Bebelusi de noiembrie-decembrie 04 (50)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

La multi ani pt toti puiutii nostri!!!!!!!!!!...

Sa ne traiasca si sa fie sanatosi!...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=5" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

am uitat sa va spun culmea culmilor:sa-ti vezi copilul ca pica din pat si sa nu te poti duce la el din cauza unui picior amortit.m-am confruntat acum 2 zile cu asta.

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

Roserb,daca-i dai la ora 18 mar copt cu branza,inseamna ca la ora 10 ii dai numai fructe,fara branza,nu?Adica branza doar o data pe zi,nu?Ca ma tot gandesc si eu cum sa fac.Radu bea la ora 18 cam 170ml lapte la biberon si cred ca e timpul sa incerc sa-i dau iaurt in loc de lapte.Sa incerc iaurt simplu,sau iaurt cu banana,sau iaurt cu branza calcica…habar n-am cum e mai bine.

Jasmine, da, o singura data pe zi ii dau branza, de obicei dimineata cu fructe, iar daca ii dau la 18 cu mar copt (cu iaurt nu-i prea place), atunci dimineata ii dau fructe cu cereale, sau fructe de la borcanel. Singurele zile in care ii dau branza de 2 ori/zi sunt cele cu ou, atunci ii pun si in piureul de legume un pic de branza, asa ii place mai mult, dar cantitatea e aceeasi, numai ca o impart in 2 intre fructe si pranz.

Dana , si noi o sa fim la mare dupa 20 august, poate ne vedem. Inca nu am luat bilete, dar mai mult ca sigur vom merge in Mamaia.

De astazi, Mihnea se ridica singur in fundulet din pozitia culcat: se intoarce pe burtica, se aseaza in genunchi si se suceste pana ajunge in fundulet. Asa de tare ii place figura, ca face mereu!

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Neata, fetelor.
SA NE TRAIASCA PUIUTII!!
Bits, ce bine arata forumul acum, ca ai posta si tu...
M-ai omorat cu mesele astea... Ia sa vedeti ce mananca mamarutza mea si sa va dati cu parerea:
8.00 - lapte
12.00 - fructe cu cereale sau cu branza de vaci
16.00 - laptic cu cereale
19.30 - piure de legume cu carne
22.30 - cereale (groase, date cu lingurita)
O fi bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuminitaB spune:

quote:
Originally posted by bits
.si ca sa nu uit SA NU DATI CARTOFI NOI BEBEILOR CACI SUNT TOXICI.(i-am dat eu si a facut diaree)

Aoleu, pai eu ii dau de vreo trei saptamini, da' n-a facut diaree si nici alta reactie, de unde stii ca sunt toxici?

LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
Cauta la cine te pretuieste, cat de curata e inima, nu cat de inalt e gandul.

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

LA MULTI ANI!!!
Sa ne traiasca puiutii si sa ne bucuram de ei.

Va pupic,

Flory si Andrei (27 Nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetelor,
la multi ani pentru Davidutz(ginerele meu) sa fie sanatos si cumintel si sa o asculte pe mami.
daca nu ma insel( fiindca nu gasesc listutza) este cumva si ziua lui ken?...la multi ani si pentru el si multi

multi ani traiasca...laaa multi ani!
sanatate multa tuturor bbelusilor si

noi suntem bine, ne pregatim de papa si apoi chiar daca este urata afara o sa iesim un picutz la plimbarica.

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Buna fetelor, si eu sint suparata ,de 2 zile Andrei nu vrea sa mai manince seara si se trezeste noaptea pe la 3-4 .Trebuie sa gasesc o solutie sa-l fac sa manince seara pt ca eu merg la serviciu si ieri am fost .
Ieri a zis pt prima oara ma-ma -ma ,dar eu am decretat :gata ,a zis mama !!!
Onitza ,esti sigura de dr care ti-a prescris fenobarbitalul ?Cit timp ti-a spus sa-i dai ?Si daca are Paul doar lipsa de Ca ,Mg si Fe ,de ce sa-i dai fenobarbital ? Scuza-ma ca insist atit dar mi se pare ca nu are logica ;semnele de rahitism sint vizibile cu ochiul liber ,la fel sa zici ca e copilul mai palid si ca are deci lipsa de fier ,dar lipsa de Mg se stabileste prin analiza singelui (ca de fapt si lipsa de Ca si Fe )ca nu mai sintem pe vremea bunicii sa nu facem analize ,Inca o data scuze daca m-am bagat ca musca unde nu trebuie .
For2nity ,te invidiez cum nici nu poti sa-ti imaginezi ,auzi o luna la mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Si Andrei al meu este mancacios noaptea. De cand l-am adus acasa o singura noapte a dormit fara sa se trezeasca si eu merg la serviciu de cand avea doua luni. Deja m-am obisnuit, am inceput sa ma trezesc fara sa maraie el.

In ceea ce priveste mancatul in timpul zilei mananca cand vrea si cat vrea. Nu il fortam. Nu mananca la o masa mai mult de 150 ml de lapte. Cand avea 4 luni nu se satura cu 210 ml....

Va pup,

Flory si Andrei (27 Nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuminitaB spune:

Onitza, si eu sunt de parerea Dianei ca ar trebui sa-i faci lui Paul analize de singe. Numai in felul asta se poate stabili cit de grava e situatia. Parerea mea. Despre fenobarbital nu stiu ce sa zic, Tudor a primit fenobarbital cind avea o luna si nu-i mai trecea icterul si am fost cu el in spital. E adevarat ca dupa 4 zile de fenobarbital a inceput copilul meu sa manince ca lumea si sa ia si in greutate(pina atunci nu luase nici un gram) Si lui Tudor i-a tremurat barbia pina pe la vreo 4 luni cind se enerva si plingea, acum vad ca nu-i mai tremura. Eu nu i-am dat calciu deloc, doar vigantol cite 5 pic/zi. Tine-ne la curent cu starea lui Paulica si multa putere iti doresc. Nu te lasa, trebuie sa luptati amindoi si va fi bine, vei vedea.

LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998

Cauta la cine te pretuieste, cat de curata e inima, nu cat de inalt e gandul.

pozele noastre

Mergi la inceput