Cred ca sotul meu are psoriazis!!!!!

Cred ca sotul meu are psoriazis!!!!! | Autor: amik

Link direct la acest mesaj

sunt asa de suparata...

socrii mei au amandoi boala.el mai mult, adica foarte mult extinsa-din ce am auzit, ca altfel nu se vede si nici nu am stat sa caut!- iar ea mai putin, doar la cot si pe un deget.amandoi sunt operati de noduli tiroidieni.

razvan are noduli tiroidieni.de cateva luni am urmarit cum i se macina unghiile.la un deget aproape ca nici nu mai are...observasem pe unul dintre coate o pata asptra, dar am crezut atunci ca o fi de la sprijinit ul bratului de birou, etc. acum pata s-a inrosit si arata ca psoriazisul.cand am citit acum cateva lucruri despre aceasta boala chiar nu mai am dubii ca l-a pocnit si pe el. ba chiar si problema unghiilor tot de la asta e!

nu stiu cat sunt de coerenta...nu e ceva grav, stiu-de fapt, cred! dar asta de rau imi pare!!!ce sa ii fac sa il ajut sa intre in remisie, sa nu se umple tot de bube?vreau sa il duc la un medic bun, dar la cine???va rog ajutati-ma si dati-mi un sfat!

multumsc.

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna, draga mea! Nu stiu sa-ti recomand un medic bun in domeniu, stiu doar ca in cazul psoriazis-ului, tratamentele naturiste dau rezultate mult mai bune. (am lucrat in clinica de dermatologie). Bafta multa, indiferent ce cale de tratament alegeti.

Dar sa incepeti tratamentul din timp!

Te pup
Tzuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Scumpa mea,
mama se lupta cu boala asta de peste 20 de ani.De cateva luni vad ca mi-a aparut si mie ceea ce ma ingrijoreaza.Dar nu dispera.Important este sa iei boala din pripa ca sa nu se extinda.
Poti sa mergi la un dermatolog care iti va da niste creme de labolator care probabil o sa ii incetineasca ritmul bolii.Imi pare rau sa iti spun dar daca are boala asta o va avea toata viata,numai ca trebuie sa ai grija sa nu se inrautateasca.Pt mama nu a avut grija cum a trebuit de boala i s-a inrautatit vizibil.
Un doctor foarte bun,care in 4 zile face ca boala sa dispara ar fi Kozac,in cazul mamei boala dupa o saptamana nici nu mai era.Numai ca Kozac da un regim foarte aspru de mancare.Oricum merita incercat.
Mai vroiam sa iti zic ca nu este de la noduli tirodieni,aceasta boala este pe sistem nervos si se transmite ereditar.La un moment dat era vorba ca se transmite din 2 in 2 generatii,nu mai este cazul.Mare grija la razele solare.vara mama este foarte rau cu mainile si daca nu face o internare nu poate trece peste vara.
Cam asta ar fi,sper ca nu te-am speriat foarte tare.Oricum boala poate fi mentinuta la nivelul la care se afla acum.
Multa sanatate!

poze noi
iubirea mea
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma spune:

Dr. MIHAELA LEVENTER, medic primar dermatolog --Spitalul Colentina.

Cabinet Dr. Mihaela Leventer

Str. Sevastopol, Nr.13-17, Et.1, Ap.204
Sector 1, Bucure#351;ti

Phone: +040 21 310 65 07

Phone: +040 722 36 35 77

e-mail: mihaela.leventer@dermastyle.ro (informatiile sunt de pe net)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

multumesc, multumesc, multumesc!chiar de doamna doctor leventer vroiam sa stiu, imi inspira incredere si simpatie!multumesc!

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adiadiadi spune:

Salut,
Daca te rog frumos imi povestesti si mie cum e cu tratamentul dr. Leventer ?

merci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

http://www.cotidianul.ro/index.php?id=2632&art=5384

http://www.dermastyle.ro/

_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elly1977 spune:

Eu si tatal meu am scapat de psoriazis cu crema SPIRULIN de la Hofigal. La mine a trecut in 3 saptamani, la tata in 2 luni. Si asta dupa 7 si respectiv 12 ani de tratamente prin spitale.

Sanatate multa,
Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Si tatl meu are asa cva de cativa ani buni si pana acum nu a gasit nici o rezolvare doar niste creme care mai amelioreaza eruptia.nici regim nu tine prea mult si poate si de asta.eu i-am adus niste creme din Maroc care vad k dau rezultate adik se usuk mai repede.
nu stiu dak trece pt totdeauna pt k stiam k este o boala cu care ramai toata viata in corp.
voi ziceti k e ereditara k la mine in familie pana la tatl meu nu a mai avut nimeni si sper sanu am parte de asa ceva eu sau fratele meu.
unde sunt primele locuri in care se manifesta?

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Elly1977, si sotul meu are psoriazis la cap, sub par. Imi spui si mie te rog cum ai urmat tratamentul cu Spirulin?

, Deea 26+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellaalba spune:

[quote]Originally posted by Elly1977

Eu si tatal meu am scapat de psoriazis cu crema SPIRULIN de la Hofigal. La mine a trecut in 3 saptamani, la tata in 2 luni. Si asta dupa 7 si respectiv 12 ani de tratamente prin spitale.

Sanatate multa,
Elly

"Asta-i viata, astea-s conditiile, deci descurca-te!" (Sorin Preda)
[/quot
Elly
si eu folosesc Spirulin. Cum ai urmat tratamentul? Cum ai folosit crema? Pentru ca mie nu-mi dispare total.

Mergi la inceput