrea numai sticksuri (unele fara gust, pt supa), biscuiti, paine toast, si branza goala. Acum a inceput sa bea din nou laptic, de ceva timp, dar numai de fructe. Bea cam 300-400 ml pe zi.

Eu abia astept sa vina si bb2, dar mi-e un pic groaza, ca Martijn va avea doar 2 ani si 3 luni atunci. Nu stiu cum ma voi intelege cu el.

Nu stiu ce sa va mai zic, dar cand va vad ca vorbiti de mancarici pt copii, sunt tare geloasa. As vrea si eu sa=mi manance copilul. El nu mananca nimic din lingurita......doar piure de fructe, cumparat, cand are chef.

Ancuta (DPN 11 feb. 2006) & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Fetelor, continuarea e www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50931" target="_blank">aici

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
Poze - si

Mergi la inceput