Pete roze

Pete roze | Autor: utocatalina

Link direct la acest mesaj

Fetelor am nevoie de un ajutor...ieri am gasit pe tamponul care il pun pentru ca iau utrogestan vaginal si asta mai curge...citeva pete mici galben rozee...m-am panicat tare, desi dupa ce am schimbat tamponul nu a mai aparut nimic...Sunt printre voi fete care au mai avut astfel de pete, dar bebe a fos bine? Eu miercuri merg la eco, dar pina atunci as vrea sa stiu daca vi s-a mai intimplat si unora dintre voi in timpul sarcinii...Precizeze ca erau numai citeva pete...si nu rosii...galben-roze!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
6 +

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Asa am patit si eu, tot pe la 6 saptamani, de fapt de la vreo 4 pana la 6-7 am tot avut niste pete maronii, numai ca eu citisem pe net ca sunt normale si nu am sunat dr..care ulterior m-a certat ca nu i-am spus...Sunati dr si intreaba-l , probabil iti va recomanda un No-spa si sa vii la eco.

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Gio eu oricum merg miercuri dimineata la 8:00 am la doctor la eco...la mine petela au fost numai ieri...si doar vreo 3 pete roze...dureri nu am ...eu merg la T...am citit pe siteul lui ca sunt normale in luna a2-a astfel de singerari usoare maronii sau rozee..acum abia astept sa treaca astea 2 zile si sa vina mai repede ziua de miercuri si sper sa nu mai vad nici o pata pe tampon..

Cafeluta
6 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Si eu am avut, la ambele sarcini astfel de sangerari bejulii-rozalii in primul trimestru si uite ca pe prima am nascut-o iar bb-le asta a ajuns la 16 saptamani.

Ideea e asa: ori raman fara semnificatie.

Ori se transforma in sangerare rosie, cu dureri puternice si pierzi sarcina.

Sarcina o poti pierde si tacit. Se opreste in evolutie si afli mai tarziu, la dr.

Eu acum am avut astfel de sangerari vreo saptamana prin saptamana a 9-a si la sfarsitul ei mi-am sunat dr pt alta problema si i-am zis in treacat si de sangerari si atunci m-a chemat de urgenta la spital sa vada daca totul e in regula.

Multe de nov-dec au avut astfel de sangerari, majoritatea dintre ele au pastrat sarcina dar au si pierdut cateva.

N-ai ce face, asta e stresul primului trimestru, pana la 12 saptamani de sarcina, cand probabilitatea de a pierde sarcina e mai mare. Dupa aceea scade drastic. Dar incepi sa te stresezi daca nu cumva are vreo mailformatie. Asta tine pana nasti. Dupa aia te stresezi daca mananca destul, ce-i cu bubitele alea, de ce a facut febra, ce note ia la scoala si tot asa, pana ... cat traiesti.

Incearca sa fii cat mai calma, sa o iei mai usor si sa asculti sfaturile doctorului. Asta e tot ce poti face.

Numai bine.
Lavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

utocatalina - si eu am avut aceste pete rozalii la inceput de sarcina,credeam ca mi-a venit cm, cantitatea a fost nesemnificativa, dar m-am speriat cumplit fiindca la fel s-a intimplat si cu sarcinile precedente pe care le-am pierdut. “Norocul “ meu a fost ca de data asta petele au fost rozalii, pe cind cele de acum citiva ani au fost rosii-rosii. Ce am facut eu pina sa ajung al doctor; am stat cit mai mult in pat, si nu am facut efort!
Se spune ca atunci cind se implanteaza bebele in uter pot apare aceste pete alarmante.
Sa ne aduci vesti bune!!!

& puiutz 13+

Ina

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZenaO spune:

Utocatalina, foarte bine ca te duci la dr. miercuri. Parerea dr. e cea importanta, insa pana atunci pt. linistea ta sa stii ca asta e perioada de nidatie - adica sacul cu bebe se agata de uter si de aici sangerarea asta nesemnificativa. Eu tot la 6 sapt. am patit-o si in aceeasi zi m-am dus la dr.

Zina si bb Matei 30 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

ZenaO eu mai am si o rana pe col, care am citit pe siteul lui T ca poate fi cauza acestor pete roz...oricum de duminica sunt bine...nu am mai vazut nici o pata...maine la 8 am sper sa aflu ca bebe este bine...Mercic mult tuturor pentru informatii! Sanatate multa!

Cafeluta
6 +

Mergi la inceput