Copilasi de Aug-Sept 2003 (56)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anny spune:

Io sa nu mai vad piscina gonflabila in fata okilor, ca anul trecut a luat-o degeaba . Asa ca anul asta n-o mai car aiurea sa ma impiedic de ea. Nu o sa stea in ea si numai caratul apei in piscinuta este o munca titanica.

Da, cum zicea si Teodora, as mai adauga "trusa medicala". Nu stiu daca sa ii iau scunul in care manaca sau nu. Ca el este obisnuit sa pape acolo, mi-e teama ca la masa obisnuita o sa faca figuri si n-o sa stea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Fetelor, noi mergem in perioada 3 iulie-9 iulie la mamaia, daca mai merge cineva in aceeasi perioada si sunteti dornice sa ne vedem...

Mihaela
Diana si Silvia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Uf, ce stres.... Mai am 6 zile pana la examen si abia azi am ajuns la jumatate....
Deci repede va spun numai ca noi vom fi la mare cam 8 - 21 august.

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005

Mergi la inceput

Mai citesc un strop....
Primul gand al Elizei, cel de mijloc, penultimul, ultimul si toate celelalte... A TIEN!!!
Totul se petrece in tren, cu tren, pentru tren......

Eliza mea
Eliza de 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mih spune:

Si noi plecam la mare la Mamaia, hotel National ca si voi dana, dar in alta perioada: 14-20 august!

Mateiutzul meu cand se trezeste zice GOOOLLLL!
Azi dimineata de ex. s-a trezit vorbind la telefon.
S-a trezit la 5:45. Si il auzeam zicand:AAOOOOOO! BLA, BLA, BLA, (ceva pe limba lui) si apoi PA, PA!
Ne-am amuzat ascultand discutia lui asa de matinala.

Mih si nazdravanul Matei
http://community.webshots.com/user/bogux1973b
http://community.webshots.com/user/mateiutz

Mergi la inceput

Noi de bibe nu prea scapam...
Si ta-su e capul rautatilor, ca eu dau inainte cu cana, el cu bibe, de comod..... Si ea acuma refuza cana cu pai. Vrea bibe.
Asta la lapte si sucul de dimineata
Ca apa bea cu canita, cu pahar, cu orice... Aia e buna din orice. Laptele si sucul nu sunt bune din cana cu pai

Eliza mea
Eliza de 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Of !
Mih, chiar daca nu suntem in aceeasi perioada, macar o sa-ti pot da informatii despre conditiile din hotel.
Mihaela, chiar imi pare rau; nu ne suprapunem nici macar o zi . Pacat !
Era o ocazie buna sa ne vedem.
----------------------------
Georgiana, sigur, ai perfecta dreptate. Uitasem sa trec pe lista trusa de medicamente desi ma gandisem la ea.

- crema de protectie solara
- palariutze, sepcutze
- piscina gonflabila
- galetusa + accesorii
- un tricou foarte subtire (daca nu gasesc sa cumpar o ie) pentru cazul in care consider ca va fi nevoie sa o acopar pe plaja
- tinute de vara (pantaloni scurti, tricouri, rochitze, trening, geaca, caciulitza) + sandale si adidasi
- umbrela pentru plaja
- pampersi + servetele umede + crema
- olitza !!!!
- sampon + sapun + prosoape
- castronele + linguritze
- bavete
- trusa de medicamente (antitermice, siropuri, termometru, fasa, leucoplast, forfecuta, otet, crema pentru piscaturi de tantari)
- pijamalute de vara
- ac, ata, elastic
- jucarii preferate
- carti de povesti

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Asa e dana, pacat! Macar pe drum si tot ne puteam opri...dar voi in 2 plecati si veti fi acasa, noi vrem sa plecam doar in 3 dimineata, sa nu oprim pe drum.

Anka, tocmai ma intrebam cum stai cu testele...merge, vine?

Chiar nu imi spuneti cum va imbracati(sau nu ) copiii la plaja?

Mihaela
Diana si Silvia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliak spune:

IACATA-MA SI PE MINE....IN SFARSIT!!!

Am avut niste probleme cu net-ul si nu am putut intra sa vad ce mai faceti.Abia ieri s-a rezolvat problema.
Am incercat eu sa recuperez ceva din ce-am pierdut,da` n-am reusit in totalitate.
Despre noi ce sa va povestesc...suntem bine,Darius a fost putin racit,da` i-a trecut,l-am tuns pentru prima data de cand e el.Saracutzul ,ce a mai plans,asa mila imi era de el,dar e mai frumusel asa,arata si el ca un barbatel,nu mai arata a bebe.
L-am intarcat,nu se mai trezeste noaptea,acum mai nou,de cand cu caldurile astea,doarme la amiaza ca ursul (de la 1 la 5),ca ma minunez si eu.La inceput m-am speriat,da` daca am vazut ca nu are febra si respira cum trebuie,nu am de ce sa-mi fac probleme,l-o fi ajuns oboseala ,la cata alergatura baga pe zi.
L a olita inca nu face.O sa ma duc zilele astea sa-i iau alta olita mai mare si sper sa reusesc sa-l invat. Cuvinte noi,nu avem foarte multe :cucu...bau,gata,shina(masina).
Eu m-am ingrasat cam mult(sa-mi fie rusine!!!),asa ca de vreo cateva zile nu mai mananc paine si dulciuri...,bag fructe la greu ,ca tot a inceput sezonul si multa apa plata. Deh,ma pregatesc si eu sa merg la mare si nu vreau sa-i fie rusine lu`barbatu`meu cu mine. Noi mergem la mare in luna august,la Neptun.O sa o luam si pe mama cu noi,ca sa pot sta si eu linistita la plaja.
Mih - si noi am fost sambata la Sinaia,am stat pana Duminica,a fost super fain,Darius s-a comportat exemplar,chiar neasteptat de bine,asa ca sper si eu sa se indeseasca iesirile de genul asta.
Mihaela - condoleante pentru soacra ta. Nasol de tot. Lasa ca o sa te rasplateasca Dumnezeu pentru ceea ce faci acum pentru socrul tau.
Roisin - Felicitari! Sa-ti traiasca minunica!
Iuliana- AMR 7 zile. Tinem pumnii la burtosi!
Mireaf- spaima mea cea mai mare este sa nu cumva la urmatoarea sarcina sa fac gemeni,ca am ceva antecedente in familie. Nu stiu de ce dar nu ma simt in stare sa cresc doi puiuti deodata.Dar cred ca totul este doar in capul meu nebun. Sa ai o sarcina usoara si sa-ti traiasca motaneii din burtica.

Mi s-a trezit copilul si trebuie sa ma duc sa ii dau de mancare,asa ca va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigresa spune:

Iaca si eu!!! Iar am avut o zi destul de libera la lucru, asa ca mai am putin timp si de net.

Mihaela : ce mi-a placut 'pine cu ut' ....

Apropos' voi de care lapte le dati la copii? Lui Horia laptele nu prea ii place, mai degraba il prefera pe cel praf. Nu e mare bai, ca ii dau Humana 3 (care merge pana la 6 ani), si are multe vitamine, dar poate ar fi cazul sa il obisnuiesc si cu lapte de vaca.

Iuliana : camera Dianei e asa de dulce si de frumos aranjata, mi-a placut f. mult. Si bazinul Emmei cu tobogan, si dom'soara mai ales.....

Georgiana : si Horia tot asa, e fan mancarea pasata.., daca te ajuta cu ceva. Mesteca doar ce ii place f. mult : snitel, cartofi prajiti, ciocolata (dar care nu ii dau decat f. rar), batoane de cereale, biscuiti, paine, seminte de floare si de dovleac.

Mei, dar toata lumea merge la mare la Mamaia?? Ca si noi,tot asa intentionam, numai ca pe la inceputul lui august. Pacat ca nu prea ne potrivim la perioada, pana acum nu am vazut 2 perioade identice...

Noi la mare cu siguranta vom mai lua patutul de dormit, e din acela pliant, si e f. bun ptr. voiaj. Carutul nu il luam, si nici scaunul de masa...daca e un fotoliu in camera, in care sa-l pun sa manance e perfect; si cu un TV care sa-i distraga atentia, e si mai bine.

Tigresa si tigrisorul Horia
http://horia.photoart.ro

Mergi la inceput