Bebelusi de ianuarie-februarie 2005(19)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Adana, am fost plecata toata dimineata. Pai normal ca intru si eu in club, dar daca mai spui vreo reteta de-a ta, tu crezi ca eu rezist mama? Ca data trecuta atat mi-a trebuit sa aud ca faci cremes si peste 2-3 zile hop si eu. Am zis ca deschid cofetarie ca vad ca imi ies toate.
Deci, eu nu reusesc sa ajung sub 72. Oscilez intre 72-74, insa e drept ca am si mancat dulciuri.
Eu inainte aveam 56-max60, iar acum va dati seama cat am de dat jos?
Eu una am ajuns sa cred ca nu mai pot da jos, orice as face.
Acum mananc fibrobar, daca nici cu nastea nu slabesc, fac greva.
E drept, pofta de mancare nu mai am, mai ales cu caldurile astea, insa, am o sete ca in timpul sarcinii.
Sa stii insa ca tot fac reteta aia cu ciuperci.

Lavinia, pupici. Vb pe messenger.

Alina Gabriela si Oana, ma bucur ca va place Rayan. Oricum, am mai zis, noi avem copii frumosi.
Oana, iti sta bine tunsa asa, serios.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shinutza spune:

adana multumim frumos! si mititelul tau e un grasun super dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabriela9 spune:

Adana, iacata-ma la raport: am 70, vreau sa ajung la 60kg, si am 1,64.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Care cine zicea ca e grasa sefa????Eu sunt pe departe!Am pus in timpul sarcinii 25 de kg mancand cu perseverenta cate 2 prajituri pe zi,pateuri cu branza calde,toate de la cofetaria de jos din colt!!!!Acum am 76 kg!Inainte de nastere 90!Deci am dat jos un pic desi ma asteptam la ceva mai spectaculos avand in vedere ca alaptez.Dar in ultimele 2 luni am stagnat la 78 si acum dupa 2 saptamanai de aerobica am ajuns la 76!Cu mari mari sacrificii am renuntat la dulciuri desi se mai intampla sa dau iama in ele,dar nu like before.Acum doi ani am incercat o dieta un fel de Atkins(care by the way e aspru criticata in Occident,caci e lipsita de carbohidrati si dai nu stiu in ce)dar mult mai drastica s zicem.Dieta nu se tine mai mult de 2 saptamani consecutive,se face pauza de o saptamana si se poate relua...dar numai de catre persoane foarte foarte sanatoase.Astfel...
Luni:-numai lactate de toate felurile sana,iaurt,kefir etc(asta e cea mai groaznica zi dupa parerea mea)
Marti:-numai fructe exceptie facand bananele si strugurii
Miercuri:-carne alba pui sau peste grill,gratar sau fiert,numai cu un varf de sare
Joi:-numai legume exceptie facand cartoful
Vineri:-numai carne de vita grill,gratar sau fiarta
Sambata:- oua fierte sau facute pe teflon(nu mai mult de 4)
Duminica:-combinatii din cele de mai sus...
Vreau si eu pe lista cu 76kg si tind sa ajung spre 58kg...sper sa reusesc.Deci o sa am cel mai mult se dat jos dintre voi toate.Sunt optimista anyway si voi reusi,imi pun mare speranta in vara asta cu aerobic,multa caldura deci si mai multe lichide si fara pofta de mancare,inot si bebelusha care va incepe sa-si ceara drepturile din ce in ce mai mult.
Am uitat sa va zic ca eu manac cam zilnic orez fiert si cred ca asta sa fie cauza stagnarii greutatii mele.Si aproape in fiecare seara manac seminte de dovleac care iar cred ca ingrasa.Pupici!

Lavinia si Natalia(17.01.05)

Mergi la inceput

iulia, mamicule, sa stii ca mami te iubeste mult mult de tot! si ma gandesc tot timpul la tine, iubirea mea. si ma uit la pozele tale ore in sir si nu ma mai satur. si vineri ne vedem, gandacelul lu' mami iubit!
off, mi-e dor de comoara mea cea mai de pret din univers

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Fetelor ma bucur ca aceasta cura a atras atentia si ca s-a format un grup . Va doresc la toate succes si trebuie sa multumesc Adanei care a avut ideea cu formarea grupului , caci astfel vom fii mai tari si vom rezista mai bine .
Daca aveti nevoie de retete si ideei despre trecerea zilei cxeea ce se mananca dimineata pranz si seara , am eu cateva variante insa sunt in olandeza insa o sa vi le traduc .
Mandy a facut astazi kaki de 2 ori si a acut picatele negre in el, nu stiu ce sunt alea o fii de la para ?
Crinuta nu am rezolvat-o cu webcam-ul , am si uitat . Insa sunt sanse mari . Nu in seara asta ca avem musafiri .
cine vrea sa imi explice cum sa pun pozele in album si cum sa pun albumul in mesaj , pleaseee !

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 23 saptamani

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

alina , ai adresa de yahoo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Shinutza ti-am raspuns pe PM .

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 24 saptamani

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adana spune:

Fetelor ma bucur ca s-a marit listutza.
Azi am rezistat eroic tentatiilor si deja ma simt mai ushoara(la creier)

Adana(adica io,batoza shefa)72 kg - 58-56kg
Alina Maria 48 kg - 43kg
Shinutza 56 kg- 53 kg
Alina Gabriela 70 kg - 60 kg
Crinuta 72kg - 56 kg
Lavinia345 75 kg - 58kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Adana, eu daca voi ajunge la 60 de kg voi fi multumita, mai ales ca eu sunt inalta(1,71) si nu arat f rau, deci 60 de kg pt inaltimea mea ar fi super bine.
Daca ma credeti fetelor, deocamdata vreau sa ajung la 70. Nu stiu de ce sub 72 nu pot cobori.

Lavinia, eu as manca dulciuri non stop. Bine am facut si in sarcina ca am mancat dulciuri, deoarece glicemia mea in timpul sarcinii era la limita inferioara, si scadea de fiecare data cu toate ca mancam din ce in ce mai multe dulciuri.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput