Mamici de iulie-august 2005 (39)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Adriana !!!

Mamini si Irda, vad ca in ultimele ore numai voi doua v-ati conversat... si v-ati gasit ca subiect dulciurile!!!! Pai... hai sa va zic: de cateva zile experimentez reteta de papanasi, astazi mi-au iesit in sfarsit si gustosi si aratosi... Astazi am descoperit misterul gaurii la papanasi!!! Ca pana acum aveau o forma greu de descris in cuvinte... Dar astazi am dat lovitura!!!

La noi se vad in departare fulgere, semn ca se apropie si de noi o furtuna... Brrr, ce nu-mi place mai ales pe timp de noapte!!! Si n-are cine sa ma ia in brate...

Pupici multi la burtici,

Irina si bebe 29 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Irina uite un pupic de la noi , ca sa nu-ti fie urat singura pe furtuna!
Eu stiu ce-nseamna ca saptamana trecuta tati a fost plecat cu serviciul la Tulcea si noi am fost singurele!
Nu prea reuseam sa dormim noptile......ba aveam impresia ca imi umbla hotii pe balcon.....ca incearca cineva usa.....si daca mai era si furtuna....noaptea era clar compromisa!

P.S. Trebuie sa ma lamuresc si eu care-i treaba cu papanasii astia.....v-am tot auzit vorbind de ei, dar sincer habar n-am ce sunt si cum arata! Cred ca sunt gustosi.
Pupici

Irda
28+5 si bebe Daria

http://community.webshots.com/user/irdaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Irina, sa imi spui si mie cum faci gauroiul si ce retea ai, eu fac cu brinzica+gris, faina+ou si ies ca niste galuste prajite.mi-ar place sa stiu sa fac din aia ca la restaurant...imi dai si mie un pm sau postezi? pliiiz..
cind vine iubitul tau acasa? cred ca ti-e greu, dar macar o ai pe mama ta, tot e ceva...
M

Mergi la inceput

Irda, ia-ti sotul miine de minuta si du-l la "la mama" si papati. au niste papanasi...super! mincare ca in Ro, nu e nicaieri...
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Irina super burticel !
Irina si Mamini n-aveti mila papanasi miammmmmmmmm... in weekend meren la NYC.. la restaurant... m-am hotarat ce vreau la desert: papanasi La bucatarie las de dorit... da tot as incerca o reteta de papanasi daca o scrieti ca pentru mototoale.

Andreea si galusca si ghemotocul asteptat pe 4 iulie 2005

Mergi la inceput

Andreea, eu ii fac "la ochi", brinza dulce, gris, faina, ou. si nu pun zahar in ei, fiindca eu ii maninc cu sare si iaurt( stiu, sunt cam dusa cu capul!) si restul lumii cu smintina si dulceata sau miere si frisca etc. cantitati nu stiu sa spun, ca pun asa...cu lingura.asteptam de la Irina, poate e mai coerenta. si stie sa le faca si gaura, ca ai mei arata a galusti prajite ( si nu galusti simpatice ca a ta!)
M

Mergi la inceput

Mamini si Andreea, eu am luat reteta de pe DC din "cartea de bucate"... Eu nu am facut in viatza mea vreun fel de mancare!!! Sa nu dati cu pietre, din astea simple stiu sa fac... dar mancaruri gen tocanitza, sarmale, alea alea... n-am facut niciodata!!
Deci: pt. 1 persoana (gravida... mie imi ajunge si ma satur...) : cca 150 grame branza dulce, 5-6 linguri de faina, un ou, 2 linguri de zahar, un varf de cutit de bicarbonat de sodiu stins cu lamaie, coaja de lamaie rasa (dupa preferinta), se amesteca tot maclavaisul pana se obtine o pasta. Se pune uleiul la incins la foc mic (atentie!!!), se fac gogoshelele si se da gaura ( e musai, altfel ramane interiorul crud... am patit-o , de aceea va spun) dupa care se prajesc. Ei, intotdeauna am avut probleme cu gaura!!! Pentru ca amestecul este tare lipicios, iti ramane pe degete... Ca atare: pui pe un fund ceva faina si cu o lingura iei din aluat, il pui in faina de pe fund, presari putina faina - atat cat sa nu se lipeasca de degete -, faci gogoasa, dai gaura si voila: papanasul!!!!! Se serveste cu smantana si dulceatza, este YUMMYYYY!!!!!!!! Daca incercati reteta, sa-mi spuneti cum a fost, ok??? Se face extrem de rapid, in juma de ora sunt si gata mancati! Parol!
Am vazut ca unele persoane pun si gris, dar stiam ca grisul se pune pentru papanasii fierti, nu pentru cei prajiti!!! Oricum, vreau sa incerc si fierti, sa vad cum sunt la gust, n-am mancat niciodata fierti!

Irda , tre' sa faci atunci sa vezi ce-ai pierdut pana acum!!!

Pupici multi, merg la nani... vad ca mi s-au umflat gleznele, asa ca ma duc sa-mi sui picioarele-n pod!!!!

Irina si bebe 29 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

... nu pune in tigaie galusca... ca te rontai.
Daca si Irina imi scoate o reteta tot asa clara ca a ta... ma aveti pe constiinta. Si mama ma omoara... pune dupa ochi... auzi domne... dupa ochi...

Andreea si galusca si ghemotocul asteptat pe 4 iulie 2005

Mergi la inceput

Andreea, ai incercat-o??? Eu am incercat sa dau si ceva cantitati... sper ca ai facut-o la dublu sau la triplu, ca voi sunteti familie numeroasa... Eu fac numai pt. mine la cantitatile astea.

Pupici multi,

Irina si bebe 29 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabelele2 spune:

BUna dimineatza si week-end placut tuturor burticutzelor!

Se pare ca ceasul ticaie pentru toate de-acum....nu mai avem mult.
Pozele voastre sunt SUPER !
Cit despre Monik_25me,eu am avut ocazia sa vorbesc cu ea pe Messenger.

Am si eu o intrebare:A FACUT CAREVA DINTRE VOI HERNIE OMBILICALA???ptr. ca la mine ,daca la inceput abia se observa acum s-a intins cam la o palma in jurul buricului,si ma cam ingrijoreaza.
Si ca sa va mai necajesc oleaca ,va mai adresez o intrebare: VOI AVETI DURERI IN ZONA PUBIANA?,eu una cind ma intorc de pe o parte pe alta sau cind ma ridic in picioare aproape pling de durere.
Va multumesc anticipat,si sper sa mai am timp timp de postat pina miercuri cind o roiesc la spital!

Bella si Sandibelii(32+ sapt)

Mergi la inceput