Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (48)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

La multi ani de 1 iunie!!!!!
Sa ne traiasca si sa fie sanatosi si norocosi!

Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Aissa si mie mi se intampla sa iasa putin si des la noi asa ca maslinutele, m-am gandit ca e un pic constipata, iar cand face un pic tare si dupa aceea moale e in functie de ce a papat.

Dulceatza super ca iti papa asa bine, zic eu ca e suficient. Cereale eu ii dau de la Milupa si Nestle ce din urma ma mai supara ca trebuie sa le bag in blender ca altfel nu ies bune.

Herra normal ca deranjeaza atunci cand cineva pune intrebari sacaitoare "de ce?", "pai cum inca nu?" sau mai stiu eu ce.

Am avut grija sa nu fac acest lucru pt ca d-na a inceput sa isi spuna nemultumirile pe care le are in legatura cu bb si de aceea am considerat-o ciudata din punct de vedere al asteptarilor ei. Culmea e ca aseara ne-am revazut la dr. eu eram cu dr si ea astepta cand m-a vazut ne-a recunoscut si de fata cu dr a zis pai nu i-ati spus ca poate sa ii dea mai mult sa manance ca( eu am zis ca nu prea papa bine) are probleme saracuta si holul plin de oameni . Asa ca dr a ramas perplex si a busit-o rasul dupa care am mers in cabinet si nu se mai putea abtine mi-a zis ca tipa are unele probleme iar ca bb e sanatos numai ca e mai lenes el asa.

Danyce cam asa spuneam si eu.

quote:
Asa este fetelor fiecare copil are ritmul lui insa tipa in sine era ciudatica mi-am dat seama din discutia pe care am avut-o cu cu ea. Ea nu ii aratase cum sa se ridice sau sa faca cativa pasi astepta mama natura, eu zic ca daca nu il stimulezi putin chiar daca uneori degeaba. Ca copilu' nu vrea macar incerci, nu?

Lorema sa fie intr-un ceas bun, sanatate si fericire pt mamica si bb.

Danina Diana - strengarita familiei
PAULA - DIANA NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

LA MULTI ANI COPILASI DIN LUMEA INTREAGA!!!!!!Sa cresteti mari , sanatosi si fericiti!!!

LA MULTI ANI BEBICILOR NASCUTTI PE 1!!!!

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

LA MULTI ANI tuturor de pe acest forum sa fiti iubiti dragii mei si sa va bucurati din plina de acesta zi ca e a voastra .

Binenteles si pt mine ca si eu ma simt inca copilu' lu' mama .

Danina Diana - strengarita familiei
PAULA - DIANA NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timea spune:

Va salut su eu de pe meleaguri natale...

Mara a reactionat excelent la drum, a inceput sa se adapteze si la fusul orar. Dupa cateva zile la Tulcea ne indreptam astazi catre Cluj.

Cu caldurile ne este mai gru, s-a umplut de bubite de caldura si a inceput sa se si scarpine in locurile alea. E foarte sociabila, spe mirarea noastra.

Cam atat pentru moment,
numai bine,

Timea si Mara 10 sept. 2004
http://community.webshots.com/user/timea2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LA MULTI ANI, DRAGII NOSTRII COPILASI!....sa ne cresteti mari,sanatosi,frumosi si destepti!...si parintii pe langa voi,sa se bucure din plin !
Fetelor multumesc ca nu m-ati uitat,e adevarat ca sunt foarte multe fete noi pe care nu le stiu,si nu ma stiu,si foarte multe vechi de care nu am mai auzit nimic...dar sper sa ma obisnuiesc din nou cu stilul rapid de scriere de aici,aveti o viteza!!!!!!
Vroiam si eu sa va zic ca al meu pui acum vreo luna nu manca mai nimic,sau mai bine zis ne chinuiam cu toate,desii eu ii dau de la 3 luni cu lingurita fructe si cereale cu lapte,dar se pare ca de cateva saptamani papam orice fara probleme...sunt tare fericita...am vazut ca voi cantariti cat mananca,hmmmm,eu am un castronel al lui si ii dau,habar nu am cat e,stiu doar ca lapte mananca seara 150ml si dimineata 200ml,in rest ii dau cat vrea,ca atunci cand nu mai vrea nu mai deschide gurita nici cu slujbe....doar ca avem ore fixe bine stabilite,singur ne-am facut programul,deci la 10 papam mar cu biscuite si ceva amestecatura de banana si portocala din borcanel,la 13 supa cu puiu, sau pireu de cartofi cu pui sau galbenus de ou ,sau cereale cu lapte,la 16 iaurt cu fructe sau branza de vaci cu smantana...cam asa e ziua noastra...eu zic ca mananca bine,plus ca intre mese bea 100ml suc de portocale si apa la greu,mai ales de cand e cald...seara nu prea papam laptele intotdeauna,cred ca tinem la silueta,dar macar 100ml tot ne chinuim...eu zic ca e cam grasut,am un fix,nu imi plac copiii grasi,stiu ca o sa ziceti ca sunt nebuna,dar fiecare cu piticii lui.
Acum doarme piticul,chiar,ai vostrii cum dorm ziua?...al meu doarme tare putin si des,tot cate jumatate de ora si la 2 ore iar ne e somn...seara nu ne plangem ,multumesc lui Dumnezeu!
DANYCE,ai mare dreptate,copiii au fiecare ritmul lor,si cel mai bine e sa nu compari unul cu celalalt,sunt fiecare cu personalitati bine definite si ritmuri de crestere la fel,important e sa fie sanatosi,zic eu,ca apoi siguri toti or sa mearga si or sa vorbeasca la un moment dat!

Fetelor va pup si ne mai auzim,numai bine tuturor!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

Buna dimineata,

Sa ne traiasca bebelusii si sa fie sanatosi

Loreema da o sa incerc sa-i schimb si eu mesele sa pot iesi mai de dimineata.

Mai fetelor de la Constanta ... cum este vremea pe acolo ca asa mi s-a facut un dor de mare, ma gindeam sa merg in we. M-am uitat la prognoza meteo si spuneau ca o sa fie frumos si 21 grade ... se poate face plaja si baie la temperatura asta?

Baiatul meu a inceput sa cotrobaie prin sertare si tare mi-e frica tot timpul sa nu-si prinda degetele.
Am inceput sa-i dau cite un colt de piine sa manince singur si este f incintat. (am sa pun poze noi)
Noi folosim premergatorul cu mare succes, nu merge de-a buselea si nici nu sta in picioare ..... dar nu ne grabim .. o sa vina si vremurile alea.

Duculeatza mie mi se pare ca maninca bine baiatul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duculeatza spune:

La multi ani minuni mici!Sa va dea Dumnezeu sanatate sa cresteti mari cuminti si sanatosi sa va bucurati parintii!
La multi ani bebeilor nascuti pe 1!
Loreema felicitari pt nazdravan!Sa dea Domnul sa fie sanatos ca in rest...copii cuminti ..mai greu!
Crismir cu somnul si noi am fost asa!DE pe la 2 luni pina mai acu vreo doua sapt!Atipea pt o jumatate de ora de vreo 3 4 ori pe zi!In skimb noaptea dormea bine si legat! ore in sir!Acum are doua perioade de somn de 1h uneori kiar doua sau kiar 2 jumatate!!!!!!!!!!
Fiecare copil are ritmul lui si doarme cit ai cere organismul!Uneori mai mult alteori mai putin!Nu cred ca e un motiv sa te ingrijorezi sau sa-ti faci probleme!
Va las fetele ca am o groaza de treaba!
Cred ca mai nou am luat-o razna!Bine ziceati ca o sa devin acusica dependenta!Dupa ce ma trezesc si le dau copiilor sa manince prima data intru pe forum si apoi ma apuc de treaba!of of of...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moss spune:

buna dimineata,

La multi ani tuturor copiilor de pe acest forum ! Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi !
La multi ani, Damian !!
Mai fetelor, de bine ce o laudam pe Alexia ieri, mi-a facut-o rau de tot astazi.
Ce ne-am gandit noi ieri: hai sa mergem sa vedem si noi Starwars ca sotul meu era disperat si ne-am facut o rezervare la ultima reprezentatie, adica la 23.00. I-am facut baita Alexiei, i-am pregatit biberonul si am lasat-o cu soacra-mea. Pe la 09.30 am plecat catre Plaza. Urma sa ne vedem cu niste prieteni si sa mai stam si noi la o vorba. Fii-mea s-a culcat la 10.30. Noi azi dimineata ne-am culcat pe la 02.30 urmand sa ne trezim pe la 08.00 pentru birou.
La 05.00 Alexia era foarte treaza si vesela. I-am dat sa manance ( mai devreme cu doua ore ) si pe la 06.00 a adormit la loc pana la 07.00 cand nu a mai vrut deloc !!!
Ce e ciudat este ca ieri nici nu prea a mancat laptic. La masa de la 18.00 a papat doar 10 ml ( in loc de 180 ml ) si seara 120 ml ( in loc de 210 ml - cum mananca deobicei ) Nu stiu ce s-a intamplat cu ea.
Zice intr-una da - da - da - da sau ta - ta - ta , nu stiu ca prea bine nu-mi dau seama. cred totusi ca e da-da.

Vroiam sa va intreb cat laptic ar trebui sa manance in medie un bebe ?

Pupici !

Cristina si bb Alexia ( 31 Octombrie 2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50152" target="_blank">1 Iunie la Teo, pe Pro TV, despre desprecopii

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput