Rochii de ocazie pentru gravidutze
Stie cineva unde as putea gasi rochii de ocazie pentru gravidutze in Bucuresti...fie de vanzare fie de inchiriat?
va mulutmesc, Aura in 22 saptamani
Raspunsuri
irina81 spune:
Buna! Nu stiu unde gasesti,dar se poate sa aiba la magazinele cu haine de gravide-la noi au si de ocazie si sunt numai 2 magazine.
Eu am o nunta pe 11 iunie si mi-am cumparat o fusta lunga eleganta si moderna,neagra cu volanase jos,pe elastic k s-o pot purta si dupa ce nasc.Iar in sus un maieut roz,decoltat (um am ce scoate la vedere)
,strans sub sani si apoi largut.
Acum depinde ce rol ai la nunta,daca faci parte din rolurile principale,parerea mea e sa-ti iei ceva ce poti purta si dupa...Si se mai poarta si rochitele stil gravida,cu cusatura sub sani.
Irina 24+
irinadum spune:
Pot sa stiu si eu unde sunt in Cta magazinele ca vreau si eu rochita ca o sa fiu nasa in iulie si botez tot in iulie .
Merci mult
irina81 spune:
In Constanta,magazinele (2) pentru gravide sunt in Piata Grivitei la galeriile comerciale de pe partea cu piata!
Distractie placuta!!!
Irina si
24+
irinadum spune:
Merci mult de tot am sa le iau la rand cand ajung acasa atat pe ele cat si pe cele de bebelusi .Inca o data merci mult
Irina
karmenutza spune:
Diafera, rochite de ocazie pentru gravidute am vazut intamplator la magazinul Cocor, la parter. Cum intri pe usa, in stanga, in spate. Unde mai au si peruci. Si nu sunt numai de ocazie, sunt si de zi cu zi.
Lavi spune:
la Sf Gheorghe pe olt unde intorc tranvaiele este un magazin specializat pt gravidutze,e mare si se vede , la piata dorobanti chiar aproape de statia ,335,330 pe partea dpreapta la a 2 sau a3 straduta pe colt se afla un magazin de asemenea pt gravidutze.
In Piata Ammzei se afla Magazinul Indianaul nu este pt grav... dar are niste lucruri asa de frumoasa, unele sunt largii si confortabile,... o spelndoare....multa bafta in a gasii ce cauti
Lavi
diafera spune:
Va multumesc pentru raspunsuri.
De magazinul de la Sf Gheorghe si cel de pe Dorobanti (sunt magazinele Rococo) le stiu.. si am vazut unicul lor model de rochie de ocazie.. insa nu ma incanta ft mult. La Cococor am fost si acolo .. insa mi s-au parut prea groase materialele. Nunta la care merg e pe 18 iunie si va dati seama ce calduri vor fi. Cred ca voi mai colida prin mag. Victoria si acolo in piata Amzei. Mi-ar place ceva racoros si util si in restul perioadei de sarcina.
Va multumesc inca o data, Aura
cge spune:
Aura, mai e un magazin pe Mosilor, chiar in capat cand te duci spre Sf. Gheorghe pe dreapta. Se numeste M/L, au haine de gravi si de grase super, de ocazie si de zi cu zi. E deschis si sambata si seara pana pe la 8.00-9.00.
Sunt cam scumpe, insa, vreo 2 mil. o rochie.
Cristina