PM

PM | Autor: mieke

Link direct la acest mesaj

Am si eu o mare rugaminte
sunt cam batuta in cap si nu stiu ce inseamna PM.Va rog imi poate explica si mie cineva ce inseamna ?am rugat pe cineve sa imi scrie si mie o reteta de prajitura si ma intrebat de ce nu poate sa-mi trimita um PM.Multumesc anticipat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Mesaj privat. Nu primesti ca nu e activat. Intra in stanga la meniul albastru, clic pe butonul "mesaje private" si la optiuni selecteaza prima "activeaza mesaje private".

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

PM inseamna mesaj privat.De ce nu poti primi?Cred ca ai sa poti gasi un raspuns la ZZ,parca asa se cheama.

Miha si puiul Robert

Pozele noastre

Uneori cand viata inchide o usa deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Mieke, bine ai venit!
PM inseamna mesaj privat, dar tu nu l-ai activat, daca vrei sa primeshti mesaje de la membrii forumului, trebuie sa te duci la profilul tau shi sa-tzi activezi optiunea de a primi mesaj privat.

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Bre, ce saritori sintem!

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mieke spune:

Multumesc mult dar eu tot nu gasesc unde sa-mi activez ca la mine nu apare la mesaje private ceva care sa scrie sa activez.Am spus ca sunt batuta in cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mieke spune:

Am gasit.Multumesc inca o data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Oana B si eu iti multumesc. Nici eu nu aveam activat PM, nu stiam de unde.
si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina1 spune:

Fetelor , de ce nu imi apare iconita de PM ca la voi ? Ca e activat si chiar am primit mesaj.

Cristina 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Cristina ai activat tu optiunea sau ai primit asa doar un mesaj privat? Pen'ca am observat ca se poate primi mesaj cand nu ai activata optiunea daca il primesti ca reply, spre exemplu tu trimiti cuiva care are optiune de pemeu si persoana iti raspunde inapoi, in cazul asta primesti mesajul. Poate vorbesc prostii si o fi fost doar vreo eroare, dar asa s-a mi intamplat mie intr-o corespondenta cu cineva care nu avea activata optiunea de pm si am zis ca poate asta o fi explicatia.
Ca sa fii sigura, du-te acolo la optiuni la tine si activeaza cu manuta ta, am incercat sa-ti trimit adineauri un mesaj de proba si mi-a aparut ca "scuze, cristina1 nu accepta mesaje private"

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

postat initial de alina costin

Nu pot trimite mesaje.ce sa fac?

Freia si Alexa

Mergi la inceput