Bebelusi de martie - aprilie 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Rrox, multumesc!
Felicitari pentru Mariuca! La ce ora e emisiunea? Mi-ar placea sa o vad maine...
Si noi tot ceai instant de la Milupa ii dam. Dar mai mult aruncam, ca nu bea decat pe calduri mari .
Nasol cu pungile Avent. Cand o sa incepi sa stochezi in VIA, sa imi zici, te rog, daca e OK. Eu ma gandesc ca vor ocupa cam mult spatiu...

Andrruzza, felicitari pentru Rares-crestinelul! Mai avem si noi 2 saptamani pana la botez. Abia astept!
Fetele din Bucuresti, pe unde ma sfatuiti sa caut de imbracat? As vrea ceva comod, sa incapa toate cele 76 de kg pe care le posed acum ; dar sa fie si dragutz... Of, ca nu apuc sa umblu, sa caut prin magazine. Daca lipsesc o ora-doua de acasa intru intr-o panica... Ba ca ii e Emei foame, ba ca ar durea-o ceva. Parca-s dusa!

Zuzunaki, felicitari pentru masina! Sa o stapaniti sanatosi si sa plimbati puiutul cu ea!
Rochia e superba! Si sunt convinsa ca o sa reusesti sa slabezti, cum ti-ai propus, ca sa arati asa cum vrei in ea! Eu iti tin pumnii si abia astept sa vad "rezultatul". Modelul e intr-adevar frumos si sta frumos pe corp. Din experienta, iti zic ca o sa iti fie greut cu trena la deplasat si dansat. Este detasabila? Sau se poate prinde cumva? Eu am optat pentru trena detasabila si chiar si asa m-am invartit cu rochia in maini toata noaptea... Un colier la baza gatului cred ca o sa dea tare bine! SI flori mici, finute, care sa mearga cu broderia in parul strans intr-un coc imi pare o idee foarte buna. Si eu am avut flori in par, dar am facut greseala sa ma bazez pe coafeza si mi-a lasat parul desfacut. Am murit de cald (pe 15 iunie se fac 3 ani!!! Doamne, cum zboara timpu'! ). Cred ca in Grecia caldura chiar e o problema (acolo faceti nunta, nu?). Mult succes si casa de piatra!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

http://community.webshots.com/user/AncaMicaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Zuzunaki,sa o iau in ordinea importantei:bebe foarte frumos cu niste gene de o sa bage in boala muuuulte fete,rochie eleganta si de mult bun gust(te imbraca foarte bine si cu cele 5 kg pe care ziceai ca le ai in plus, asa ca nu fa o tragedie daca nu le dai jos), masina bestiala(imi doresc si eu ).
Andruzza, felicitari pentru micutul crestin.Sa va traiasca!

http://community.webshots.com/user/oanamucenicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

fetelor am si eu o probleme cu bebe, ieri si azi a facut kk mai apos de parca ar avea diaree, si din burtica se aud niste sunete ciudate parca ii ghioraie matele , i s-au uscat si buzitele putin, nu stiu ce sa fac ,ce ma sfatuiti?

azi bebele meu a facut 6 saptamani , pot sa-i dau so eu ceai ? toata lumea imi zice sa-i dau ca -i e sete si lui mai ales pe caldurile astea, dar eu stiam ca nu e bine , vad ca voi ii dati , pot sa-i dau si eu? eu ii dau si san si ii mai dau si supliment din cand in cand, cateodata ii ajunge lapticul de la mine cateodata mai papa si milumil

gata ma duc la culcarica

http://community.webshots.com/user/cezargeorgian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocrainic spune:

Multumesc dragi fete pentru aprecierile pozicilor si pt felicitari!

La noi a inceput cronometrul invers pt venirea acasa. Mai avem mai putin de 3 saptamini si nu am organizat lucruri mai deloc. Asa ca o sa intram cu totii in priza, caci pt o vacanta de 3-4 luni...

Zuzunachi- miine dau un ochi la pozici.
Lantana-distractie minunata pe unde caatoriti. Sa stii ca noi ne plimbam cu bebita de pa l 6 zile. Incontienti!!!

Nu mi pot sa scriu caci plinge.......
Pusici tuturor

http://community.webshots.com/user/ocrainic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hiroral spune:

buna mamici!!
Unde sunteti cam slaba miscarea,sper ca va destindeti ca doar e weekend si ca sunteti bine si bebeii la fel!!
Andruzza flicitari pt botez,sa-ti traiasca crestinelul!
Zuzunaki sa stapaniti sanatosi masina,rochia e super si se aseaza f bine pe tine,nu se observa deloc kg in plus.Cat despre coafura si accesorii sunt de aceeasi parere cu Anca Micaela multi lui Alexandros!
Adriana kk mai apos stiu ca e ceva normal la bb alaptati exclusiv la san,iar sunetele respective le auzeam si eu intr-un timp la Karen,insa nu cred sa fie ceva anormal!Vezi ce iti mai zic si alte mamici.
Pupici dulci la toti bebicii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Intru din nou mai cu intarziere,caci Alexutu a fost racit si ieri era foarte ragusit,cu nasul infundat aproape non stop si iritabil(a plans toata ziua si nu a dormit deloc,de avea niste cearcane de adult);marele noroc a fost ca n-a facut febra.Primisem indicatia telefonica de la neonatoloaga sa-i dau 1/2 spz paracetamol,dar n-a fost cazul,caci azi nopate dupa baita am reusit si sa-l desfundam si sa-l adormim,iar azi e incomparabil mai bine.am facut si plimbarica in masina,caci aici s-ar parea ca nu trece zi de la Dumnezeu fara vant
Asa ca daca uit sa raspund cuiva,sa ma ierte.
oanamc,meniul bogat,poate cam prea bogat,caci e botez nu nunta(parerea mea,tu faci ce doresti,normal).Retin si eu ideea cu aperitivele separat(caci noi ne gandisem initial la ceva mixt,rece si cald,dar va parea saracacios).Apoi supa la ce ora va fi servita,caci spuneai ca incepeti mai tarziu?Adevarat ca sunt multe persoane obisnuite sa manance supa seara.Iar sarmalele intotdeauna le-am considerat mancare daca nu de Craciun,cel putin de iarna.Sa nu crezi ca te critic,mi-ai cerut parerea si mi-am spus-o,asta nu onseamna ca te judec sau mai stiu eu ce rele ori ca trebuie s-o iei in seama...Sunt sigura ca va iesi foarte frumos.
ellinia,nu mi-ai trimis mail?!
ocrainic,spor la bagaje(yeak,le-am urat intotdeauna si tot pe drumuri am fost de cand am intrat la facultate)si drum bun,sa n-aveti nici cel mai mic necaz cu bubulinul!
zuzunaki,despre Alex stii ce mult imi place.Masina misto,s-o stapaniti sanatosi,iar rochia superba.Dealtfel Demetrios e firma renumita pentru rochii de mireasa,au niste modele de neuitat(si pretul la fel).Eu vad rochia asta cu niste cercei tip spaniol,dantelati si rafinati,un pieptene la fel,care sa prinda si sa puna in valoare cocul,iar la gat ori nimic in contextul dat,ori ceva foarte finut,sa nu incarce.Din coc se pot desprinde rebel cateva suvite spiralate pe bigudiuri mari,care mentin aerul spaniol si nota romantica.Problema de confort o va constitui trena,intr-adevar,care pe cat e de imperiala,pe atat de incomoda va fi la dans.Daca nu e detasabila,poate se poate prinde de un deget cu inel sau ceva asemanator.Cam astea sunt ideile mele...Nu te stradui contra cronometru sa slabesti,caci iti vine bine chiar si asa,darmite daca mai dai si cate ceva deoparte...
Adriana,bebe nu se deshidrateaza cu lapte de san.Primesc si eu sfaturi din astea cu ceai si apa fiarta cu tona,nu te panica si ai incredere in informatii valide si in instinctul tau de mama.Laptele uman nu e un produs lactat oarecare,asta nu inteleg majoritatea celor ce dau asemenea sfaturi,,el isi schimba permanent compozitia functie de nevoi.Suplimentarea cu apa/ceai poate fi necesara in caz de diaree,pentru evitarea deshidratarii.Ca sa-ti dai seama daca e diaree,numara scaunele pe 24 ore,caci consistenta nu iti spune mare lucru.si urmareste atent semne de deshidratare(buzite uscate,fontanela anterioara deprimata,ochi infundati,lipsa pipi 6-8 h)ca sa stii daca intr-adevar ai nevoie de apa/ceai.Oricum,daca apar asemenea semne si scaunele depasesc 6/24 h,ia legatura cu medicul tau.Eu cred si sper ca nu e cazul,dar vezi care-i situatia la fata locului.Iti tin pumnii!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Corrinutza e in regula cu caca odata pe zi. Au mai crescut si majoritatea bebelusilor isi raresc "iesirile". Si Ioana face acum odata pe zi sau chiar odata la 2 zile, desi inainte facea la fiecare masa. E normal.

Zuzunaki rochia e foarte frumoasa si iti vine minunat chiar si fara sa mai slabesti! Si eu zic parul strans sus si colier la baza gatului si cercei mici. Si floricelele sunt o idee buna, numai sa fie mici si nu prea multe.
Sa stapaniti sanatosi masina!
Alex e din ce in ce mai dragut si e tocmai bine, nici prea slab, nici prea gras, asa ca nu-ti mai face atatea probleme cu lapticul.

Anca Micaela din pacate aseara n-am mai intrat pe forum, emisiunea a fost de dimineata la ora 11 pe tvr2 si fiimea s-a vazut in vreo 3 primplanuri (2 din timpul spectacolului si 1 la interviu dupa ) si a fost tare fericita. Inainte nici nu vroia sa se uite, cred ca-i era frica ca nu or sa o dea si pe ea (ii spusesem eu preventiv ca nu tot ce se filmeaza apare si la tv)
Cu hainele nu-ti pot da idei fiindca eu mi-am cumparat material si m-am dus la o croitoreasa, altfel nu stiu ce as fi gasit cu burtoiul asta al meu. Parca as fi in luna 4-5. Abia astept sa mai slabesc. Deocamdata am scapat rapid de kilogramul luat cu ocazia botezului in urma indoparii cu prajituri muuulte si nu m-am mai cantarit de cateva zile. Cu ocazia asta va pot garanta ca te poti ingrasa foarte bine si in timp ce alaptezi exclusiv si bebe e un dolofan . In fine, slabesc eu, ii dau inainte cu regimul.

Adriana sunetele care se aud nu inseamna nimic anormal. Caca mai lichid iarasi nu inseamna nimic anormal. Urmareste totusi sa faca pipi la fel de des si de mult ca inainte. Ceai eu ii dau Ioanei doar cand suntem in parc si e foarte cald afara. Altfel doar laptic.

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Cameron si Andruzza, sa va traiasca micutii crestini!

Cameron, pt diversificare eu zic s-o asculti pe pediatra. Si noi o sa incepem pe la 5 luni, se pare ca diversificarea inceputa mai tirziu reduce riscul de alergie. In orice caz, asa am facut pt Alex si n-am avut de ce ma plinge, maninca de toate si nici n-a facut vreo reactie nasoala la alimente.

Mamacita, multa sanatate lui Alexandru!

Vineri am fost cu Julia la controlul pt 2 luni si la vaccin. Ma asteptam sa aiba muuuult peste 5 kile, dar nu are decit 5.100 kg. A luat 600 g si 2 cm in 3 saptamini, se pastreaza pe curba ei, doctorul a zis ca e bine. Cind a intzepat-o a urlat, dar asta a fost tot, n-a facut febra si a mincat si dormit normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

fetele,
multumesc frumos de pareri!
ma bucur ca in mare parte sunteti in asentimentul meu in ceea ce priveste coafura si accesoriile.tuturor pt sugestii!si la fel pt urari si complimente!

mamacita,
imi pare raś pt ce a patzit micul mafiot.da i multi pupici din partea noastra!
iti multumesc pt detalierea facuta,esti o dulce!o sa caut sa fie totul cat mai frumos si mai ales sa nu fiu "pom de iarna".sper sa si gasesc accesorii pe stilul pe care mi l doresc!cu coafura nu ma stresez pt ca tipa care ma va face la par m a coafat si m a vopsit si asta vara cand am fost in gr si am fost f multumita!trena are o mica chestie pe care o pot lua pe deget sau pe mana.o sa mi puna si in spate un dispozitiv ca sa o pot prinde si pe cat posibil sa nu ma incomodeze la dans.
oricum mai e timp destul.sper ca rezultatul final sa fie asa cum imi doresc!

adriana,ti au raspuns fetele.si eu zic la fel pt ca am si eu aceleasi temeri ca si tine .

va pup pe toate si inc o data va multumesc si sper ca nu v am stresat!

Nicole si micul printz (19.03.2005)
"Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta." - Emanuel Swedenborg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

fetelor multumesc mult pt raspunsuri, vad ca acum bebe si-a mai revenit, dar ii s-a uscat buzita de sus , astept sa vina dr de famile marti sa vedem ce zice , eu parca totusi i-as da o lingurita 2 de ceai avand in vedere ca eu ii mai dau si supliment dar astept sa vad ce zice si dr

azi noapte nu stiu ce a avut dar as-a treit la 2 la 4 la 6 la 7la 8 la 9 la 10 si la 11, la un moment dat am crezut ca lesin de oboseala, nu a facut niciodata asa, o fi de la caldura

eu mi-am luat galactogil si beau 3 pahare pe zi dar nu vad nici o imbunatatire, am observat ca daca nu-i dau o masa si ii dau la biberon se face laptic mai mult si se satura daca-i dau la fiecare masa san nu se satura si trebuie sa-i dau si completare , nu mai stiu cum sa fac , oricum ma bucur ca mai e laptic si ca ii place mai mult la san edcat la biberon

mamacita multa sanatate lui Alex , voi cand faceti botezul?

rrox3 cezar al meu face kk cam de 4-5-6 ori pe zi , e normal? cam la fiecare masa

ma duc sa pregatesc cele necesare pt baita, apropo la noi s-a oprit apa calda de lunea trecuta ( revizia de vara) si e o placere , trebuie sa ma duc sa incalzesc apa , sper sa se termine cu revizia asta mai repede

http://community.webshots.com/user/cezargeorgian

Mergi la inceput