Pregnyl

Pregnyl | Autor: lauricipani

Link direct la acest mesaj

Dragele mele gravidutze, am cautat dar nu am mai gasit nimik despre Pregnyl. A fost candva un subiect dar...

Intrebarea mea: a urmat cineva tratament cu Pregnyl pentru mentinerea sarcinii? Cand l-ati inceput?
Sar'na anticipat pentru raspunsuri!!!

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Laurici, eu am facut pregnyl din s. 6 pana intr-a 12-a (adica vreo 12 injectii), cate o injectie la 4 zile. Eu am mai pierdut o sarcina si aveam si ceva probleme dinainte de a ramane gravida, asha incat medicul meu a considerat ca e mai bine sa le fac.
Singurul incovenient (sau poate nu) este ca nu prea mai pot face triplul test, ca s-ar putea sa dea rezultat eronat din cauza HcG-ului continut de pregnyl. Oricum nu-s adepta triplului test, mai ales ca a dat atatea rezultate false pana acum.
Cam asta-i.

Bafta!
Lordra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

lordra, multzumesc din suflet! Si sarcina usoara in continuare!
Cu triplu test, asa este, am auzit si io ca da rez false.
Sper sa iasa bine de data asta

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annaa spune:

Laurici am gasit aici ceva despre pregnyl(eu mi-am facut salvari la subiectele care ma interesau)

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37787&SearchTerms=pregnyl
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46728&SearchTerms=pregnyl

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

stiu ca pregnylul se da in sarcina (de fapt doar tutunaru il da) cand valoruile IR-urilor ies mari...rau nu are ce sa faca deoarece contine un hormon al sarcinii si ajuta organismul sa reactioneze mai bine ...dar in schimb nu poti afla ca esti insarcinata decat la eco, pt ca un test de sarcina ar iesi oricum pozitiv, dar banuiesc ca stii asta...

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

am facut din sapt 16 si se pare ca nu scap pana la nastere... mai exact ce te intereseaza?

cristina 22+

Mergi la inceput