Mamici de ianuarie-februarie 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 14
doly spune:
Ciao fetele!!!!!!
Sunt fericita! Dupa 3 ani am reusit sa fac un samburel!
Ultimul ciclu a fost pe 23 aprilie.
acum...ce sa zic...am si eu intrebari o gramada....am avut o scurgere usor colorata...am plecat de la lucru si am dormit 4 ore.Parca sunt non stop foarte obosita.Imi fac griji pentru acea scurgere.Nu am mai avut-o insa...sper sa fie totul ok.Si ma dor spatele, si ma inteapa ba in stanga, ba in dreapta...si am o burtaaaaaaaaaaaaaaaa....de parca asa avea 3 luni...
cu constipatia rezolv problema cu o ligurita de miere dimineata pe stomacul gol. Of, ne rugam cu sotul sa fie totul ok....e doar un semn de la Dumnezeu.Medicii ne spuneau ca nu prea sunt sanse...pt ca am un chist de 6 cm endometriozic..care odata cu sarcina s-a micsorat la 4 cm.
am vazut ca mai toate luati progesteron.Mie nu mi-a prescris medicul asa ceva.E in regula sa iau progesteron? nu strica bebelusului? eu am fost in ungaria la control , iar medicul de acolo nu mi-a prescris decat o plasa de vitamine:vit.E, magne B6, elevit, acid folic...dar de progesteron n-a zis nimic. Si tocmai m-am intalnit cu un medic de la mine din oras care a ramas surprins ca n-am primit progesteron, mai ales ca am ramas asa greu gravi...
ziceti si voi, cum e?
va pup si ma bucur enorm ca am ajuns aici.
Ii multumesc lui Dumnezeu si celor care s-au rugat pentru noi.Va multumesc si voua ca m-ati tinut la curent cu toate informatiile necesare.Pot sa zic ca acest site m-a invatat aproape tot ce stiu despre si in legatura cu bebeii.
va pup si astept sa-mi scrieti...oare cum sa fac ?
Denisam spune:
Doly, Eu zic sa iei progesteron ca nu strica, ajuta, dar sa nu iei doza mare. Eu iau la recomandarea medicului pt ca am pierdut o sarcina in 3 luni in ianuarie si a zis ca e bun ca ajuta la sustinere si fixare, mai iau materna si baby aspirin. Materna cuprinde toate vitaminele care le iei tu.
Deci ehotararea ta, de ce nu suni medicul sa il intrebi de progesteron.
DOAMNE AJUTA si tin pumnii sa fie bine,
Ai grija de voi
Denisa
5+
Zambeste, si maine e o zi!
Ana_m spune:
Buna fetelor,
Bun venit tuturor viitoarelor mamici. Suntem tot mai multe nu ? ce bine !!!! Eu azi am petrecut o zi fara nimic deosebit. Putine dureri in partea dreapta , cam in zona apendicitei. Sper sa nu fac vreo problema cu apendicita datorita nenorocitei de constipatii.
Veselie mare pe capul meu acuma seara mi-a trimis fratele meu prin mail cateva melodii preferate de ale mele din tara, si tare mi-a placut sa le re-aud.
Pe maine fetelor.
Florinini spune:
Asterica,
Bun venit pe la noi si multa sanatate tie si lu'bebelinu ala mic
.
Fetelor
,
Voi cum sunteti cu epilatul, cele care aveti probleme cu parul pe picioare. Cum va epilati, cu ceara, electric, sau cu lama? Eu m-am facut in ultimul timp cu aparatul electric dar ma doare de ma calca, am reusit de cateva zile sa ma fec dar numai pana la genunchi si nu va spun ce m-a durut

. In sus pe coapse nici nu indraznesc sa ma gandesc, mi-e frica, ca nu cumva din cauza durerii sa fac vreo prostie cu bebele.Ce sa mai vorbesc de zona bikinilor... Parca nici cu lama nu as "face-o" ca dupa aceea creste de nu mai stiu de capul meu. Si trebuie sa merg joi la medic si nu ma pot duce ca o padureanca pe picioare.... Ce sa fac??
alina m spune:
eu ma epilez pana la genunchi cu aparatul dar in rest cu lama pentru ca e f dureros si e bine sa evitam orice senzatii puternice (mai ales de durere)Iar de crescut nu creste mai mult ci doar mai repede.
paula2003 spune:
Eu ma bucur ca se mai nasc copii. A fost o perioada in care nici 2-3 copii pe zi nu veneau pe lume. Felicitari. Voi ati inceput greturile? Eu stau prost de tot, in continu si nu stiu ce sa mai mananc sa nu vomit si ma doare si stomacul....
O zi buna si fericita alaturi de prichindei.
Paula
8+
Alexandra 
mirela10 spune:
Paula te inteleg pt ca si eu sunt la fel.nu stiu ce sa mai mananc si mi-e greata de dimineata pana seara,iar daca mananc ceva
.simt ca-mi dau duhul nu mai pot.iarv cu durerile de stomac ,ma trezesc in toiul noptii...aseara mi-a luat bietul sot un ditamai tortul de fructe(pt ca azi e ziua mea,si eu cum vin pe la 23,15 de la munca s-a grabit sa ma sarbatoreasca de ieri),iar eu am inceput sa ma stramb de parca mi-ar fi adus o oala de fasole.se vede ca lui samburica nnu-i prea place nimic,pt ca de abea am inghitit o feliuta din el si l-am ascuns repede.si apoi chin pe mine sa nu
.
bun venit fetelor noi,samburici frumosi si sanatosi

pt RR,ASTERICA.
eu va las ca tre sa merg la dr. sa vad cum au iesit analizele si poate imi da ceva de data asta pt a compensa faptul ca nu mananc.sa dea Domnul sa fim toate bine !

.am uitat,azi fac 25ani
mirelutza
6+
Florinini spune:
Fetele,

LA MULTI ANI de ziua copilului, voua si bebelusilor vostri si copiilor vostri mai mari,care aveti deja.

Va pupic si numai bine
Florinini
Giova spune:
NEATZA!!!
FETELOR AJUTATI-MA, LINISTITI-MA!!!!!
DE DIM. NU MA MAI DOR SANII ASA CA PANA ACUM, SUNT MARI, DAR DOR PUTIN DOAR DACA II ATING.
GREATZA MI-A FOST PUTIN, DAR IN REST MA SIMT BINE.
NU E SARCINA OPRITA IN EVOLUTIE, NU?
SEMNE PT. ASTA, AR FI SANGERARILE, NU?
EU NU AM NICI O PATA ROSIE.
DOAMNE CE INGROZITA SUNT.
LA 10 SUN LA CABINET SA VB. CU ASISTENTA. SA VEDEM CE ZICE.
LUNI AM PROGRAMARE LA ECO.
AJUTATI-MA!!!!!!!!!!!
http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 7+