Mica sangerare!!!

Mica sangerare!!! | Autor: pisi_ella

Link direct la acest mesaj

Buna!! Sunt insarcinata in aproape 34 saptamani. Fetelor, azi-noapte pe la ora 1 am fost sa fac pipi si, cand sa ma sterg, am incremenit, ca am vazut o dara de sange pe hartia igienica!!!!! Nu era mult, era putin. M-am mai sters inca o data....iar a aparut o dara, impreuna cu fff putin mucus rosu!!! M-am gandit imediat la dop, dar era fff putin, ca un firicel mic! Oricum....m-am speriat rau!!!! Atat a fost....nu s-a mai intamplat nimic de atunci...Am luat imediat un Diazepam si o No-spa si am asteptat...va dati seama...cu mana pe telefon...daca era sa mai curga ceva....Repet...a curs fff putin!! Daca nu ma uitam pe hartie....nici nu observam. Pe chilot nu era nimic. Dureri nu erau deloc si nici acum nu am nici cea mai mica durere. Oricum....stau mai mult in pat....nu mai fac efort.
Pe dr. inca nu l-am sunat, avand in vedere ca nu s-a mai intamplat nimic. Mereu ma uit in wc, pe chilot...nimic.
Vi s-a intamplat asa ceva??
Sa-l sun pe dr si sa-i spun? Chiar daca nu s-a mai intamplat nimic si ma simt foarte bine?? De fapt nu m-am simtit nici o clipa rau...
Am zis ca de acum trebuie neaparat sa ma cumintesc si sa ma odihnesc mai mult!! Numai eu am grija de fetita mai mare (2 ani), stau tot timpul dupa ea.....am profitat de faptul ca m-am simtit bine....nu ma doare nimic....si nu prea m-am menajat...Si Doamne fereste sa nu se intample ceva!!! Sunt cam speriata!! Nu am nici 34 saptamani!!!
Voi ce ziceti ca a fost??
Mentionez ca prima data am nascut prin cezariana si acum am o burta enorma si cred ca si un bb tot asa....

Va pupam,

_Ella, Emma & din burtica

http://community.webshots.com/user/emmaandreea

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Ella, ca simptom pare a fi o parte din dop. Bine, poate dura si saptamani pana se elimina complet, dar poate dura doar zile ... si totusi e destul de devreme. Bine ca nu ai contractii. Eu as suna totusi maine la doctor sa verifice membranele etc. Chiar daca e putin sange. Putin nu inseamna deloc. Poate fi inceputul ... si in acest caz e bine sa intervii cat mai repede posibil si sa iei masuri de preventie.
34 saptamani nu e asa tragic. Si verisoara mea a nascut un baietel la 34 saptamani si a respirat singurel de la bun inceput. Acum a recuperat asa de bine, incat e mai mare chiar decat media la varsta lui ... nu ai spune de nici un fel ca s-a nascut prematur.
Iti tin pumnii si sa ne tii la curent.

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 30 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Pisi_Ella, din descrieri pare a fi o bucatica de dop.... Asa cum zicea si Gabi, poate dura si saptamani pana cand se elimina total dopul. O vizita la doctorul tau cred ca ar fi bine venita.

Iti timem pumnii sa-l mai tii pe bebe in burtica la caldurica!! Te mai asteptam pe la mamici de iul-aug!!!

Irina si bebe 29 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Si mie mi se pare ca este dopul - o parte din el.Trebuie sa ii spui doctorului sa stie care este situatia.Oricum asta nu inseamna ca o sa nasti acum, dopul poate fi eliminat cu cateva sapt inainte de nastere.

Numai bine iti doresc,

Adriana si Aidan 35s

http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Multumesc mult de raspunsuri! Nu am mai avut nici o problema! Nu sangerare, nu dureri. Oricum....am stat mai mult in pat...Am facut si o mica plimbare pe afara cu copilul...Cred ca asta o sa fie singurul "efort" facut de acum incolo: plimbarea afara cu copilul...O chem pe mama la mine sa ma ajute....desi cam are si ea probleme de sanatate ....Vedem.
O sa ajung maine si la dr. Sper sa nu fie nici o problema. La prima sarcina nu am eliminat nici un fel de dop (si am stat pana la termen), de aceea sunt cam speriata...Sunt inca disperata...ma uit tot timpul in wc, pe chilot...nimic! Doamne ajuta sa mai stea bb macar 2 saptamani....pana la 36 saptmani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Ella, eu stiu de la dr mea ca si la placenta praevia singerezi putin dupa 30 saptamini.
Pina la eco de 32 sapt, am fost diagnosticata cu placenta praevia marginala, apoi placenta s-a ridicat. Dar de fiecare data pina atunci, dr m-a intrebat daca singerez; nu am singerat deloc in trim II sau III (doar f putin in sapt 12-14) si dupa cum a reiesit la eco, placenta nu mai este jos.
Asa ca mai bine mergi la dr, nu mai fa efort deloc pina atunci, si cere-le sa iti faca o eco sa vada unde iti este placenta.
Ar putea sa fie si de la dop, dar mai bine mergi si intrebi dr.

Oana C si 33+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna,
eu am patit asa cand am avut o cistita; tinand cont de problema ta cu rinichii, sangele poate fi din urina, exact asa a fost si la mine, un firisor mic, rosu. Intreaba-l pe dr ce si cum, dopul e o chestie mai vascoasa, cu putine firicele de sange, ca o gelatina...putin probabil sa fie. mai degraba ai eliminat ceva, niste nisip, oricum, ceva de la rinichi..

Multa sanatate si spune-ne ce ai mai facut!!!

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

sa stii ca si eu m-am gindit tot la rinichii tai...oricum, du-te la dr si o sa vezi care e treaba. si daca zici ca burta e mare si bebe la fel, chiar daca se naste saptaminile astea o sa fie ok. eu m-am nascut la 8 luni si sunt ditamai omul si am fost ok de la bun inceput.
ai grija de tine!
M 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Oana, nu am placenta praevia cu siguranta. E anterioara si nu e nici o problema cu ea...Cel putin asa mi s-a zis la echo...ca nu e nici o problema...

Gio si Mamini, m-am gandit si eu la rinichi....mai ales ca la cateva zile dupa criza aia urata de rinichi mi-a curs sangele...Dar de ce nu era si in wc? De ce numai pe hartia igienica? O fi curs, asa, putin....Era doar o dara, am mai zis...Insa firicelul acela gelatinos m-a pus pe ganduri, chiar daca era ff mic...Era ca o mica secretie vaginala rosie. Insa mult prea mica...ca sa fie dopul...sau ma rog...poate a fost o mica parte din el...
Inca nu l-am sunat pe dr....avand in vedere ca nu s-a mai intamplat nimic de atunci. Abia saptamana trecuta am fost la el....totul era ok. Mai vad pana maine...ca maine si joi are zile cu gravide.
Nu mai sunt speriata. Stau acum si ma gandesc ca am baut foarte mult ceai diuretic pentru rinichi. Poate din cauza asta s-a eliminat ceva p'acolo...
Nu stiu ce a fost...Atata timp cat nu se repeta fenomenul...stau linistita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Ar trebui sa mergi la doctor sa te consulte. daca colul este inchis, chiar daca ai pierdut o mica particica din dop, el se reface.

Stai linistita mai mult la orizontala, odihneste-te urmatoarele 2 saptamani, ca sa ajungi asha cum zici si tu in luna a noua, apoi poate veni cand vrea ;)

Pupici multi Emei!

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 30 + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Ma bucur ca esti mai bine..si la mine a fost exact asa, un firicel pe hartie, si pana m-am prins ca era din urina....Deci poate fi si asta, dar pt linistea ta intreaba si dr.
Multa sanatatea

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput