Bebelusi de iulie-august 2004 (69)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

La multe luni inainte, Codrut. Te pupa si Mara, sa stii (a inceput sa remarce copii si se bucura mult cand vede alti copii).

Christel, sa stii ca nici Mara nu sta incaltata, se intinde sa-si scoata pantofii ca sa-i roada. Asta cand e cu pantofi, ca daca e numai in sosete, au zburat. Noroc ca inca nu ajunge la ele cand e in carucior, desi tare se chinuie ca nu le ajunge. Mi-a placut foarte mult cand ai povestit cum stea cea mare in fundul gol si falfaia tricoul in fata celei mici, parca le vedeam, cred ca erau tare haioase.

Monica, bucura-te ca Bobo nu are par, daca ai sti ce chin e pe caldura asta! Si sa nu crezi ca rezista vreo cordeluta, agrafa, motz mai mult de cateva minute, si apoi i se face parul valvoi, de ma intreaba lumea daca e punk. Am citit ca i-ai dat cremvursti lui Bobo, mie mi-ar fi frica, din cauza ca s-ar putea ineca, dar poate el stie sa-i manance.

Carmenp, am ras cu lacrimi, stiu ca nu-i frumos, dar nu m-am putut abtine cand am citit cum ii curgea vecinului apa cu nisip din bec, si cum spunea meseriasul ca l-a zgaltait ceva.

Rain, unde ai tuns fata, vreau si eu, ca nu mai suport s-o vad transpirata. Poate sa raceasca foarte usor, mai ales dupa baie, ca trec o mie de ani pana o sterge tati pe cap. Am incercat s-o imprietenim cu foehnul, dar degeaba, plange cand aude zgomot, desi aspiratorul ii place.

Kamy, si noi avem bubite, sper sa treaca. Caldura e de vina.

Mamagiuliei, ia-te cu noi de mana, ca avem 9 luni jumate si nu mergem de manute. Vrea sa stea in picioare, da' cum o pui, incepe sa sara, zici ca are arcuri. Sare pana oboseste, face o pauza mica, si iar o ia de la cap.

Noi tot n-am reusit sa facem baie cu scaunelul, si cred ca a speriat-o tare, ca ne-a trebuit o saptamana sa nu mai planga la baie (la baia in cadita ei, ca in cea mare n-am mai incercat).

Am dus-o ieri in parcul Tineretului sa vada capre, e unu' care si-a facut langa restaurant gradina zoologica, se pare ca e ultimul racnet in materie de kitsch in amenajarea restaurantelor, dar ma rog, gustul omului. Partea buna e ca vede fata animale, si s-a bucurat mult cand a vazut caprele, pana cand s-a aplecat una si a lins-o pe mana. S-a speriat putin, da' si-a revenit si a mai intins o data mana.

Multumesc tuturor pentru raspunsurile cu crema de soare. Trebuie sa-i cumpar, ca e bronzata ca tractoristii, doar pe maini.

Carmen si Mara (12.08.04)
poze cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Nu are nimeni nimeni carucior sport?

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

http://community.webshots.com/photo/344241600/354816208lmNIRR
http://community.webshots.com/photo/344241600/354816721gGZgoY
INA, asta il avem de cand ne-am nascut si-l tinem pana ne trece puturosenia si umblam

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii
http://community.webshots.com/album/344241600OyMeCn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamiska spune:

Mey noi avem carucior sport, dar a fost dinacela cu landou, am scos landoul si a ramas sport. E de la Cam.

Mergi la inceput

Daria, avem carut la fel ca al vostru doar ca al nostru e bleu cu bej si sa stii ca si ursuleti ca voi avem, identici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Mamagiuliei,noi avem 10 luni si nu merge inca de manuta, ii place sa stea in picioare tinandu-se de pat, dar nu prea mult.
CarmenSo, la noi e circ in fiecare zi, ieri mi-a stat Andreea dezbracata juma de zi, acum chipurile e cuminte, sta si calca niste rufe, cu o jucarie- broscuta pe post de fier de calcat si le aseaza frumos in dulapul ei.Si ce ma mira la ea ca stringe rufele neasteptat de frumos( prosoapele,tricourile) a vazut la mine cum le string si face si ea identic,asa ca peste putin timp o sa ma ajute la treaba.
Ieri o enerva pe cea mica ca ii lua o jucarie din mana si smechera cum e incerca sa-i dea alta, dar nici cu cea mica nu te pui, ca striga de mama focului, mama-da,da.... ca stie ca vine mama repede si face dreptate. Asa ca o portie de nervi de otel imi trebuie zilnic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Phii, caruciorul, ca caruciorul, da donsoara Giulia mi s-a parut foarte mare, domnisoara de-a dreptul.

Noi avem carucior din ala care a avut landou, si acuma am ramas cu partea sport. E destul de bun, da' se putea si mai bun. Acuma daca ar fi sa-l cumpar cred ca l-as lua de la Chicco, am impresia ca e mai fiabil, asta al meu (monbebe ii zice) uneori parca "oboseste".

Christel, cred ca ti-e greu uneori, da' ce minunate sunt. Si eu mai vreau bb2, si diferenta asta, 2 ani si cateva luni mi se pare foarte buna, nici prea-prea, nici foarte-foarte. Spune-mi, Andreea a fost geloasa pe surioara ei?

Carmen si Mara (12.08.04)
poze cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Carmen apropo de zoo cum spuneai tu....am fost si noi la zoo din pitesti...andreea a fost fascinata de toate animalutzele de acolo.A atins si ea cu degetzelul boticul unei capre si al unui iepuras...bucurie mare pe ea.

Nici Andreea nu merge de manutze....o singura data a mers si asta pt. ca langa ea era un bebic care mergea de manutza langa mama lui.Are 10 luni jumate si nu vrea decat in 4 labe...in picioare decat stimulata.

Vreau sa va intreb.....cum ii faceti sa acepte periuta...sau sa va lase sa-i curatati dintisorii?Eu deocamdata o iau cu mine dimineata cand ma spal pe dinti si-i arat ce fac(nu ca nu m-as spala si seara dar dorm dupa ce adoarme ea ) iar dupa fiecare masa ii pun periuta ei in mana si ea din inertie de a baga tot in gura baga si periuta.Voi ce idei aveti?

roxi, simona, corina, marcela...pe unde sunteti?

Mergi la inceput

Fetili mi-a zis doctora ca exista niste periute de la chicco , care se baga pe deget si cu degetul pe post de periuta dai pe dintisori, eu o sa caut si o sa-i iau asa ceva si pasta de dinti cu flor mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

La Multi Ani puiutilor ce fac azi lunisoarele!!! (Eu ii felicit pe toti deodata, nu pe fiecare pe nume, ca daca nu sigur as uita pe cineva.)

Felicia, da, pe balcon, carligele de rufe sunt cele mai tari jucarii. Pot sa-i arat orice altceva, ca nu se compara cu ele.

Nici el nu mai sta la baie, decat in picioare, si totul e bine pana ajungem la clatitul capului, cand avem scandal.

Noi carucior sport avem un no name, asa ca nu pot da prea multe detalii.

Mergi la inceput