Bebelusi de noiembrie-decembrie 04 (50)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

De azi vroiam sa-i dau supita , dar cum am aflat ce surpriza imi pregateste sotul de ziua mea...am amanat o saptamana.Mergem sa facem rafting, mountain-bike, catarari...

botez
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Si noi facem baie in fiecare zi, lui Mihnea ii place la nebunie, si acum este si foarte cald. Asta cu obositul chiar mi se pare o prostie... Doamne, cate mai auzi pe lumea asta...

Aime, i-ai dat caisa, asa, sa rupa din ea? Ca mofturosul meu, daca simte o imbucatora mai mare, nepasata corespunzator se stramba ca toate cele! Bravo voua!

Eu ii dau branza cu mar crud/ mar copt/banana/iaurt. Nu se omoara dupa ea, dar mananca!

Miki, oau! Ce sotz ai, unde l-ai gasit? Sa intelegem ca iar plecati in vacanta? Cu bebe cu tot?

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Roserb ce mari si frumosi sunteti !!! Imi pare rau ca n-am facut si noi in parc o poza, poate ne-om mai vedea.Mihnea merge de-a busilea ?

botez

Mergi la inceput

Roserb si am trimis fara sa-ti spun ce mult imi place cum arati, ai o mina de mamica tare fericita.

botez

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mikimi

Roserb si am trimis fara sa-ti spun ce mult imi place cum arati, ai o mina de mamica tare fericita.

Hmm, merci, asta pentru ca eram in parc "la relaxare", sa ma fi vazut aseara cand eram in plina criza de nervi cu Bianca ce mamica fericita eram.

Daniela, ce baiat frumos ai, si iti seamana perfect, nu stiu cum reusesc unele mamici...

Felis, sa va dea Dumnezeu sanatate si sa treceti cu bine de oparatia lui Mihaita.

Roxana&Co

Mergi la inceput

Miki, da, merge de-a busilea, de fapt ca sa fiu corecta de cele mai multe ori incearca sa o faca, uneori reuseste, alteori uita sa-si mute si mainile, asa incat sta in pozitia din poza si face niste miscari din fund sus-jos (gen sex in pozitia clasica , murim de ras cand il vedem

Roxana&Co

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

fetelor, multam pt. raspunsuri, ma gandeam eu ca e normal si firesc cu baita zilnic. Roserb, ai fost tare, si mie mi-a sunat a prostie faza cu obositul, dar .... Am zis sa intreb totusi, poate oi fi eu .... dusa. In fine, ma bucur sa vad ca nu eu sint aia dusa. Ca sa fiu 100% sincera, in nesimtirea mea m-am gandit daca EA face baie zilnic, sa nu care cumva sa .. oboseasca !
Miki ..... muaaaahhh ..... ce te asteapta ..... Sporturi extreme, va sa zica !

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

http://photos.yahoo.com/ioana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

BUNA DRAGELE MELE,

pentru fiecare in parte!!!

AS fi vrut sa va dau vesti inca de dimineata, dar...vorba SIMINNEI, de vina, firma de net!!!!!!
Asadar, am fost aseara la d-na Dr.Popovici, o femeie in varsta, care cum s-a uitat la el,a batut din palme si Paul al meu a tresarit imediat! De fapt, stiam ca tresare la orice zgomot!
In fine, a zis din prima ca e forma avansata de rahitism, s-a uitat la el, mai bne, a luat un ciocanel si a verificat manutele si picioarele, s-a mai minunat de el cat e de frumos , si vad ca o pune pe asistenta sa o cheme pe o pediatra sa il verifice si ea..., intre timp, ne-a spus ca are lipsa putrenica de calciu, cu magneziu, si fer, toate impreuna...
A venit pediatra , l-a luat si ea la puricat, a verificat oasele, la maini , picioare si cap...la maini a zis ca sunt evazate, la picioare foarte fragile, si la cap a zis ca are fontanela foarte dechisa si mare...
Degeaba le spuneam ca ii dau vigantol 3 pic/zi, calciu pharco aproape in fiecare luna...
Despre calciu pharco a zis ca nu e bun, sa-i dau gluconat de calciu, cu magneziu si fier, astea trei impreuna or sa-l puna pe picioare, tratament care trebuie facut pana la un an.
Doc. mai in varsta, a mai zis ca daca nu veneam la timp, apareau adevaratele convulsii, si mi-a dat pentru protejarea sistemului nervos, si prevenirea convulsiilor, fenobarbitalul, o jum de pastila la pranz si o jum de pastila seara.
Aseara am fost terminata, se pussesera toate sa imi arate cate in luna si-n stele are copilul meu..., ca m-am aales cu o durere de cap ingrozitoare ce nu a trecut cu un extraveral, si mi-a mai dat mihai tarziu inca 2, ca sa pot dormi...
Copilul e bine, ii facem tratament acum, dar, sunt foarte suparata pe doctorita lui pediatra, ca putea macar sa observe de fontanela ca nu e ok..macar atat....ca atare o schimbam....
Inca ceva, nu trebuia facut acum vaccinul de 6 luni, pentru ca din ce am intles eu, a absorbit tot calciul, adica putinul calciu din organismul lui, ca atare , tremuratul din maini! De fapt nu vaccinul in sine, ci picaturile alea de dupa...daca Doamne fereste apar convulsiile e grav, pentru ca paul nu are voie injectie, nimik timp de o luna...nici o interventie!!! din cauza vaccinului!!!!!
NU stiu cat ati intles din ce am scris....
PAul doarme acum, e linistit, cumintel, papa, e baiatul meu scump si drag!!!!!!!!
OTILIA, dap, i-l dau prin blander pilaful...
Multumesc pentru grija si incurajare!!!!!!!
VA iubesc!!!!
MUltumesc si tie PAXELA, pentru telefon azi!!!!! SAnatate lui SIlviu dinamicul!!!!!!!
Multumesc si tie IOANADU!!! Pupici Binecutzei!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

AM scris ditamai mesajul si a dar eroare, offfffffffffffffff, deci pe scurt, ca trebuie sa ma pregatesc de papa bebe si apoi de plecare!
Un pupic dulce mai intai fetelor pentru sprijin si incurajari!
Asadar, l-au vazut doua doctorite, care au ajuns la concluzia ca are rahitism o forma avansata ce presupune tratament de jumatate de an, cu calciu (doua feluri), magneziu, si fier.
Organismul lui Paul nua absorbit calciu pharco, de care ii dadeam eu, si vaccinul de la sase luni, i-a "mancat" si putinul cacliu pe care ila vea in corp, ca atare, puteau sa apara adevaratele convulsii daca nu ne prezentam cu el la timp.
MI-a dat sa-i dau fenobarbital, o jum de pastila la pranz si o jum de pastila seara, si m-a intrebat daca am avut traume in timpul sarcinii, i-am zis ca da, doua socuri puternice au provocat fatului batai putrnice ale inimii in timpul tensiunii mele si uite cu ce s-a ales!!!!!!!!!!!!!!!!1 Va dati seama ca cum chiar le detest pe colegele de serviciu,....daca era vorba doar de mine nu era problema, dar acum copilul meu sufera!!!!!
AM inteles ca fenobarbitalul protejeaza sistemul nervos si previne aparitia convulsiilor!
Paul e bine acum , ii facem tratamentul, e cuminte, doaarme , mananca, ca de obicei, nu s-a produs nici o schimbare!
ALta chestie: schimbam pediatra, care nu a obs. macar ca are fontanela foarte deschisa si mare pentru varsta lui, putea de aici sa deduca lipsa de calciu!!!!
Eu m-am linistit cat de cat, astept ziua de maine sa il sarbatoresc pe PAul al meu!!!!
OTILIA, dap, dau prin blender pilaful!
Multumiri PAXELEI pentru telefonul de azi SI IOANEIDU!!!!!!!!!!!
Pe curand!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

pozele noastre

Mergi la inceput