Mamici de iulie-august 2005 (39)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 17lory spune:

Buna burtici frumoase!
Stie cineva ceva despre Laura25 si Isabele. Vad ca sunt pe listuta de gravidute cu gemeni. Laurei eu i-am mai scris dar nu am mai vazut-o pe forum.
Asteptam raspunsurile!!!!!!
Lorena si cei doi (BOCANILA si BAMBY)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Buna dimineata,fetele!
Lorena,eu ma confrunt cu infectia urinara,asa cum am mai spus,dar neavand net acasa si nelucrand in fiecare zi nu ti-am putut raspunde.La medicul ginecolog nu am reusit sa ajung,e in spital internat.Medicul de familie mi-a dat reteta pentru Amoxicilina cate 3 pe zi timp de 3 zile.Dupa repetarea si daca nu a trecut icercam cu altceva.A spus ca Amoxicilina e destul de slaba,dar ea pt asta inclina.
Monik25me sa iti dea Dumnezeu putere sa fi tare,sa poti lupta pentru celalalt BB,are o mare nevoie de tine.Noi suntem alaturi de tine si va sustinem!
Acum va las,vorbim mai tarziu,

nicoll_mada 32s+4z
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

17lory infectiile urinare sunt f frecvente la femeile insarcinate dar fiecare este un caz aparte numai medicul specialist care supravegheaza sarcina poate sa iti dea tratament. In ultimul trimestru de sarcina sunt mai frecvente. Durerile de spate pot fi si de la infectia urinara depinde unde este localizata durerea.
Andre_ea o sa incerc sa ajung la intalnire dar i-am promis finutului meu ca merg cu el in Cismigiu unde se sarbtoreste 1 Iunie.
palmyrah2002 bafta in sesiune si micul Jumbo sa stea acolo cuminte pana la termen.
Adriana la multi ani cu intarziere ptr sotul tau si sa va bucurati de un bebe sanatos.
Am citit ca si voi va plangeti de calduri. Eu una care eram o friguroasa de felul meu acum tot timpul sunt cu aerul conditionat dat drunmul, dar este normal. Femeia insarcinata are temp mai mare in ultimul trim de sarcina.

Monica si bocanila de 33 sapt din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele,
Sa nu dati cu pietre!!!
HAi sa o lasam pe saptamana viitoare ,ca mie sambata,adica maine, imi vine zugravul pt camera lui bebe.Ce ziceti?


AniS si bebelina mea dulce 29+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Buna dimineata fetele,
Monik25me sa iti dea Dumnezeu sanatate si tie si la bebicul ce-a mai ramas. Fii tare sa ai grija de el.
Mamini, ar trebui sa mergi la neuvola sa vezi despre ce-i vorba. Nu cred ca e normal sa reinceapa greturile insa daca burtica te doare, nu mai sta acasa, da macar un telefon si intreaba de ce. Ai grija de tine
Am si eu o intrebare, eu ieri am fost la medic si totu-i ok, insa mi-a spus ca bebele meu are 1,5kg, dejaaaa!!!??????????? Intr-adevar, burtica mea este ca marime peste limita normala dar se pare ca se datoreaza bebelui care este mare. Deci, este posibil ca un bb la 27+5s sa aiba 1,5kg?
Multumiri
K27+

Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Irina, Doamne ce burtica frumoasa. Sa nu ti-o deochi!! Sa fii sanatoasa si s-o duci pina la capat.
Poate mai pun si eu ceva poze cu burtica azi.
K27+

Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna dimineta!
Imi cer scuze ca scriu asa de rar, va citesc zilnic, dar ma urnesc greu la scris.
17Lory, ti-am raspuns la subiectul cu mamici de gemeni, dar a disparut raspunsul meu atunci cand au disparut o gramada de mesaje, inainte de Pasti. Imi pare rau, ar fi trebuit sa iti mai scriu o data, dar ...
Noi suntem bine, crestem ... am si eu dureri de spate, de oase, de burta (mai ales jos, cand stau in picioare sau ma ridic repede ) ... dar zic eu ca sunt in limitele normale... Vorbeati de kg. zilele trecute .. eu cred ca pot sa ma "laud" cam cu 14-15 pana acum ... nu m-am mai cantarit de aproape o luna, dar burtoiul creste vizibil.
Dupa cum va spunea Isabelle, noi stam la taclale foarte des pe messenger si abia asteptam sa ne intalnim zilnic in parc cu toata "gasca". Ea se interneaza pe 1 iunie, eu incerc sa mai stau o saptamana acasa. Daca nu apar probleme, dupa 5 -6 iunie ma duc si eu la Iasi sa ma internez. Doctorita mea a spus ca vrea sa ma aiba acolo, aproape, daca se intampla ceva, sa poata interveni imediat.
Eu sunt foarte incantata ca am ajuns pana aici, adica la aproape 34 de saptamani .. mai e un pic si pot sa nasc fara sa imi fac griji ca puiutii o sa fie prematuri, prea mici si cu diverse complicatii. Sincer, acum cateva luni, nu credeam ca o sa decurga lucrurile atat de bine. Pot sa spun ca in ultimele 4-6 saptamani m-am simtit cel mai bine din toata sarcina. A fost mult mai greu in primele 4-5 luni.
Cred ca din cauza inconstientei mai mult decat din datorita curajului, imi doresc sa nasc natural, daca din punct de vedere medical o sa se poata. Copilasii sunt in "pozitia corecta", adica ambii stau cu capul in jos si diferenta de greutate dintre ei e mica. Ar fi, deci sanse sa nasc natural... Dar, cum o sa vrea Dumnezeu, important e sa fie totul bine in final.
Voi stiti pe cineva care a nascut gemeni natural? Avetii idee cat de complicat e fata de a naste un singur copil? Am vazut si eu documentarul de pe National Geographic si mi s-au taiat picioarele la secventele cu nasterea. M-am gandit sa cer epidurala, dar in maternitatea unde ma duc eu nu stiu cat de frecvente sunt anesteziile de tipul asta si cat de priceputi sunt anestezistii. Am sa intreb doctorita mea ce parere are.
Dupa ce plec la spital, nu cred ca o sa mai am acces la vreun calculator, cu atat mai putin la unul cu internet, dar am sa o rog pe sora mea sa va mai tina la curent cu evenimentele.

Cristina, am vazut ca esti din Iasi. Tu unde nasti? Eu nasc la Cuza Voda cu doctorita Dumitrascu. Poate ne intalnim pe acolo. Eu nu cred ca o sa ajung la 40 de saptamani, asa ca pe la sfarsitul lui iunie, primele zile din iulie, ma astept sa "rastorn carutza".
Promit sa va mai scriu macar o data inainte de a pleca la spital. Poate reusesc sa mai fac cateva poze ...
Va pup pe toate si pe burticutele voastre frumoase! Sa va fie bebeii cuminti in burtica! Sanatate multa!

Laura 33+ si Shtrumfii +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Buna fetelor!

Adriana La multi ani cu intarziere pt sotul tau, multa sanatate si bucurii pentru toti trei

Anis.... adica nu ne mai vedem sambata??? Daca nu mai vreti e ok dar mie zau mi-ar fi placut sa ne intalnim. ufff, nu-i nimic, nici saptamana urmatoare nu e departe.

Noi suntem taaaaaare adormite amandoua astazi. Mie imi pica ochii in gura de somn dar vad ca si zuzlina mea doarme in burtica mai ceva ca o valiza in gara

Irina ce burtica frumoasa ai... Ce mult imi place Si burtica mea parca tot creste de la o saptamana la alta. Ma gandesc ca asta ne asteapta acum, in ultimul trimestru. Eu mai merg la ecograf abia ain saptamana 32 si deja mi-e asa de dor de bebelina mea

pupici

cami si zuza mica din burtica 29s+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Neazta burticutzelor...
Va pregatiti de wkd?! La ce canicula s-a anuntat in Bucuresti cred ca o sa fugggg

Monik25me, nu exista cuvinte in astfel de momente...PUTERE si SANATATE sa aveti, sa ajungeti la capat

Irinuka, ce burticutza frumoasa...spor la cumparaturi

Noi nu mai dormim deloc bine, am cearcane, si parca ma simt mai obosita...dupa masa nu pot dormi, nu ma ia somnu'...bine ca stau acas... In rest se incordeaza bondarelu...cre ca vrea sa ...dar i-am zis ca mai trebe sa astepte

Albinutzza 32+ & Luca bondarelu' din burtica
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Chiar nu-mi raspunde nimeni?
Am si eu o intrebare, eu ieri am fost la medic si totu-i ok, insa mi-a spus ca bebele meu are 1,5kg, dejaaaa!!!??????????? Intr-adevar, burtica mea este ca marime peste limita normala dar se pare ca se datoreaza bebelui care este mare. Deci, este posibil ca un bb la 27+5s sa aiba 1,5kg?
Multumiri
k27+

Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput