Mamici de iulie-august 2005 (39)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ZenaO spune:

Neata, fetele!
Poze cu marea! Multumim Irina!
Si tzucul meu mic face valuri prin burtica de o saptamana si cred ca si scoate funduletul la mami ca sunt momente cand se impinge si scoate un guguloi in partea dreapta si daca-l pipai e ceva rotund, o viitoare mamica in 37 de sapt mi-a spus ca e funduletul.
Dimineata m-am cantarit si am 59 kg, adica am luat 11! In ultimul timp pun cam 1 kg/sapt., mai am 10 sapt...cam sumbra perspectiva.
Astazi o sa-l batem pe tati la cap sa ne puna si noua poze sa ne laudam si noi cu burtica grasa!
WE placut - cea mai ramas din el!

Zina si bb Matei 29 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Buna dimineata burtici si bebei!

Bebelusha mea se pare ca are program de discoteca fix la 3 dimineata! Ca de vreo 3 nopti incoace pot sa-mi reglez ceasul dupa ea ! Am citit pe undeva pe forum ca ne pregateste pentru cand o sa se nasca! Se pare ca tot pe la 3 va avea chef de papa, de joaca, etc....ca azi dimineata ma batea grupa mare!!!

Pupici

Irda
29 si bebe Daria

http://community.webshots.com/user/irdaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

fetelor,eu m-am intors din oras...m-am trezit cu pofta de pancakes si cum clatitele clasice nu m-ar fi satisfacut, mi-am luat barbatul, am mers la un American Dinner si am papat un mare mic dejun cu oua si bacon si piine prajita si pancakes cu sirop si frisca, cafea si suc...si acum ma mustra constiinta, cel mai probabil azi nu mai maninc decit mere si salata, fiindca am bagat vreo 3-4mii de calorii.
si buburuza mea se rostogoleste, Nadia Comaneci ce e ea si mi se misca burta de parca cine stie ce cacarumba a pus stapinire pe viscerele mele. dar o las sa fie multumita cit mai are loc, draga de ea, ca apoi...inghesuiala la greu.
aici e ffff frig si ma enerveaza, dar parca e mai bine decit sa ma sufoc de caldura. undeva la mijloc ar fi ideal, dar deh...nu se poate.
M28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Irina, superbe pozele cu marea....mi s-a facut un dor..., eu ma declar pur si simplu dependenta de mare, si faptul ca anul asta nu am cum sa ajung nu prea imi convine, dar lasa ca la anul sigur mergem tot familionul.
Monik25me imi pare rau de cele intamplate si sper sa mai duci sarcina cat mai mult posibil. Fiecare zi in plus e o batalie castigata. Mult curaj in continuare iti tin pumnii.
Noi am fost azi la serbarea de 1 Iunie a lui Adrian. Am plans de emotie. O sa vedeti si voi cand o sa va creasca piticii cat de dragalasi sunt.
Eu mai merg 1 saptamana la serviciu si apoi gata, intru si eu in concediu, sa nu mai vad maternitate macar 6 saptamani.
Mamini, tu iti faci probleme sa mergi la o ginecoloaga, femeie, pe care o cunosti bine? Pai eu ce sa zic, ca ginecologul meu mi-e prieten si nasc la mine la serviciu unde ma cunoaste toata lumea...
Va pup si mai vorbim.

Dede, Adi 4 ani si Medeea (32 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Golanul meu mic impingea asa de clar cu talpitza in burta aseara incat am putut sa o masor cu mina. Era cam de 4-5cm. . M-am topit de dragul lui. Abia astept sa pot sa il pupacesc de-a binelea si sa-i vad manutzele si piciorushele mici si dulci.
In rest, vad ca in timpul zilei si el este un pic mai linistit din cauza caldurii.
Si la noi s-a facut dintr-o data greu de suportat. Bizar este ca in unele momente mi se pare abolut in regula si nu a deranjeaza ca peste scurt timp sa simt ca lesin de cald. Hormonii astia fac un bambilici cu bietul meu organism ...
Fetelor, beti si voi ceai de urzici pentru edemele la picioare! Chiar face bine. Cel putin la mine a avut efect.

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 30 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Dede, ginecologa nu e prietena mea, dar suntem colege si...nu stiu, dupa cum ziceam, sunt cam nebuna...daca mi-ar fi si prietena, cred ca cu atit mai putin.e funny ca nici doctorii generalisti nu isi fac dintii la noi. asitentele lor vin la noi si ale noastre se duc la ei...n-as putea explica.
Cred ca e emotionant la serbare la copil...abia astept si eu...
M28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele...pe mine ma veti vedea un pic mai rar zilele urmatoare..
Am inceput sa zugravim camera lui bebe...si de la camera lui bebe am ajuns ca vom face tot apartamentul...asa ca de ieri am casa cu fundul in sus..si va trebuii sa mut si PC...si pana ne linistim i-au pauza...
Printre picaturi o sa intru de pe laptop..daca am cablu si il si gasesc printre toate lucrurile stranse si inghesuite si...

AniS si bebelina mea dulce 29+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Se pare ca acum merge DC, mai devreme imi spunea ca nu mai este nici un subiect si m-am speriat tare ca s-a pierdut tot.

Nici eu nu mai pot de caldura, este o umezeala in aer de nu pot sa respir.Noi avem azi 35 de sapt asa ca mai sunt maxim 5 sapt de "suferinta" :)
In dormitor avem aer conditonat si toata noaptea este pe 22 sau 21 de grade si dorm mult mai bine.Numai sotul ingheata de frig.

Si mie mi se umfla picioarele, dar stau mult cu ele ridicate + ca in fiecare seara ma dau cu o crema de la AVON si e super.Mi se desumfla picioarele aproape imediat.

Adriana si Aidan 35s

http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Buna ziua,dragute burtici!
Destul de putina activitate pe DC in duminica asta...Dar cu siguranta va odihniti,va plimbati si profitati de o zi asa insorita.
La fel ca si la voi si bebele meu misca mult mai tare decat acele ciocanituri si valuri de alta data.Acum il simte si tati noaptea cand dormim si-l iau in brate.Cu dormitul o duc bine inca si la fel si cu caldurile.Dar eu nu am decat 27s si probabil din cauza asta.
Am observat ca ii pot simti capusorul lui bebe Se simte tare intr-un singur loc si daca stau intinsa cu fata in sus se vede o mica denivelare a burticii.Este atat de minunat...

Va urez o duminica placuta si linistita!

Am pus cateva poze noi cu burtica la albumul Burtica 27s

POZE NOI

http://photos.yahoo.com/gianadedu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZenaO spune:

Adriana spune-mi te rog ce crema folosesti de la Avon? Inca nu mi se umfla picioarele, dar e bine de stiut.
Mamini, zici ca e frig la tine? Ce bine! Eu am fost pana la Bucur Obor si in masina cred ca erau 40 de grade, afara 30! Au venit caldurile!
Ne-a lasat tati si am luat perdea pt. camera lui bebe, (pana acum nu i-am luat nimic ca suntem superstitiosi) e cu ursuleti, pisicute, oite..., acum nu prea mai imi place ca are doar cateva culori, nu are roz, galben...acum as lua ceva mai vesel. Sunt asa o sucita!

Zina si bb Matei 29 sapt.

Mergi la inceput