Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (48)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

loreema merci, intre timp m-am mai uitat la prognoza meteo si spun ei vor fi 14 grade, deci nu o sa ma duc la mare in we ... poate urmatorul

M-am uitat la Teo (nu la toata emisiunea ca n-am stiut de DC) si n-am vazut nimic cind m-am uitat eu ... a fost ceva? Daca da .. ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

Am mai pus citeva poze in albumul 8 luni ca sa va arat cum se razboieste cu piinea "Lazvanel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Despre emisiunea Teo www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50214" target="_blank">aici

Si Elena tot fotomodel... 6,5 kg la 7 luni...

Am intrat repede sa va citesc... nu mai am timp de nimic...

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Fetelor va plangeti ca puii vostri fac parte din categoria pana? Atunci Damian este super pana. L-am cantarit azi (la fix 8 luni) are 6900 g si 72 de cm.

Voi ce mai dati la bebei sa pape? Ma refer la masa de pranz

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by georgiana.david

Fetelor va plangeti ca puii vostri fac parte din categoria pana? Atunci Damian este super pana. L-am cantarit azi (la fix 8 luni) are 6900 g si 72 de cm.

Voi ce mai dati la bebei sa pape? Ma refer la masa de pranz

Georgiana probabil si Elena o sa aiba la fel la 8 luni... Dar nu mai imi fac probleme...
Eu la pranz ii dau legume (dovlecel, ardei, morcov, telina, ceapa, rosie si uneori cartof - nu prea ii place, asa ca ii dau mai rar) cu carne de pui si mai nou ii pun si putina carne de vita (2 cubulete) cu unt si branza... Si papa 200-250 g.

Frosa e un scump "Lazvanel"... Robert ce facea? Adormise mancand?

Ana_a Am vazut si trandafirii... asteptam poze cu ei infloriti...

Crismir am vazut si pozele voastre... e un scump Robert... s-a facut baiat mare. Iar tu arati foarte bine.

Mergi la inceput

Am uitat... am pus si eu cateva poze mai noi cu o rochita primita de ziua ei (Sf. Constantin si Elena).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Am fost si noi azi la controlul de p luni...adica 9 luni si 6 zile si avem 7850 gr si 71 cm. A luat doar 150 gr in ultima luna...ma mir cum de a luat si atat la cat mananca ea.
Vom lua in continuare fier, Pikovit si mai adaugam Peritol...desi ma mai gandesc la ultimul daca sa-i dau sau nu.
Peste o luna repetam analiza de hemoglobina si Doamne ajuta sa fie ok de data asta!
Doctora zicea ca arata destul de bine bebelina chiar daca gr nu sunt foarte multe si ca e suficient de dezvoltata pt un copil de 9 luni. Adica merge in 4 labe, se ridica singura in picioare si merge tinandu-se de marginea patutului, merge tinuta de maini foarte bine, rade, vorbeste pe limba ei...deci asa e ea!
Am intrebat de bubitele de pe ea si a zis ca sunt de la caldura si de la faptul ca transpira mult si sa-i dau cu pudra Baneocin.
De papat are voie cam orice...numai capsuni si fructe de padure, fructe care contin samburi mici nu are voie pana la 2 ani.

Frosa, ce baieti blondutzi si frumusei ai! Sa-ti traiasca!

Ana, super gradina ta cu flori...iar Stefanel a invatat sa faca si el prosticele se pare...

Crismir, din poze nu pare foarte grasunel Robert asa ca nu-ti face griji.

Paine eu ii dau bebelinei din cea care mananc si eu, normala...ii pun in ciorbita miez ca se inmoaie mai repede dar ii dau si coaja in mana sa pape.

Va da ca vorbiti si de piscine. Eu i-am luat bebelinei si am dat parca vreo 200000 lei pe ea. Sunt si in Cora Si carrefour...am vazut si mai ieftine si mai scumpe. De abia astept sa avem ocazia s-o umplem cu apa si bebelina sa se balaceasca in voie.
Leagan i-am luat bebelinei de vreo luna, l-am si instalat la bunici la munte si o sa mergem vineri sa ne dam in el. Am pus poze cu leaganul in albumul de la 8 luni ()dar n-am mai anuntat ca sunt pozici noi).
Totusi acum va anunt ca am pus pozici "calde-calde" cu mandra mea de azi aici .

Pupici!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 8 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

quote:
Originally posted by elyanne

Am uitat... am pus si eu cateva poze mai noi cu o rochita primita de ziua ei (Sf. Constantin si Elena).

Ce bine ii sta in galben!

Pozici
Pozici noiFara par

Ramona & Loreema (6 sept 2004)

Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

roandre - mai ce rochite frumoase avem!!!!!!!!si ce bine ne sta in ele!!!!!!!!

Pozici
Pozici noiFara par

Ramona & Loreema (6 sept 2004)

Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

quote:
Originally posted by elyanne

Am vazut un pui Dalin care sta in fundulet singur! Asa mai zic si eu domnisoara mare si frumoasa...si devreme acasa!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 8 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput