Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 34

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

Multumesc pt incurajari si sustinere!
Cristina, mi-as dori din tot sufltul sa fiu in situatia ta si nici nu ma indoiesc prea tare ca nu sunt.
In situatia aceasta, daca am avut in ziua 36 a doua ovulatie, sa inteleg ca peste alte 12-14 zile o iau de la capat cu testele de sarcina. Curios, in ziua 5o eu fac teste de sarcina...
Sa nu uit, de miine sa-mi iau temperatura, probabil ca ar trebui sa fie ridicata, mucus eggs am avut luni(ziua 36), sinii care erau tensionati nu au cedat de tot, inca sunt mariti si putin durerosi, de 2 zile sunt sora cu WC-ul( pipi des) si...nu-mi place sa stau pe scaun, sunt balonata si e incomod sa stau jos- poate ca sunt semne...
Cristina, in a cita zi a ciclului spuneai ca ai avut a doua ovulatie?
Eu am mai observat ceva, mucusul azi este cremos (iar) si colul uterin este sus de tot si altfel, nu stiu sa explic dar este altfel, nu este ca un nasuc.
Va pupic
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Costi, pe mine personal ma depaseste ceea ce descrii tu ca ti se intampla. Despre ovulatii multiple am auzit insa.

Ale, da-ne un semn!

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Da, Alé, te rog eu da un semn! Mi-e dor de tine! Cu cine ne mai sfatuim acum? Hai vino sa mai schimbam o vorba, te rog!

"Cand prezentul va fi trecut, visele vor fi realitate"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Auuuuu, fetele frumoasele!!! Era sa ma pp pe mine de frica de ploaia din seara asta

arditule, din tot sufletul...tzin pumnii!!!! Sa fie!!!!!!!!!!!!!

io tot cu test slab pozitiv...?!?!?!?!...nu stiu de ce am senzatia ca ceva ieste in neregula! Dar aflu io maine si va spun si voua!

pup ca sotzulk urla de foame! n-a mancat de dimineata si io stau pe DC.

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Laurici, pup io fata! Hai, ca poate este bine, sa dea Dumnezeu!

Ariadna, mai ce surpriza, rar te mai vad... sper ca esti bine.

La Buzau este furtunika! si fulgera si tuna si ploua si bate vantul urat de tot...

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Iertare, Astery! Dar voi stiti ca eu va iubesc! Sunt bine, multumesc, sanatoasa si voioasa

Laurici , hai vino cu o veste buna, ca nu mai inteleg nimic cu teste pozitive si betahcg negativ? Unde ai facut testul de sange?

"Cand prezentul va fi trecut, visele vor fi realitate"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna dimineata fetelor!
Iepurila,cand ai interventia? Saptamana viitoare? Itin pumnii strans,sigur ca nu e grav ca nu ai intrat in panica,e foarte bine ca esti curajoasa,ai toate sansele sa fie bine! Eu sunt cu tine!
Micha multumesc f.f. mult pentru informatii si detalii,parca mi-a mai venit inima la loc,sper sa fie si la mine cel putin la fel de simplu si nedureros. Te pupic si multumesc mult!
Cristinna bine ai revenit,mi-ai lipsit! Si sunt foarte mandra de noua ta stare de spirit!Increderea asta in tine nu poate aduce decat lucruri bune...Nu sti cumva daca se ia?
Andicule,ce faci? Cum mai stai?
Alexia,tu ce faci mama? Unde ai disparut? Cand ai Licenta?
Soricelule zici ca la Buzau a fost furtuna? Pai si aici a plouat cu galeata si cu piatra marunta drept in capul meu!(stau la et.10 )Dar acum e soare si liniste...
Costi abia astept sa faci luni testul din sange ca nu mai pricep nimic...si poate e cum vrem noi!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Costila mine sta situatia astfel: e prima luna din viata mea in care fac stimulare ovariana cu clostylbegyt si de aceea se pare ca as avea ovulatie dubla.prima ovulatie am avut-o pe partea stanga in ziua 13 a cm si se pare ca in zilele astea, 20-21 voi avea a doua ovulatie pe dreapta.Mucus la mine e mai ciudat...adica in preajma primei ovulatii am avut wattery dupa care a trecut la creamy pana in ziua 18 si din ziua 19 am iar wattery (azi sunt ziua 20).Am umblat la monitorizare foarte des pt ca vroia dr sa vada cum reactionez la stimulare ,respectiv daca nu mi s-au marit prea tare ovarele din cauza medicamentelor si daca s-au spart foliculii.Luni , in ziua 22 ma duc iar la control. Ce mi se pare foarte suspect este ca nu ma dor inca sanii nici macar lateral...durere ce eu o am in fiecare luna de prin ziua 20.
Tu daca ai facut stimulare..ai fost la control sa vezi ce se intampla pe acolo? Sa nu fi umflata la burtica din cauza ovarelor?
Eu te pup si-ti tin pumnii sa fie bine!
Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Buna, fetele.
La asa chemare ferma, n-am putut sa mai stau in umbra.

Felicitari fetelor care au reusit diverse, bafta celor care munesc din greu pt bb, rabdare pentru cele care asteapta, bun venit noilor venite si speranta multa celor triste. Plus pupici tuturor.

Io n-am mai scris pentru ca parca nu ma mai regasesc intre cele ce isi doresc bb si e greu sa participi la o astfel de discutie cind faci eforturi sa ramai in afara problemei.
E ca si cind ai incerca sa te lasi de fumat in mijlocul unui cerc de fumatori inraiti. E greu... Va urmaresc insa, dar incerc sa ma detasez un pic, nu va suparati pe mine.

Dupa episodul nebulos de luna trecuta in afara de durerea din suflet, am ramas cu o parlita de durere de cap care ma nauceste zilnic, asta dupa ce am singerat o saptamina intreaga. Desi ma asteptam sa am un ciclu foarte abundent, cu mare greutate s-a "murdarit" secretia in toate aceste zile. In schimb, dureri am avut ca niciodata. Dar parca v-am mai spus toate astea.

Acum sint la ovulatie, cred ca s-a produs deja, sint in ziua 15, mi-am luat temepratura si a fost foarte ciudata: a scazut in trepte de la 36.93 pina la 36.49, prin urmare arata ca un zig-zag in scadere...

Partea distrativa a povestii mele este ca am trecut din nou la folosirea prezervativului... E interesant, ce sa zic... Intr-un fel e mai bine, pentru ca parca prea era totul "comandat", de la moment la pozitie. Acum, e la liber - unde vrem, cum vrem... Si e si mai uscat , dar dupa, am asa o senzatie de incomplet, neterminat... Probabil ma voi obisnui in timp...

Eu de saptamina viitoare intru in sesiune - cine m-o fi pus sa ma duc din nou la scoala - asa ca voi vedea eu cind o sa scriu.

Credeti-ma, mi-e foarte greu sa "ma las". Si nu e o chestie de moment, pina imi revin, ci e pentru o perioada mai lunga... Simt ca nu mai am nici un tel, nici un obiectiv de atins... Tre' sa-mi gasesc repede altul, la fel de maret, caci nu pot trai asa, fara un scop in viata...

Eu va pup pe toate, va multumesc ca va ginditi la mine si va stau aproape cu ginduri bune si cu sfaturi. Doar strigati si io apar.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Infertilitate cauze necunoscute | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Mishulina un mare pt tine!
sunt optimista da..altfel nu se poate
Cristinna

Mergi la inceput