ajutooooor!!! gonal-F

ajutooooor!!! gonal-F | Autor: cogr

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor!!!! Sunt o noua incepatoare in domeniul mamicitului si am nevoie de ajutorul vostru. Sunteti sigur mult mai experte decat mine. Cinw stie sa imi spuna despre tratamentul cu gonal-F? Se merita? Eu sunt la al 2-lea. Va multumesc ca existati. Citesc zilnic mesajele voastre si ma umplu de incredere. Va pup dulce.
Cogr

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Buna, Cogr si bine ai venit. Sa stai cit mai putin la aspirante!
Din pacate eu una nu am habar de Gonal-F-ul asta. Poate fetele cu mai multa vechime sa stie... Dar pt. ce faci tratamentul? Care-s problemele la tine?

Monica
Aspiranta in stand-by

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Bine ai venit Cogr!
Daca pentru FIV iti trebuie informatii, intra pe subiectul FIV si iti vor raspunde fetele de acolo. Este deschis deja acest subiect unde se discuta probleme referitoare la fertilizarea in vitro si tratamente. Te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cogr spune:

Draga Lachione, iti multumesc din suflet pentru raspuns. Am sa intru pe FIV. Eu fac tratamentul asta nu pentru FIV ci pentru o sarcina normala. Doar ca nu am endometru normal si ovulatie in fiecare luna.Asa ca doctorita mi-a propus sa fac o terapie cu gonal-f. La prima am reactionat bine (5 ovule)dar se pare ca endometrul nu prea s-a dezvoltat. Mai incerc si luna aceasta si vad apoi. Iti multumesc inca o data. Te pup dulce si poate intru pe FIV

Mergi la inceput