Mamici de ianuarie-februarie 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 12
mirela10 spune:
mai burticilor ,ma uimiti ce harnice ati fost.lipseste omul o juma de zi si o noapte si voi umpleti 2pagini
.
MARAKI si eu sunt cam timida si nu prea intreb mare lucru dar cred ca in situatia asta l-as fi intrebat ce analiza mi-a luat.trebuia sa-mi explice ceva chiar daca e asa taciturn
.oricum cred ca o sa fie bine,ti-ai vazut samburelul si asta conteaza![]()
ANAM cred ca tocologo este cel care se ocupa de partea tehnica
adica secretii,controlul propriu zis.ginecologul se ocupa cu partea scrisa,cred,oricum si eu sunt cam confuza.astept sa merg pe2iunie la ginecolog si-ti mai spun ce mi-a facut mie
.imi pare tare rau ca treci prin stresul cu mutatul,pt ca stiu cum este.sper sa gasesti ceva bun de pret si linistit.dar tie nu ti-a facut programare la eco?
CATALINA si eu am burtica ,dar sunt mai mult balonata...problema e ca eu am cam slabit.nu pot manca mai nimic,cel mult biscuiti sarati,ce ma fac?bebe nu prea are din ce se hrani
.in rest obosela cat cuprinde,sunt ca o musca beata.
la mine metoda cu 2 kiwi dimineata pe stomacul gol functioneaza si am scaun zilnic..
o zi buna si sa fiti cumintele

mirelutza
6+
alina m spune:
Buna fetelor,
sunt si eu noua in randul vostru UM 18 apr, DPN 19 ian.
Eu am trecut prin destule emotii. Dupa ce a intarziat 5 zile am facut un test care a iesit aproape pozitiv. Bucurie mare, dupa care la doua zile au inceput niste dureri in partea dreapta foarte puternice. M-am gandit imediat la o extrauterina. Am fost si am facut o ecografie endovaginala si nu a vazut nimic desi la trei saptamani de sarcina a spus ca ar fi trbuit sa vada macar sacul. Am ajuns acasa si am tras un plans...Mi-a dat tratament cu duphaston si am fost programata la o saptamana pentru inca o ecografie. Ieri a fost ziua cea mare. Sarcina in 4 sapt. si 4 zile.
Sunt totusi putin amarata. Am un nodul care nu se stie daca este fibromatos sau endometriotic (sper ca m-am exprimat bine). Acesta a crescut de sapt. trecuta de la 17.6 mm la 21 mm. Mi-a dat in continuare tratement cu Duphaston, vitamina e, acid folic si no-spa.
Nu stiu de ce mi-a dat no-spa pntru ca dureri nu am.
Voi ce stiti de acesti fibromi? Cum poate sa-mi influenteze sarcina, pentru ca as vrea sa o pastrez?
Giova spune:
neatza!!!
harnice foc sunteti.
am fugit putin de la munca, sa-mi iau ceva saboti cu talpa joasa.am numai cu toc, si ieri mi s-au umflat picioarele vazand cu ochii.
eu de 2 zile sunt bine, chiar putina greata dim. 10 min, pe urma ok.
burta si eu ii zic sotului, ca mi se pare maricica, dar e mai multa grasime la mine, decat burta propriu-zisa.
mamei mele la 3 luni, avea o burta de ziceai ca era in luna a 5-a.si am mai auzit cazuri.
cred ca depinde de la organism la organism.
ASTERY bine ai venit. dupa control sa ma anunti si pe mine, cu datele exacte sa te trec pe lista.
ma duc sa mai lucrez ceva.
http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 7+
utocatalina spune:
Alina bine ai venit..scumpa daca ultimul ciclu a fost pe 18 aprilie, atunci DPN nu este 23 ianuarie ca la Simona?...sanatate multa si nu ma pricep cum e cu nodulii, asteptam fete mai intelepte care sa ne ajute!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
6 +
maraki spune:
Buna dimineata
Astery sa fie intr-un ceas bun
bine ai venit la gravidutze

sarcina usoara si un bebe sanatos
De cand asteapta Catalina sa mai vina fete de la aspirante
Eu( cu riscul de a ma repeta ) am invatat foarte multe de la voi si cu ajutorul vostru am reusit sa ajung la gravidutze
Zilele astea cred ca se inscrie si Laurici la noi
Adina bine ai venit
si sarcina usoara! DPN-ul tau este 23 ian.
Catalina maine sa facî pozica la bebe ca vreau sa il vad si eu
O sa vezi cat de mare s-a facut de la ultima eco![]()
Fetelor nu va suparati ca nu scriu la toate numele dar ati vazut si voi cat de rau va incurc
uit de la mana pana la gura
Saraca Mirela o tot strigam ieri cu rezultatul de la eco cand de fapt era Ana

Azi noapte am avut un usor disconfort la burtik jos
Cred ca au fost urmarile la ce mi-a facut dr. ieri.Si acum mai simt ceva dar sper ca totul este bine, pe hartie nu am mai vazut nimic, aseara si azi dimineata am luat pt. orice eventualitate Utrogestan
Ieri si azi dimineata am
, dureri de mijloc sant de vreo 5 zile
pofta de mancare am...Am uitat sa va spun: moasa mi-a spus ieri ca este normal ca tensiunea arteriala sa scada cu vreo 2 ( nu stiu ce
) eu oricum eram hipotensiva dar stiti cat aveam tensiunea ieri???? 8 sau 80 cum se spune
Nu mi-a dat sa i-au nimic pt asta,a spus ca nu e ceva rau, doar daca as ajunge la 7 sau 6...mama cand a auzit a spus: cum adica 7 sau 6 ???? adica doar cand ajungi in coma???

Ieri mi-a schimbat si vitaminele. I-au ceva asemanator dar care contine si iod.Voi luati si iod? Inca nu m-am vopsit, incerc sa rezist cat pot
( moasa a spus ca nu afecteaza sarcina mai mult decat tigarile )
Va
si simptome usoare, sa va creasca sambureii sa fie sanatosi![]()
6+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
utocatalina spune:
Maraki sa stii ca tensiunea mea este de mita..in general 8 cu 4...pai daca scade mai mult de atit chiar ca am imbulinat-o...maine o sa vad daca T imi schimba medicatia...merg pe mina lui...sper ca simburica este bine si o sa-i fac o poza..Doamne ajuta...
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
6 +
teolinda spune:
Bun venit Astery si salutare burticutze mari
!
Va pupici si va imbratisez pe toate... si in special pe veteranele: Catalina, Giova, Maraki care gasesc timp mereu sa scrie mult...mult!
Catalina drum bun la Paris.... transmite-i salutari din partea mea (eu l-am parasit pe 4 mai) si te rog sa faci cumparaturi multe...multe
.
Doaaaaamne ca si eu ce burtica mare am.... de vreo 4 saptamani ma tot plang. Mai ales imediat ce pap ceva...hop se umfla...si se umfla...si pana searaaaaa.... parca as avea 5 luni nu 10 saptamani ( exact ce ziceai si tu IRINA).
Joi ma duc si eu la un nenea doctoru'.... ca tanti doctora mea m-a cam suparat... si ma duc sa vad poate gasesc o persoana mai discreta.
Auzi voi mai burtici...ma duc si eu ca omu' sa imi zica daca e sarcina OK...daca e sarcina..etc... (se intampla vineri seara), il lase doctoritei o carte de vizita si dimineata la prima ora...un coleg de-al meu..un nenea-neica...ma ia la intrebari ca am cunostinte la Spitalul X?
Si eu fusesem vineri la cabinetul particular al doctorei...nici vorba sa ma duc vreodata in spital.
Va dati seama ca in momentul ala m-am simtit ca ala stie totul despre mine. Si daca nu anuntam la serviciu despre starea mea..oricum seful afla ce e cu mine... ca stia exact persoana care ii sufla tare in urechi.
Si m-am suparat si m-am tot gandit.... sa ma duc si in alta parte pentru ca eu in acesta doamna doctora nu prea am incredere in situatia de fata.
Voi ce parere aveti?
Mi se pare absurd sa te duci la cabinet particular, sa platesti niste servicii si sa primesti astfel de tratamente.![]()
pe toate si sa aveti grija de samburei...eu va urmaresc pe toate permanent, chiar daca nu sunt prea activa aici pe forum.
10
alina m spune:
Nu stiu ce sa spun de DPN. La testul de aici a iesit 22 ian. Aseara la ecografie a spus de 19 ian. Mie mi-ar place sa fie capricorn. Dar cu siguranta stiu un singur lucru: fecundarea nu putea avea loc inainte de 1 mai.
Denisam spune:
Neatza fetelor,
MA duc si eu catre job si o sa mai intru de acolo, vad ca sunteti tare harnice la scris..
Asa e cu iesitul afara, cele mai buensunt prunele, apa de la stafidele statute o noaptea si lapte cu miere seara dupa o fructa..
Auinceput si la mien sa se accentueze starea de somn si dureriel de sani, si se mai maresc, abia steapta sotul meu sa ajunga mai mari..
Eu ami am o spatamina pina sa merg sa il vad pe simburica l eco, dar asta e, trebuie sa stam bine cu rabdarea si de ieri mi-a dat doctoru sa iau progesteron de 200 mg cate 2 p ezi asa ca stau linsitita, plus materna si baby aspirin.
Ne bucuram pt Astery si cata stai calma cu petele alea c anu e nimci si nu cred ca vei obtine 'inca' o poza ca lumea=clara la eco maine , adica cea cu aparatul tau, ia-o pe cea de la dr si osa fie ok..dar bafta!
Doamne AJUTA sa fie bine burticile noastre si sa fim sanataose!
Denisa
5+
Zambeste, si maine e o zi!
R.R. spune:
Fetele sint tare disperata, am fost acum o ora la toaleta, si pe hirtie am vazut ceva maro, pe tampon nu este nimic. Sint in 6 saptamini, anul trecut am pierdut o sarcina la 5 sapt.....
Ce sa fac? Sa iau in continuare utrogestan vaginal....