intrebare

intrebare | Autor: moti_nadia2003

Link direct la acest mesaj

Salut pentru mamici,
Am o prietena insarcinata in 3 luni.A avut probleme la alte 2 sarcini: si anume cand trebuie sa ii miste pe la 4 luni, sarcina se opreste in evolutie.DUpa multe analize s-a constatat ca are ceva genetic si ea si sotul.Acum medicii au zis ca daca traeste bebele pana la 4 luni sa faca o analiza AMNIOCENTEZA(sper ca am zis bine)si ar dori sa o faca in bucuresti.Stiti cumva cat costa si unde se face?As dori tare mult sa o ajut si va rog daca stiti ceva sa imi raspundeti.

Va pup NADIA,TURNU SEVERIN

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Cauta la:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=23353

If hope were not, heart would break.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badjoke spune:

Incearca la Clinica Med-New-Life. Era 100 Euro o amniocenteza. Pagina lor de web este www.med-new-life.ro. Acolo sunt si numerele de telefon de la care poti obtine informatii. Amniocenteza poate fi periculoasa si poate duce chiar la avort daca nu este facuta cum trebuie!! Depinde si de noroc!!
P.S. Vezi ca se face intre anumite perioade ale sarcinii!!

quote:
Initial creeata de moti_nadia2003

Salut pentru mamici,
Am o prietena insarcinata in 3 luni.A avut probleme la alte 2 sarcini: si anume cand trebuie sa ii miste pe la 4 luni, sarcina se opreste in evolutie.DUpa multe analize s-a constatat ca are ceva genetic si ea si sotul.Acum medicii au zis ca daca traeste bebele pana la 4 luni sa faca o analiza AMNIOCENTEZA(sper ca am zis bine)si ar dori sa o faca in bucuresti.Stiti cumva cat costa si unde se face?As dori tare mult sa o ajut si va rog daca stiti ceva sa imi raspundeti.

Va pup NADIA,TURNU SEVERIN

"Cine se amesteca in Legenda Personala a altuia, niciodata nu si-o va descoperi pe a lui." ~ Paulo Coelho

Mergi la inceput