Aparat aer conditionat ?

Aparat aer conditionat ? | Autor: Dorsilia

Link direct la acest mesaj

vrem sa punem ca ne topim de cald ... sub 32 nu scade la noi si e doart inceputul verii.....care sunt mai bunute (eficiente si nu fac zgomot) si nici extrem de scumpe (peste 15 milioane) ?

merci
lia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Prietena mea si -a luat unul acum vreo 3 zile din Bucuresti. Am inetels ca a dat 7 mil (de 9000 BTU) si l-a luat in rate. Daca vrei, luni o intreb (ca pina atunci nu am cum sa iau leg. cu ea).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Aparatele de 7 milioane sunt cele mai bune, in acest moment, privind calitate/pret. Firmele specialiuzate nu sunt de acord, spun ca nu sunt fiabile, dar garantia este mare (pana la 3 ani) si nici nu sunt prea complicate...
Am avut aparat de marca, iar acum am unul ieftin. Face exact la fel.
Pentru o camera sunt suficienti 7000-9000 BTU, chiar si 4500, dar sa nu speri ca vei avea in toata casa racoare de la un singur aparat (acolo unde este pus va fi prea frig ca sa fie rece in celelalte incaperi).

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Noi vrem sa ne luam unul mobil. Este mai scump,dar cred ca merita. Nu mai dai 7 gauri si nici nu-ti bate-n cap. nu stiu inca unde o sa-l punem, dar tb luat neaparat ca ne sufocam.

Anuc si Ioana (4 luni jumate)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Si eu am tanjit si inca mai tanjesc dupa unul mobil. E misto ca te plimbi cu el prin toata casa, nu mai da gauri. Dar de costat costa 15 mil ce am vazut eu sau chiar mai mult. Pana la urma am cumparat un no name de 12000 BTU cu 8 milioane jumate, transport si montaj incluse, l-am pus in sufragerie si bate chiar si in dormitor si pe hol. Cand l-am cumparat mi s-a spus ca in afara de TOSHIBA si SAMSUNG toate sunt asamblate in china cu piese japoneze. Deci pana la urma diferenta o face designul, clasa de consum care la mai toate este C sau D. Zgomot nu face nici unitatea exterioara si nici cel din interior. Si cu o garantie de 3 ani exact cum a zis si Rufus, isi merita banii.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Am vorbit si eu acum cu prietena mea. Ea l-a luat de la Media Galaxy din Mall, dar am inteles ca au mai multe reprezentante. Pe un aer cond. si un fier de calcat tefal a dat 10 mil. A facut rate pe 18 luni, cca 700 000 rata/ luna. Montajul intra in pret. Din ce am inteles-o zicea ca a preferat unul romanesc, in locul celor asamblate in china.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Noi avem un Westinghouse de 12000 BTU, dar ne ajungea si unul de 9000. E facut la mama lui, in America. Toate au acum garantie 3 ani, nu mai e un criteriu de alegere ... Il avem deja de vreo 2 ani si e OK. Sa fii atenta sa aiba un mod economic, unul doar de ventilatie, cam asta ... Vezi la Metro, au oferte interesante.

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput