Copilasi de mai 2003 (33)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusha28 spune:

fetelor -am pus poze noi!

http://community.webshots.com/user/corinutza111
http://community.webshots.com/user/corinazisu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Am lipsit muuult de aici...si de pe DC
Am inceput serviciul, unde deabia pot respira, am un calculator foooarte vechi si conexiune dial-ul si pana se incarca dc-ul...imi pierd rabdarea, cu Maria e destul de greu, a inceput cresa de la 1 iunie, a fost foarte greu cu acomodarea + ca ii ies 4 maselute in acelasi timp si de 2 saptamani numai diareea si febra!!!
De papat, papa destul de bine, dar nu se pune deloc pe ea.....de la 13 kg, cat avea inainte sa inceapa cresa...a asjuns la 10/jum acum.Sunt destul de ingrijorata......luni de dim mergem la doctora pediatra!!!

De ziua ei a fost super, s-au distrat, au dansat, au cantat, a ramas o gramaaaaada de mancare, si cel mai mare succes la avut tortuletul de 4kg....incerc sa tin pasul cu voi, va citesc, dar nu reusesc sa mai scriu ca ma ia somnul !!!

http://community.webshots.com/user/mihaela2maria
(aveti pozele de la ziua Mariei si de la Surprize-Surprize, unde au fost invitati Gabriela si Dan Hogas si au primit un cec de 10.000 euro! Doamne ajuta cu transplantul lui Mihaita si va rog din suflet sa va rugati pentru el!!!)

Sanatate multa si sa auzim numai de bine!!!

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Fetele au inceput sa vorbeasca intre ele este o adevarata distractie daca le asculti. Au inceput sa aiba preferinta la imbracaminte fac o adevarata parada a modei.

Sanatate si din partea noastra.

Ionela, Maria & Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

sunt foarte incantata ca m-am chinuit s-o dezvat pe Elena de biberon si am obtinut cateva rezultate imbucuratoare. nu-i place cu canuta cu cioc, asa ca nu prea mai bea lapte, maxim jumatate de litru, fata de 1.5 cat bea pana acum, asa ca a inceput si ea sa manance mancare, ca ma exasperase, nu vroia decat lapte.nu prea se mai trezeste noaptea si nu mai dau pampersii pe din-afara, ca dupa 2-3 biberoane de lapte pe noapte, o gaseam dimineata uda.e mai greu noaptea, ca plange dar nu vrea sa bea cu canuta cu cioc, dar nici sa se scoale si sa bea cu cana normala, ca in timpul zilei.
Ione, si Elena are preferinte in materie de imbracaminte, iese scandal daca n-o imbrac cu ce vrea ea. si nu iese din casa fara palarie nici ca sa duca gunoiul
ce mai fac bolnaviorii, nu mai dati semne de viata?

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Buna,

S noi iesim cu palaria peste tot afara.
Am invatat un cuvint nou ,,taci,, si amindoua il exerseaza e o nebunie, cum vorbeste cineva, ele se si intrec in pronuntie.

Ionela, Maria & Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Ieri a fost greva la cresa, si KiKi a ramas singura cu tati acasa. Soacra e plecata in excursie la munte cu grupul ei de pensionari.
Rezultatul e mai degraba pozitiv (desi sotzul meu era frânt aseara). KiKi a mancat la pranz rosii cu branza (telemea sarata, adusa din Romania de socru). Nu mi-as fi inchipuit in vecii vecilor ca ar manca KiKi rosii. Acum are o noua porecla: KiKi-înghite-tot! Ca efectiv mananca orice!

Cu olitza suntem pe calea cea buna. Daca o pun face. Daca o intreb, uneori face. Dar daca uit s-o intreb, uita si ea :D

Miha: mi se pare ingrijorator ca un copil sa piarda atat in greutate!!! Nici noi nu ne laudam cu cine stie cate kilograme (12 juma) dar macar n-o luam in jos :o

Sambata avem 'sedintza cu parintzii' la gradinitza unde va merge KiKi de la toamna. Abia astept(sa mearga la gradinitza).
Joi avem petrecere la cresa la KiKi. Stitzi voi... serbarea promotziei 2005 a cresei ;)

Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaďs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Buna fetelor1!
noi stam cam ca fetita lui olo.adica daca-l pun la olita..face imediat..macar o picatura.MAI cere si el.dar mai uitam amandoi..si atunci dam drumu..asa direct in chiloti.Asta e!

Am gasit bona.De luni sta acasa cu bona.Sper sa fie mai bine.Si sapt asta ma duc sa-l inscriu pe STEFAN la caminul unde a fost si Mihai.ASta e un lucru excelent.Sunt asa fericita ca il dau la camin!acolo sunt conditii excelente.El o sa aiba 2,4 ani.Si il primeste la grupa mika.

va pup si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Ione, Ilinca a spus "taci" cam dupa ce a spus "mama" si "tata". Din pacate abuzeaza de cuvantul asta si ne pune pe toti la punct de cate ori nu-i convine ce-i spunem. "Taci" si "nu gau" sunt cele doua obraznicii pe care le spune (deocamdata), din pacate destul de des.
Sa stiti ca si fetele mele, cu atata diferenta de varsta intre ele, se joaca foarte frumos impreuna. Azi s-au jucat dea doctorul si cu mare scandal am pus-o pe Ilinca la masa si la culcare. Nu vroia sa se opreasca din joc. Ce pacat ca ziua are doar 24 de ore, ca ar avea nevoie de mult mai mult sa se sature de joaca.

www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
Ica tunsulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

noi dupa 3 sapt. de pompa non stop am facut varicela.
la gradi e epidemie de varicela si cu tot vaccinul facut tot ne-am molipsit cu ea.
acum am scapat de mancarime,am ramas doar cu bubele.E urata rau varicela asta!!!

in rest,toate bune si frumoase.Maia a luat vacanta si merge cu mine la gradi.Eu sunt putin mai bine in sensul ca nu mai alerg ca disperata pe drum,in trafic, sa o iau pe Maia de la scoala.Sunt acolo cu mine toata ziua.

saptamana viitoare vine mama la noi pt. o luna.Sunt super fericita.
abia asteptam.as pleca de acum la aeroport sa o asteptam

numai bine la toata lumea.

ange,mamica de 2 ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Si noi suntem bine acum. Tusea a trecut de tot, am fost la control si si plamanii se aud bine.
Am incetat tratamentul. Acum trebuie sa am grija sa nu cumva sa raceasca iar, desi e tare greu sa il tin departe de apa. Duminica am fost la ocean, si iarasi a stat in apa o gramada, noroc ca era in unele zone micuta si foarte calda.
Pe zi ce trece pare si el sa isi mai imbunatateasca vocabularul, desi mai pe toate le zice stalcit.
Are 15kg si 92cm. Desi mananca destul de bine, nu se ingrasa, unde nici nu sta intr-un loc deloc.
Noi cu olita suntem departe .... de orice pericol. Nici gand sa ceara, dar nici mama mea nu se chinuie prea mult cu el, ca eu la cat apuc sa stau cu el nici atata nu am sanse.
In wk suntem mai mult plecati.
Va multumim de sfaturi (mai ales Parpalak, care ca de obicei e foarte documentata).
Tare mi-ar fi placut sa te cunosc:) Si pe Paul nazdravanul.
A, si am uitat sa va spun ca,, copilul meu mananca numai singur si ciorba si orice, cu lingura si furculita.
Ca tot vazusem un subiect pe problema asta. Meritul, bineinteles nu e al meu, ci al soacrei:)))

Numai bine va dorim, si o vara cat mai placuta

Mergi la inceput