Mi-e rusine sa va spun si sa intreb..:(
Raspunsuri - Pagina 6
light spune:
Asa e, mai chinuie-te un pic, Karina, dar daca iti va face analize trebuie sa nu actionezi cu nimic in zona pentru ca nu vor mai fi rezultatele relevante.mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - iunie 2005
syd spune:
Karina,eu am un dezinfectant care se pune in apa,dk nu poti sa incerci cu apa si bicarbonat.Doar pe dinafara.
oana_s spune:
quote:
Originally posted by Karina
Vin si eu cu o rugaminte. Miine ma duc sa-mi fac analizele, dar pina iese rezultatul, cred ca mor. Am niste mincarimi-usturimi ingrozitoare. Hai ca mi-e o jena teribila. Rugamintea mea e daca stiti ceva de calmare, pina imi ies analizele, ca nu prea mai rezist.
Si stiti ce ar putea sa fie ? Daca vreti putem discuta pe PM.
Asta e parerea mea si nu trebuie sa faci ca mine.
TRIAMCINOLON si nu mai stiu cum(vezi sa fie tubul verde, ca mai e unul alb si nu trec usturimile/mancarimile).
Va pup pe toate!
Karina+ Bogdanel
PS De Carpicon ati auzit ceva ? Mi s-a spus ca poate fi folsit si intravaginal. Asa e ?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !
Oana si Mara 11.08.2004
Siminaf spune:
Ca unguente pt. vulva folositi si voi, daca chiar vreti, niste antimicotice de generatie mai noua, ca actioneaza mai puternic si efectul lor e mai indelungat: Lomexin, GYno-Travogen, Travocort (daca este f.f. mare iritatia). Alea vechi, ca sa zic asa, sint "fumate", adica de multe ori fungii au rezistenta la ei.
Simina & Andrei (Deiutzu)
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
mamamariana spune:
Pt. Karina - probabil ca e prea tarziu... o fi bun pentru alte fete care nu mai rezista pana ajung la dr. Foarte bune si eficace sunt spalaturile cu bicarbonat de sodiu ( o lingurita cu varf la 2 litri de apa calduta) sau cu ceai de coada soricelului sau galbenele. Eu am scapat de dr. cu bicarbonatul acu vreo 10 ani in urma la sfatul soacra-mii. Dar am luat-o din "fasha". Cand am simtit prima jena, am facut vreo 2-3 spalaturi in decurs de o zi si m-am redresat. Insa a doua oara (anul trecut) am ajuns la dr. si am facut tratament serios.
Mai stiu ca in general trebuie ca si partenerul sa faca acelasi tratament, chiar daca el nu are nici o problema.
Numai bine,
Mamamariana
criss spune:
Salut,
Eu am folosit Vagisil crema si detergent intim .
Dupa crema trece instantaneu orice prurit.
Sanatate,
Criss
Siminaf spune:
Vagisil-ul are un anestezic local si ceva emolienti. Deci trateaza simptomul, nicidecum cauza!
Daca ti-a trecut cu el, inseamna ca nu aveai micoza. Bicarbonatul de sodiu poate fi de ajutor prin schimbarea pH-ului local (spalaturi), dar numai daca este "luata din fasha", dupa cum bine a zis Mamamariana. Altfel, daca s-a inmultit prea mult ciupercutza, nici o sansa!
Simina & Andrei (Deiutzu)
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

+ Bogdanel