v-ati lasa copilul...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauditzadennis spune:

Eu una as incerca sa repar relatia cu socrii. As lasa de la mine, as face compromisuri si as incerca sa-i fac sa ma accepte...pe mine si pe copilul meu.Cred ca sotul tau se simte cumva intre ciocan si nicovala in situatia de fata si daca tu ai face primul pas, poate ca si atitudinea lor ar fi alta. Mi-e greu sa cred ca daca ati veni impreuna, toti trei si ati merge si la ai tai si la ai lui, socrii te-ar da afara din casa.Tu faci cum crezi ca e mai bine, dar din punctul meu de vedere, cel mai bine e sa cadeti toti la pace...si pentru voi si pentru copil.Relatiile dintre oameni se mai schimba si chiar daca v-ati spus vorbe grele unii altora, puteti trece peste ele, ca doar sunteti rude...

Claudia,soacra frumoasei Oti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Vad ca marea majoritate a raspunsurilor sunt negative...dar nu ma pot abtine sa va intreb: in felul acesta pe cine pedepsiti, pe socri, pe sot sau pe copil? Sincer, nu inteleg...
Eu cred ca intr-o casnicie trebuie sa fii un pic si in papucii celuilalt...(inca mai invat cum se face asta).

Pup U

Salvati viata lui Mihaita!
http://www.site.neogen.ro/mihaita.hogas
http://www.hogas.go.ro

Alina si puiul Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

Sunt de parerea alinei023. Trebuie sa vii si tu acasa, mergi la parintii tai, si nu cred ca bunicii paterni vor rezista sa stie ca nepotul este la cateva ore distanta si sa nu vina sa-l vada. poti sa si eviti intalnirea cu ei - pleci la cumparaturi pentru cateva ore. Sau poate revin cu aceasta ocazie la sentimente mai bune.
Dar hotarat, nu lasa copilul singur atat de departe, indiferent cat de mare este. Micutul nu va mai intelege nimic. Curaj sa infrunti pe toata lumea, orice ar insemna acest lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Mad Wife, mai scrie, unde ai disparut?!?
Zi-ne cum a reactionat sotul, daca i-ai spus despre ideea de a veni si tu.

Simina & Andrei (Deiutzu)

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

quote:
Originally posted by RaluD

Sotul meu a fost foarte transant in privinta asta. Pentru ca asa este, vorbele alea din Biserica nu sunt spuse "la misto".
Acum voi sunteti familia lui. Eu acord locul I sotului meu fata de parintii mei, si el mie fata de ai lui.

Este normal sa-si doreasca sa-si vada parintii, dar trebuie sa tina seama de tine. Ma mira ca a putut concepe asa ceva - sa mearga fara tine.

Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica

Asa gandesc si eu. Sotul tau o fi baiat bun, are si dreptate sa doreasca sa se mandreasca cu odrasla lui, dar nu peste cadavrul tau. Asta nu are dreptul.
Daca totusi o face, aveti o problema.

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mad_wife spune:

Buna si va multumesc tuturor pentru raspunsuri. S-o luam pe rand... Copilul meu are 14 luni, deci nu s-ar pune problema de "indoctrinare". Poate sunt exagerata, dar de cand s-a nascut si pana acum nu am fost despartita de el mai mult de 5 ore (cam in fiecare zi), timp in care el este la day-care. Nu cred ca as suporta sa fiu despartita de el mai mult, mai ales ca socrii mei stau in alt oras decat parintii mei. Deci sa-l las acolo cu taica-sau iar eu sa stau la ai mei ar fi ca o ghilotina pentru mine. Nu accept!
Si ca sa-i raspund alinei023, stiu ca si ei trebuie sa-si vada nepotul... DAR...unde au fost bunicii lui din partea sotului cand ne trezeam noaptea sa vedem ce are copilul si unde au fost cand se imbolnavea copilul o data la doua saptamani de ajungeam la urgente? Atunci nu voiau sa-l vada? I-am spus sotului ca pot veni daca accepta regulile casei si ma scutesc de sfaturi... dar soacra mea i-a spus la telefon cand de-abia se nascuse copilul ca ea nu poate veni si ca trimite o prietena sa ne ajute, bineinteles contra cost . Atunci nu voia sa-l vada pe copil????
Poate parintii care nu au nici un ajutor din partea nimanui (nu material) inteleg ce greu e sa cresti si un copil, sa mergi si la servici si sa te ocupi si de casa. Dar, asta e, supravietuim. In aceste conditii, cum sa-mi las copilul sa plece de langa mine (chiar si cu tatal lui) daca noi, parintii lui, suntem singurii care avem grija de el - impreuna?
Si sincera sa fiu nici eu nu mai vreau sa am de-a face cu ei, ca m-au dat afara din casa lor chiar in dimineata de dupa nunta, iar eu a trebuit sa plec singura in orasul meu natal(la 100 si ceva de km), iar ei au continuat petrecerea. Peste asa ceva nu pot sa trec. Nu am de ce sa le cer iertare, poate numai tonul meu a fost deranjant atunci, dar chiar ma enervasem din anumite motive intemeiate. Ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt asa de departe de ei si "nu ne calcam pe bataturi", asa cum spunea cineva mai sus. Si ca sa nu fie dubii, sotul meu NU a venit atunci dupa mine, a ramas cu ai lui si chiar si acum ma infrunta cand vine vorba despre acea zi.Dar asta e alta poveste.
Am vorbit aseara cu sotul si mi-a spus ca sa mergem toti trei in Ro, stam o saptamana in oras la el (nu stiu unde, ca nu zice deloc ca stau la ai lui, doar vrea sa merg acolo probabil la niste prieteni si sa ia copilul dimineata, sa fie cu ai lui si sa mi-l aduca seara, ceea ce eu nu vreau), o saptamana la ai mei si una pe undeva la munte ori la mare. Mi se pare rezonabil, mai putin parte cu luatul copilului. Vedeti voi vreo solutie de compromis pentru acea saptamana? Eu nu prea...
Numai bine si mai astept pareri. Multumesc inca o data!

Mergi la inceput

Ma uitam acum la pagina asta de subiecte si as avea o tona sa scriu la fiecare dintre urmatoarele: Banii la comun...sau nu? , Diplomatia in casnicie... ,Nervozitate , Dilema mare: sa plecam sau sa plece? , probleme, probleme..., cum trebuie sa procedez? etc. Nu ma intelegeti gresit, vorbesc numai despre titluri, nu am avut timp sa citesc prea mult din ce s-a scris acolo. Dar m-a izbit asa, ceva, cum de nu m-as atinge de subiectele despre fericire sau suflete pereche? Sa fie din cauza ca acum sunt doar o ... mad wife??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Draga mea, eu nu stiu ce fel de oameni sint socrii tai si in ce context au zis ca nu mai vor sa te vada niciodata. Daca v-ati certata si ti-au zis-o in fata si intr-adevar au spus-o din suflet eu chiar ca nu i-as mai vedea niciodata! Daca sint insa din aceaia care vorbesc multe (stlul ciinele care latra dar nu musca) nu i-as pedespi asa drastic. De asemeni nu stiu citi ani are copilul tau. Daca ar fi mai marisor eu l-as lasa totusi, dar nu te lua dupa mine ca al meu are 18 si pleaca singur daca ii dau bani... lamureste problema cu socrii si sot caci cum ii cresti asa ii ai.

Mergi la inceput

V-am scris mai multe detalii, dar nu stiu de ce mesajele mele anterioare sunt inca ne-moderate (desi le-am scris acum mai bine de 4 ore), deci nu pot fi vazute. Or fi moderatorii...chiar socrii mei? Just kidding... Daca nu apar curand, am sa le trimit din nou.

Mergi la inceput